Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XII tema

QUOTE(ausru @ 2009 04 23, 13:27)
Radau ir as maximoj ryziu trapuciu be jokiu priedu - Dr. Nature vadinasi, latviski.

Na va sakau,kai gerai paieškai,tai daug ko gali rast biggrin.gif

Jau oras šiandien wub.gif
Papildyta:
QUOTE(lawanda @ 2009 04 23, 11:33)
aš pati neragavus dar avokado  blush2.gif  o jis skanus?

Na vienas valgyt jis man,tai toks fe biggrin.gif

Bet aš jį sutarkuoju su smulkia tarka,dar česnako įtarkuoju ir fermentinio sūrio tada sumaišau su majonezu ir tą mišinį dedu ant gruzdintos duonytės,galima ir į krepšelius ir tada man niam niam ax.gif
Kažkaip ne į vaikišką temą parašiau lotuliukas.gif ,bet mamytės ir didesni vaikai gali valgyti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 04 23, 13:27)
O avokados pas mane vienos knygos alergizuojanciu produktu sarase - alergenas Nr. 1. Siaip tai stebiuosi skaitydama kiek daug produktu daugumos vaikuciai gali valgyti. Tik mes cia tokie vargsiukai  verysad.gif

Tik nereikia nusiminti mirksiukas.gif ateis šventė ir į jūsų kiemą 4u.gif .Jūs dar mažiukai ax.gif Po truputį,po truputį ir pamatysi,kad jau oij kiek daug visko valgot biggrin.gif .
Va ir dar po balioną jums abiems 4u.gif

Ir visoms kitoms nusiminusioms po 4u.gif

Atsakyti
Galintos trapuciai irgi, raso, kad vien is ryziu.

o man avokadas skanus smile.gif nu ne visai vienas, o pvz ant duonos.. tik turi but minkstokas.
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2009 04 23, 10:33)
aš pati neragavus dar avokado  blush2.gif  o jis skanus?

Aš vietoje sviesto ant duonos tepu, tada sūrio, dešros ar rūkytos lašišos, žodžiu - pagal pageidavimą smile.gif . Mano mamai skanu ant duonos teptas avokadas ir truputį druskos ant viršaus. Šiaip tai jis man vienas nea ax.gif , toks beskonis kažkoks.

QUOTE(ausru @ 2009 04 23, 12:27)
Nu tai as panasiai kaip Henrikas Daktaras..... ax.gif  smile.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif O siaip tai girdejau Henyte i Ispanija persikrauste. Gal kartais tavo kaimynas, Amica?  lotuliukas.gif

Valgiau varškės apkepą, tai vos neužspringau paskaičius doh.gif biggrin.gif . O tai ta platintoja dar gyva????? blink.gif . Apie Henytę nežinau, bent jau mano krašte nieko negirdėjau, kad lankytųsi g.gif

QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 04 23, 12:48)
Bet aš jį sutarkuoju su smulkia tarka

Sutarkuoji???? blink.gif . A kaip jį tarkuoti, jei jis visas minkštutis? Aš jį tik tepti galiu, šakute sumaigyti, bet kad tarkuoti... blink.gif . Tai gal tu nesunokusius perki? Sunokęs būna toks tamsus, lyg rudas, lyg bordo į juodumą, net nemoku tos spalvos gerai apibūdinti. Ir spustelėjus jis jau minkštumo turi.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 04 23, 12:05)
Mano mamai skanu ant duonos teptas avokadas ir truputį druskos ant viršaus.

Sutarkuoji????  blink.gif . A kaip jį tarkuoti, jei jis visas minkštutis?

as irgi taip darydavau seniau - tik vietoj druskos barstydavau vegeta. paskui nusprendziau, kad vegeta ir druska - nesveika biggrin.gif , tai dabar valgau tik duona su avokadu smile.gif

siaip jis laaaabai laaaabai kaloringas... ax.gif

as i salotas perku ta kieta, o tepti ant duonos - ta minksta biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 04 23, 11:27)
Nu tai as panasiai kaip Henrikas Daktaras..... ax.gif  smile.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif

... as dabar galvoju... kaip gerai, kad tu atrodo jokio mano muilo nesugalvojai pabandyt.. biggrin.gif taigi jei neitiktu.. doh.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 04 23, 13:05)
O tai ta platintoja dar gyva?????  blink.gif .

O istorija, kaip sakant, tai nutyli.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O Henyte tai rimtai Ispanijoj, slapstosi nuo musu teisesaugos, nes dabar sako i cype jau ilgam sestu - iki kokiu 70 metu.
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2009 04 23, 13:11)
... as dabar galvoju... kaip gerai, kad tu atrodo jokio mano muilo nesugalvojai pabandyt..  biggrin.gif taigi jei neitiktu..  doh.gif   blink.gif lotuliukas.gif

Dabar jau as vos trapuciu neuzspringau lotuliukas.gif . Baikit baikas, ka ten zmogui telefonu gali padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 23 balandžio 2009 - 13:25
QUOTE(Amica @ 2009 04 23, 14:05)
Sutarkuoji????  blink.gif . A kaip jį tarkuoti, jei jis visas minkštutis? Aš jį tik tepti galiu, šakute sumaigyti, bet kad tarkuoti...  blink.gif . Tai gal tu nesunokusius perki? Sunokęs būna toks tamsus, lyg rudas, lyg bordo į juodumą, net nemoku tos spalvos gerai apibūdinti. Ir spustelėjus jis jau minkštumo turi.

biggrin.gif Tai žinai čia pas mus Lietuvoj,tik žalių yra pirkt biggrin.gif pas jus,tai ten saulė, šilta užtai ir prinokę mirksiukas.gif
O jei rimtai,tai yra dviejų rūšių žali-neprinokę ir kieti,o tokie kaip tu rašei-prinokę. Tai aš tuos žalius tarkuoju,nors ir tuos prinokusius sunkiai,bet galima sutarkuot mirksiukas.gif

Beja,o kada tu į Lietuvą žadi atvykti? g.gif
Atsakyti
Be to, tavo tie muilai Daddygirl, ne taip jau brangiai ir kainuoja, kad reiksti nepasitenkinima, jeigu ir nepatiktu. Antra, tu lyg ir neskelbi "Pirkit mano muila, jis tikrai isgydys jums atopini dermatita - visi kas pirko issigyde!". Muilas yra muilas, kad ir koki nusipirktum, visvien mazdaug zinai ko tiketis.
O ta aferiste per visus forumus reklama apie TF paskleidus kaip "stebuklingai" sunui AD isgyde. Ir uzsikabina zmogeliai, visas viltis palaidoje issigydyti, ir moka uz karves pieno miltelius 160Lt.
As tai situo klausimu is viso grieztos nuomones - saudyt tokius aferistus, kurie is svetimos nelaimes pelnosi, saudyt. Sustatyciau prie sienos ir pati be pasigailejimo ispilciau gun_rifle.gif

Gal zenkla S kur kamputy reiketu uzdeti ax.gif ? Sorry, jei ne visoms svelnioms ausims priimtinos mano idejos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 23 balandžio 2009 - 14:47
QUOTE(ausru @ 2009 04 23, 12:27)

O avokados pas mane vienos knygos alergizuojanciu produktu sarase - alergenas Nr. 1. Siaip tai stebiuosi skaitydama kiek daug produktu daugumos vaikuciai gali valgyti. Tik mes cia tokie vargsiukai  verysad.gif

Ir mes mažai valgom.Atrodo tik ką pabandai - ir vėl beria.Jau atrodo kažką atradau,ką gali valgyt,tai vaikui nepatinka,nevalgo.Gyvas mišinuku ir nestle sinlac koše.
O kažin kaip moliūgas?Gal tas vaikui patiktų.Grūdinių košių neįsiūlau.Šiandien niekaip su savim nesusitvarkau.Kai matau,kad vaikui bėrimai intensyvėja,o valgyt nieko nenori,tai nors gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif

QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 04 23, 12:48)

Ir visoms kitoms nusiminusioms po 4u.gif

Ačiū nuoširdžiai - priimu verysad.gif
Atsakyti
Kiek atsiverčių Ligų skyrelį, tiek AD tema viršuje biggrin.gif .

QUOTE(Daddygirl @ 2009 04 23, 13:11)
... as dabar galvoju... kaip gerai, kad tu atrodo jokio mano muilo nesugalvojai pabandyt..  biggrin.gif taigi jei neitiktu..  doh.gif  blink.gif lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Maniau užsiklyksiu iš juoko lotuliukas.gif

QUOTE(ausru @ 2009 04 23, 13:23)
O istorija, kaip sakant, tai nutyli.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O Henyte tai rimtai Ispanijoj, slapstosi nuo musu teisesaugos, nes dabar sako i cype jau ilgam sestu - iki kokiu 70 metu.
Papildyta:
Dabar jau as vos trapuciu neuzspringau  lotuliukas.gif . Baikit baikas, ka ten zmogui telefonu gali padaryt  mirksiukas.gif

blink.gif g.gif

A tai užu ką čia jį taip? g.gif

Aha, menki juokai čia su tavim - ir telefonu galvą nusuktum blink.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 04 23, 14:32)
Beja,o kada tu į Lietuvą žadi atvykti? g.gif

Jei aplamai tik išeis atvažiuoti, tai manau liepos arba rugpjūčio mėn. smile.gif

QUOTE(ausru @ 2009 04 23, 14:47)
O ta aferiste per visus forumus reklama apie TF paskleidus kaip "stebuklingai" sunui AD isgyde. Ir uzsikabina zmogeliai, visas viltis palaidoje issigydyti, ir moka uz karves pieno miltelius 160Lt.
As tai situo klausimu is viso grieztos nuomones - saudyt tokius aferistus, kurie is svetimos nelaimes pelnosi, saudyt. Sustatyciau prie sienos ir pati be pasigailejimo ispilciau  gun_rifle.gif

O nepareikalavai grąžinti pinigus? Arba bent dalį. Mažu išsigandus būtų ir atidavus g.gif

QUOTE(kleckas*** @ 2009 04 23, 17:37)
Ir mes mažai valgom.Atrodo tik ką pabandai - ir vėl beria.Jau atrodo kažką atradau,ką gali valgyt,tai vaikui nepatinka,nevalgo.Gyvas mišinuku ir nestle sinlac koše.
O kažin kaip moliūgas?Gal tas vaikui patiktų.Grūdinių košių neįsiūlau.Šiandien niekaip su savim nesusitvarkau.Kai matau,kad vaikui bėrimai intensyvėja,o valgyt nieko nenori,tai nors  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Nepabandžius nesužinosi doh.gif . O grūdinių košių nebandei su obuoliu duoti? Jei tik obuolys jums tinka. Pvz labai skanu avižinė košė su obuoliu, bet reikia saldaus obuolio. Arba ryžiai su bananu. O gali pabandyti kokią grūdinę košę su moliūgu. Maniškiui tai patinka toks variantas.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 04 23, 18:24)

Nepabandžius nesužinosi  doh.gif . O grūdinių košių nebandei su obuoliu duoti? Jei tik obuolys jums tinka. Pvz labai skanu avižinė košė su obuoliu, bet reikia saldaus obuolio. Arba ryžiai su bananu. O gali pabandyti kokią grūdinę košę su moliūgu. Maniškiui tai patinka toks variantas.

O su kokiom grūdinėm moliūgą maišai?
Ačiū už pasiūlymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 04 23, 10:38)
Mamos, gal kuri norit pati pasigaminti ryziu piena? Neprisimenu ar buvo receptas skelbtas, tai imetu as:

Ačiū, aš kaip tik kėliau minty tokį klausimą ax.gif O čia -kaip aklai vištai grūdas į dantis lotuliukas.gif Dėkui.

Kažkurioje iš AD senųjų temų buvau radusi kremą pavadinimu FLERENZYM, kuris tik Rusijoje didžiuosiuos miestuos būna pirkt...
Ar yra žinančių ką nors apie jį? O tai galim sulaukt svečių iš Rusijos, gal užsiprašyt g.gif
Atsakyti
Kiek atsiverčių Ligų skyrelį, tiek AD tema viršuje  biggrin.gif .
lotuliukas.gif  Maniau užsiklyksiu iš juoko  lotuliukas.gif
blink.gif  g.gif
O nepareikalavai grąžinti pinigus? Arba bent dalį. Mažu išsigandus būtų ir atidavus  g.gif

Nera ko saipytis Amica smile.gif . Manai as viena kazkam pasipelnymo saltiniu tapau? Parasysiu i az kaip taip negalvotum lotuliukas.gif
Papildyta:
Aha, menki juokai čia su tavim - ir telefonu galvą nusuktum  blink.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Nu dar kazkaip niekam nenusukau smile.gif .
Papildyta:
A tai užu ką čia jį taip?  g.gif

O tai tu ka visai nesidomi kas salelej gimtojoj darosi? smile.gif Tik Maximu turiniu domiesi ir viskas? tongue.gif
Atsakyti