Mes siandien bandeme maudytis su negyvosios juros druska, prisiskaiciusi jusu diskusiju idejau jos visai nedaug, i vonia 1 valgomaji sauksta, kazkaip jokio poveikio nepastebejau, gal kita karta reiktu daugiau idet ar tiesiog pabandyti isbertas vietas pateplioti su ta druska
mazoji mano siandien sugebejo pavogti kinderi sokoladuka, tai pries uzmigdama taip baisiai draskesi ir verke, kad neiskentus biski uztepiau hormonu
siaip, pas mus net savaites nepraeina be tepimo hormonais, kitaip kasosi labai, verkslena, niekuo nesidomi...nezinau ka cia daryti...kartais jauciuosi bloga mama
, kad tepu ja hormonais ir siaip man nesiseka atsekti nuo kuo mano mazulka beria, atrodo nuo visko
kaip jus, mamytes, atsekate, kad beria butent nuo to produkto? as tai niekada tiksliai nezinau, ar tikrai nuo sio produkto paumejo
...zinau, kad kazkada diskutavome ta tema...bet vis tiek, kai pasiskaitau, kai jus sakot vienas ar kitas produktas netinka darosi idomu kaip nustatet.
jungiuosi ir as i sarasiuka:
Meeto sąrašiukas
1.Daddygirl
2.Laiskriste1
3.dautan
4.Meda01
5.kgintare
6.Olgina
Beje, kadangi lawanda nevaziuos su manimi, tai 2 vietos atsilaisvino, mamytes, gal kurios vaziuosite is Vilniaus, tai kvieciu prisijungti