Mes irgi dar pries diagnozuojant AD pas gydytojus (sirdis mano nujaute diagnoze
) buvome praejusia sav pas Gema. Mums skyre Calcium Fluoratum. O koki jums kalci skyre? Dar skaiciau, kad alergiukams ir atopiukams labai skiria Calcium carbonicum. Bet, kaip suprantu, preparata parenka pagal daugybe parametru (charakterio buda, visa vaiko , tevu, seneliu anamneze, gyvenomo buda ir t.t.). Na, pas mus ant zanduko "portveino" demele, gal del to gavome calcium fluoratum. Butu idomu, jei mamytes parasytu kokius zirniukus skyre ju atopiukams.
Mums skyrė Calcium Phosphoricum po 1 žirniuką per dieną.
Šiaip mūsų dermatito jau beveik nebėra. Dėmelės nei vienos, linkiai rausvesni, o tos buvusios dėmės dabar balkšvos - kaip suprantu nykstančios.
Dar musm skyrė Magnium Phosphoricum bet čia dėl virškinimo problemų ir turbūt nervų sistemai, nes labai blogai miegam.
Jauciu reiks gudytojai suskambint, nes per pastarasias 3 dienas pas mus is 5 Lt dydzio demeles ant pilvo berimai isplito per visa sona, ant kaklo, zanduku ir lengvai pabertos rankos
Aš buvau skaičius, jog jei teisingai parinktas homeopatinis gydymas - turi iš pradžių pablogėti, o tik po to gerėti, taigi paklausiau gydytojos apie tai, nes labai jau nesinori to pablogėjimo, kai bįrimai nykstantys. Tai sakė tikrai gali taip būti, bet jei per 4 dienas nieko - ta viskas gerai.
Klausimas. Kuo plauti metinukei galva? Iki siol naudojome Hipp duso zele ir sampuna viename. Siandien nusipirkau a-derma prausikli kunui, o va del ssampuno susibalamutinau....Vaistineje pasiule Natura Siberica jautriai gaalvos odai (tiks ir man), bet galvoju ar bandyt ant dukrytes? Siaip galvelej berimuku nera....
Mes dar tik 6 mėn. tai mums gydytoja sakė neplaut su šampūnu, o su tuo pačiu vandeniu į kurį A Derma aliejuka pilam. Bet metukų turbūt jau reikia... O beja del HIPP mes naudojom prausikli. Ir niekaip nesusimastydavau kad kojytes vis paberia ir nuo pilviuko dėmėms nykstant ant kojyčių dar buvo - o dabar jau 3 dienas prausiu užpakaliuka su welledos muiliuku ir kojytės taip pat švarėja.