Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XII tema

QUOTE(ausru @ 2009 04 22, 15:48)
O randi trapuciu be sezamo?

Iki pirkau Racio Rice Cakes, tai neradau,kad būtų parašyta,jog į sudėtį įeitų sezamas g.gif
Atsakyti
Meeto sąrašiukas
1.Daddygirl
2.Laiskriste1
3.dautan
4.Meda01
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meda01: 22 balandžio 2009 - 15:18

Meeto sąrašiukas
1.Daddygirl
2.Laiskriste1
3.dautan
4.Meda01
5.kgintare

Gal galit man kuri nors tel numeri imesti i AZ, kad jei veluociau i meetuka tai galeciau rasti blush2.gif Gi su visuomeniniu transportu vaziuosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 04 22, 14:54)
Iki pirkau Racio Rice Cakes, tai neradau,kad būtų parašyta,jog į sudėtį įeitų sezamas g.gif

Būna parašyta, kad gali būti sezamo pėdsakų. O šitų trapučių etiketėje nėra apie tai užsiminta?
Atsakyti
Jūs man pasakykit - žuvų taukų vaikui neduodu, linų sėmenų aliejaus irgi, naudojam tik alyvuogių aliejų (dienai 1 a.š.) ir ghi sviestą (kasdien). Gal mano vaikis negauna kažko labai svarbaus, kai neduodu nei žuvų taukų, nei linų sėmenų aliejaus? unsure.gif
Atsakyti
Nusipirkau avizu pieno - vaikas labai skaniai gere. Ar kas bandete?
Atsakyti
Bet dabar nuejo miegoti su raudonais kaip burokas zandukais doh.gif ir ar tokie siurkstuciai - suprask cia doh.gif Niu savo misko keletas melyniu gal nelabai galejo tai suerzinti organizma, ar cia vis tas avizu pienas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 04 22, 17:10)
Jūs man pasakykit - žuvų taukų vaikui neduodu, linų sėmenų aliejaus irgi, naudojam tik alyvuogių aliejų (dienai 1 a.š.) ir ghi sviestą (kasdien). Gal mano vaikis negauna kažko labai svarbaus, kai neduodu nei žuvų taukų, nei linų sėmenų aliejaus?  unsure.gif

Sakyciau, kad polinesociuju riebiuju rugsciu negauna ax.gif

O tas ghi jums tinka? Mums tai nekaip baigesi bandymas su ghi kazka pasigamint.
Papildyta:
QUOTE(truputukas @ 2009 04 22, 21:09)
Bet dabar nuejo miegoti su raudonais kaip burokas zandukais doh.gif ir ar tokie siurkstuciai - suprask cia doh.gif Niu savo misko keletas melyniu gal nelabai galejo tai suerzinti organizma, ar cia vis tas avizu pienas... ax.gif

Pabandyk pati pasigamint avizu pieno - jei sualergizuos ir savos gamybos, tai tiksliai zinosi kas alergizuoja - ar pacios avizos ar priedai pirktiniame piene.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 04 21, 10:31)
(jei teisingai supratau, emu taukai neturi EPA ir DHA)

Gal kartais prisimeni kur radai sita info? Sitam puslapy http://www.emu-oil-w...egory.php?id=20 tai raso, kad "Emu Oil is one of the richest sources of Omega 3, 6 and 9 essential fatty acids". I kurias cia is ju epa ir dha ieina? Ar is viso neieina? g.gif Apsviesk, please, jei domejusis situo klausimu, nes labai tingiu interneta kuist ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 22 balandžio 2009 - 23:47
QUOTE(lawanda @ 2009 04 22, 09:09)
ačiū Olgina kad mūsų nepamiršti, ale aš pabūsiu nedraugiška, atsisakysiu  blush2.gif  Jei važiuosiu, tai su savo mašinike, nes noriu gal ir MB užgriebt, tiek nedaug laiko pabūnam be bernų mūsų banditukų, tai būt proga kažkur išlekt tik su dukrele, tuo pačiu Megą jis pamatytų  ax.gif  Bet dar net nežinau, ar pavyks nuvažiuot į meetą, MB dėl savo darbų nežino dar, o ir senelis dar nežino ar galės mano berniokus prižiūrėt  verysad.gif
Olgina, kaip supratau tu tikrai važiuosi? Ar galėsi prigriebt iš daddygirl man pastą, jei netyčia man nepavyktų nulėkt, kadangi netoli manęs gyveni, tai drįstu prašyt  blush2.gif

Lawanda, zinoma, kad paimsiu pasta, jei tu neatvaziuotum smile.gif
Atsakyti
Mes siandien bandeme maudytis su negyvosios juros druska, prisiskaiciusi jusu diskusiju idejau jos visai nedaug, i vonia 1 valgomaji sauksta, kazkaip jokio poveikio nepastebejau, gal kita karta reiktu daugiau idet ar tiesiog pabandyti isbertas vietas pateplioti su ta druska g.gif
mazoji mano siandien sugebejo pavogti kinderi sokoladuka, tai pries uzmigdama taip baisiai draskesi ir verke, kad neiskentus biski uztepiau hormonu verysad.gif
siaip, pas mus net savaites nepraeina be tepimo hormonais, kitaip kasosi labai, verkslena, niekuo nesidomi...nezinau ka cia daryti...kartais jauciuosi bloga mama verysad.gif, kad tepu ja hormonais ir siaip man nesiseka atsekti nuo kuo mano mazulka beria, atrodo nuo visko doh.gif kaip jus, mamytes, atsekate, kad beria butent nuo to produkto? as tai niekada tiksliai nezinau, ar tikrai nuo sio produkto paumejo doh.gif ...zinau, kad kazkada diskutavome ta tema...bet vis tiek, kai pasiskaitau, kai jus sakot vienas ar kitas produktas netinka darosi idomu kaip nustatet.
jungiuosi ir as i sarasiuka:
Meeto sąrašiukas
1.Daddygirl
2.Laiskriste1
3.dautan
4.Meda01
5.kgintare
6.Olgina
Beje, kadangi lawanda nevaziuos su manimi, tai 2 vietos atsilaisvino, mamytes, gal kurios vaziuosite is Vilniaus, tai kvieciu prisijungti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 04 22, 23:07)
Sakyciau, kad polinesociuju riebiuju rugsciu negauna  ax.gif

O tas ghi jums tinka? Mums tai nekaip baigesi bandymas su ghi kazka pasigamint.

unsure.gif Tada kitas klausimas - ar galima vartoti žuvų taukus, kurie yra pradaryti jau metai laiko, bet laikomi šaldytuve? Buvau mažiui pradėjus duoti žuvų taukus dar bebūnant jam kelių mėnesių, bet kai prasidėjo visi bėrimai ir blogumai, tai ir nebedaviau, nes buvo sunku atsekti ar jie alergizuoja, ar ne. O vėl pradėti duoti žuvų taukus bijau doh.gif . Jau paranojikė darausi ax.gif . Ir dar kaip reikės juos girdyti vaikui g.gif , jau kelių mėn bebūdamas purtydavosi nuo jų unsure.gif . Gal vis gi geriau linų sėmenų aliejų tada duoti? g.gif . Kas apšvies mano protą doh.gif

Ghi mums tinka, senokai jau naudojam, kasdien dedu į grūdines košes (nededu tik jei maišau grūdinę košę su bananu ar obuoliu), o į daržovių košę pilu alyvuogių aliejų.
Atsakyti