Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XII tema

QUOTE(mamucis @ 2009 04 04, 18:57)
1. Jauciu dabar toks metas pablogejimui. Maniskei pablogejo ir dvieju draugiu leliukams irgi pablogejo  verysad.gif

2.Klausimas. Kuo plauti metinukei galva? Iki siol naudojome Hipp duso zele ir sampuna viename.

1. Pas mus neįtikėtinas pagerėjimas. Tokių gražių kojyčių neturėjome ax.gif
2. Daddy girl pagamintu muiliuku thumbup.gif arba "Tindi" šampūnu.

Mes šiandien buvom kačių parodoje thumbup.gif . Pusę dienos Džiu laukė šios pramogos, iki pietų miego kartojo "kačių pa". Labai patiko paroda, katės, mėgino šokti sėdėdamas tėčiui ant sprando lotuliukas.gif Ir po parodos vis pasakojo apie dėdę katiną (visi raini katinai), mama katę (visos plėmuotos katės) ir t.t.
Atsakyti
Mes irgi dar pries diagnozuojant AD pas gydytojus (sirdis mano nujaute diagnoze  doh.gif ) buvome praejusia sav pas Gema. Mums skyre Calcium Fluoratum. O koki jums kalci skyre? Dar skaiciau, kad alergiukams ir atopiukams labai skiria Calcium carbonicum. Bet, kaip suprantu, preparata parenka pagal daugybe parametru (charakterio buda, visa vaiko , tevu, seneliu anamneze, gyvenomo buda ir t.t.). Na, pas mus ant zanduko "portveino" demele, gal del to gavome calcium fluoratum. Butu idomu, jei mamytes parasytu kokius zirniukus skyre ju atopiukams.

Mums skyrė Calcium Phosphoricum po 1 žirniuką per dieną.
Šiaip mūsų dermatito jau beveik nebėra. Dėmelės nei vienos, linkiai rausvesni, o tos buvusios dėmės dabar balkšvos - kaip suprantu nykstančios.
Dar musm skyrė Magnium Phosphoricum bet čia dėl virškinimo problemų ir turbūt nervų sistemai, nes labai blogai miegam.

Jauciu reiks gudytojai suskambint, nes per pastarasias 3 dienas pas mus is 5 Lt dydzio demeles ant pilvo berimai isplito per visa sona, ant kaklo, zanduku ir lengvai pabertos rankos  verysad.gif

Aš buvau skaičius, jog jei teisingai parinktas homeopatinis gydymas - turi iš pradžių pablogėti, o tik po to gerėti, taigi paklausiau gydytojos apie tai, nes labai jau nesinori to pablogėjimo, kai bįrimai nykstantys. Tai sakė tikrai gali taip būti, bet jei per 4 dienas nieko - ta viskas gerai.

Klausimas. Kuo plauti metinukei galva? Iki siol naudojome Hipp duso zele ir sampuna viename. Siandien nusipirkau a-derma prausikli kunui, o va del ssampuno susibalamutinau....Vaistineje pasiule Natura Siberica jautriai gaalvos odai (tiks ir man), bet galvoju ar bandyt ant dukrytes? Siaip galvelej berimuku nera....

Mes dar tik 6 mėn. tai mums gydytoja sakė neplaut su šampūnu, o su tuo pačiu vandeniu į kurį A Derma aliejuka pilam. Bet metukų turbūt jau reikia... O beja del HIPP mes naudojom prausikli. Ir niekaip nesusimastydavau kad kojytes vis paberia ir nuo pilviuko dėmėms nykstant ant kojyčių dar buvo - o dabar jau 3 dienas prausiu užpakaliuka su welledos muiliuku ir kojytės taip pat švarėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukazzz: 04 balandžio 2009 - 21:26
sveikutes mamytes,

mano suneliui 4men ir mums jau nuo 2men pasireiske AD, pirma tai prasidejo ant pilvuko demes raudonos, tada ant zanduko deme raudona-sausa,ant kojyciu,rankyciu, kas blogiausia ji niezti, ypac pilvuka ir akytes verysad.gif bet nusprendziau vaziuoti pas homeopata, labai jau daug kam padeda kazkokie zirniukai g.gif rolleyes.gif
gerem nemazai misiniu, netiko nei vienas, dabar apsistojom ties isomil-lactose free.ziuresiu kaip bus toliau.
vitamino D duodu ir man atrodo paumeja jam niezejimas g.gif nupirksiu aliejini.
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

QUOTE(dautan @ 2009 04 04, 21:01)
2. Daddy girl pagamintu muiliuku thumbup.gif  arba "Tindi" šampūnu.

O kaip šampūno sudėtis? Be tų visų š....?

QUOTE(Lukos_mamyte @ 2009 04 04, 22:48)
mano suneliui 4men ir mums jau nuo 2men pasireiske AD, pirma tai prasidejo ant pilvuko demes raudonos, tada ant zanduko deme raudona-sausa,ant kojyciu,rankyciu, kas blogiausia ji niezti, ypac pilvuka ir akytes verysad.gif    bet nusprendziau vaziuoti pas homeopata, labai jau daug kam padeda kazkokie zirniukai g.gif  rolleyes.gif 
gerem nemazai misiniu, netiko nei vienas, dabar apsistojom ties isomil-lactose free.ziuresiu kaip bus toliau.
vitamino D duodu ir man atrodo paumeja jam niezejimas g.gif    nupirksiu aliejini.

Užjaučiu 4u.gif . Kas dėl homeopato, pabandyti galima, bet reikia nepamiršti, kad homeopatija - ne visiems mirksiukas.gif . Turėjom vaikučių, kuriems homeopatija gerokai pablogino situaciją ir teko atsisakyti jos paslaugų unsure.gif

Gali netikti mišinukas, bet gali būti ir taip, kad tik atrodo, jog mišinukas netinka - AD būna ir iš nieko unsure.gif

Aliejinis vit. D skaitomas geresniu už vandeninį mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.ewg.org/reports/teens
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 04 05, 10:46)

doh.gif Nors pas mane anglų kalba gerokai šlubuoja, bet supratau daugmaž kas ir kaip blink.gif . Gaila tokių straipsnių nėra lietuviškai unsure.gif . O gal? g.gif . Ausru, vertėja galėtum pabūti, santraukas daryti ax.gif

Daddygirl, važiuodama į LT, jei tik turi, įsimesk kokį savo tonizuojantį muiliuką sausai/normaliai odai - pas mane spaudimas kaip pas nabašniką doh.gif , tai mane reikia tonizuoti iš visų pusių, išorės ir vidaus biggrin.gif . Šiaip jau po dušo kai visą kūną ištepu kakavos sviestu, tai labai atsigaunu rolleyes.gif . Dušo želė pasibaigė, norėjau naują pirkti, ale paskaičiau Ausru įmestą straipsnį ir atšoko noras doh.gif .

Kur prapuolė Mortelė? Nejau į ligoninę atsigulė su mažium? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2009 04 04, 20:01)
1. Pas mus neįtikėtinas pagerėjimas. Tokių gražių kojyčių neturėjome ax.gif
2. Daddy girl pagamintu muiliuku thumbup.gif  arba "Tindi" šampūnu.

Mes šiandien buvom kačių parodoje thumbup.gif . Pusę dienos Džiu laukė šios pramogos, iki pietų miego kartojo "kačių pa". Labai patiko paroda, katės, mėgino šokti sėdėdamas tėčiui ant sprando lotuliukas.gif Ir po parodos vis pasakojo apie dėdę katiną (visi raini katinai), mama katę (visos plėmuotos katės) ir t.t.

nu va, gal jau cia kokybiskai naujas etapas mirksiukas.gif
mes irgi pora savaiciu turejom tokius zandus, kokiu nuo AD pradzios turbut nebuvo... wub.gif dabar vel suprastejo, bet visai pakenciamai. vien tai, kad jau buvo TOKS pagerejimas dziugina.

mes turim kate, tai Gretos pirmas tikras zodis ir buvo 'katyte'. ir taip graziai istaria smile.gif draugu suniuka vedzioja uz pavadelio... vaikams gyvuneliai tai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 04 05, 09:46)

o man neatidaro g.gif

i zinute atsakysiu kiek veliau, paskutines dienos prie kelione labai uzimtos kazkokios 4u.gif
Atsakyti
O mus man atridi beria nuo tų Gemos žirniukų blink.gif
Šiandein geriam jau trečia diena, jau dvi dienos kaip neturėjom iš vis nei vieno, tik likusias balkšvas dėmeles, o dabar jų vietoje vėl rausvų smulkių pabėrimų atsirado doh.gif oi kaip aš to nenooooriu unsure.gif Nereikėjo mums turbūt nieko daryti verysad.gif
Atsakyti
Dėkui Daddygirl už TS 4u.gif jau išbandėm ir manau jis mums tinka smile.gif
tik va ir mus vėl išbėrė verysad.gif jau odelė ilgokai išbuvo rami ir graži ir vėl bast, bėrimai verysad.gif verysad.gif
ir biški linksmiau: dukriuko saraše prie pirmų ištartų žodžių prisideda- tepti, tepti- jau vaikas žino kad po maudynių reiks tepti, tepti ax.gif ima tepalus ir tepa pati save ir mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(orchidejaa @ 2009 04 05, 14:34)

ir biški linksmiau: dukriuko saraše prie pirmų ištartų žodžių prisideda- tepti, tepti- jau vaikas žino kad po maudynių reiks tepti, tepti ax.gif ima tepalus ir  tepa pati save ir mane biggrin.gif

Smagu lotuliukas.gif Aišku geriau kad "tepti" reikėtų dėl smagumo, o ne dėl to kad beria verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(orchidejaa @ 2009 04 05, 23:34)

tik va ir mus  vėl išbėrė  verysad.gif jau odelė ilgokai išbuvo rami ir graži ir vėl bast, bėrimai verysad.gif  verysad.gif

O kaip atrodo tie bėrimai?
mano mažutei ant žanduko buvo raudonas taškiukas- spuogiukas, paskui ėmė plėstis , tada sausuoti...

Ir nieko nieko neleistino nesuvalgiau ax.gif Ir nieko nieko ypatingo neįvyko ax.gif Net pas gydytoją nepaskiepijo šį kartą (tikrai būčiau kaltę suvertus skiepams).
Kaip jau milijoną kartų čia kalbėta-nesuprasi kada ateina, nesuprasi, kada praeina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukazzz @ 2009 04 05, 18:09)
O mus man atridi beria nuo tų Gemos žirniukų  blink.gif
Šiandein geriam jau trečia diena, jau dvi dienos kaip neturėjom iš vis nei vieno, tik likusias balkšvas dėmeles, o dabar jų vietoje vėl rausvų smulkių pabėrimų atsirado  doh.gif oi kaip aš to nenooooriu  unsure.gif Nereikėjo mums turbūt nieko daryti  verysad.gif

Aš kažkaip atsargiai žiūriu į gydymą homeopatiškai g.gif . Pati kartą pabandžiau homeopatiškai kepenis prasivalyti, tai vajei vajei - maniau galus atiduosiu blink.gif . Ir klykiau, ir žviegiau, ir ašaros upeliais tekėjo, ir keliais šliaužiojau nuo kepenų skausmo. Tad po to laaabai atsargiai žiūriu į šį reikalą. Manau, kad kol vaiko AD galima kontroliuoti su dieta, kremais, tepalais ir pan., tai to ir užtenka. Juk vis dėl to dauguma vaikų AD su laiku išauga.

QUOTE(geguzevasaris @ 2009 04 05, 21:47)
Ir nieko nieko neleistino nesuvalgiau ax.gif Ir nieko nieko ypatingo neįvyko ax.gif Net pas gydytoją nepaskiepijo šį kartą (tikrai būčiau kaltę suvertus skiepams).
Kaip jau milijoną kartų čia  kalbėta-nesuprasi kada ateina, nesuprasi, kada praeina doh.gif

Taip taip, toks tas AD - ateina, išeina kada nori doh.gif
Atsakyti