Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XII tema

Labas visoms 4u.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 04 21, 17:57)
sultini perku del Gretos ekologiska, toki labai nebeloga esu suradus.

Joooo pas jus ten visokio ekologiško gėrio yra bigsmile.gif .Manau pabuvus pas mus gali drąsiai palyginti Lietuvą su UK. Čia labai gerai jau reikia paieškoti ko nors gero ax.gif

QUOTE(Amica @ 2009 04 21, 20:26)
Aš duodu sveriamus Gaidelio sausainius, iš LT.

Tai liuks  mirksiukas.gif , gal dar geriau nei kiaulienos  g.gif

thumbup.gif Ačiū mirksiukas.gif

QUOTE(mamucis @ 2009 04 21, 23:52)
Nagi, isduok kur radai  bigsmile.gif

Tigi Maximoj,geriamų jogurtų lentynoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos priminkit kada tas musus susitikimas sekmadieni ir kurioj vietoj susitinkam?
Atsakyti
Sekmadienį Megoj 12 val. susitinkam prie boulingo II-ame aukšte mirksiukas.gif

Manau kaip ir praeitą kartą eisime į Čili picą,nebent kas ką geriau pasiūlys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 22 balandžio 2009 - 10:47
QUOTE(Amica @ 2009 04 21, 20:25)
Paskaičiau Laiskriste1 postą apie tai, kad ryžių pienas yra paprastas ir su migdolais. Rašau mamai per skype, kad tik nepirktų to su migdolais, kad žiūrėtų gryno. Mama po kelių minučių atrašo, kad laiku ją perspėjau - ji jau nupirkus ir migdolinį  doh.gif . Tai dabar pati jį gersiu, o vaikiui nupirks gryną, be priedų  biggrin.gif

nu va, reikejo man iskart parasyt, kad yra ivairiu ju. bet kazkaip nepagalvojau - as pati studijuoju etiketes, tai kazkodel galvoju, kad ir kiti taip daro smile.gif

QUOTE(mamucis @ 2009 04 21, 21:52)
Nagi, isduok kur radai  bigsmile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 04 20, 13:58)
man tas ryziu gerimas skanus smile.gif, bet, zinoma, savito skonio - ne toks kaip karves pienas. vaikams turetu patikti, nes toks saldokas. Gretai tiko smile.gif
naudoju visur kaip pieno pakaitala (pvz uzbalinti koses).

radau prie pieno produktu; tiksliau ne prie paciu pienu, o prie geriamu jogurtu/jogurtiniu gerimu smile.gif

user posted image

QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 04 22, 08:22)
Joooo pas jus ten visokio ekologiško gėrio yra bigsmile.gif .Manau pabuvus pas mus gali drąsiai palyginti Lietuvą su UK. Čia labai gerai jau reikia paieškoti ko nors gero ax.gif

tikrai cia kitaip drinks_cheers.gif ir ne tik del maisto pasirinkimo smile.gif
pasistebi kitokia paslaugu tiekeju/pardaveju kultura smile.gif, siunciant pastu dingsta siuntiniai ir daiktai, o net tris kartus parasius apie tai pastui, jie nesiteikia net atsakyti doh.gif biggrin.gif
siaip mane visi tiek paskutiniai ivykiai daugiau linksmina nei nervina, vertinu kaip anekdotus. bet jei tai vyktu salyje, kurioje as turiu gyventi, man atrodo, mane tai liudintu...
bendrai paemus, tai as gi suprantu - kur pripranti ten ir gerai. as gyvenau lt, man buvo cia gerai, jau 8 metus gyvenu uk - man ten gerai, grizciau - po kurio laiko turbut ir vel man cia patiktu smile.gif

QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 04 22, 09:43)
Sekmadienį Megoj 12 val. susitinkam prie boulingo II-ame aukšte mirksiukas.gif

tik retos tai musu reteja, ane?.. smile.gif
Atsakyti
sveikos, seniai cia bebuvom smile.gif kaip jau anksciauu rasiau praejo mums AD, bet kaii sukilo temperatura vel atsinaujino sad.gif na bet dabar kai pasveikom ir vel jo beveik nebera, like tik nugarytej prie pazastu, matyt kai kilnoju kasdiena tai tose vietose ir pasauseje ax.gif o dabar jau ir ropinejam intensyviai au, tai ziuriu pradejo kojytes sauseti.. AD nera bet oda sausoka g.gif sakau gal nuo to ropinejimo...
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2009 04 21, 23:52)
Isduok recepta  4u.gif  Ar uzpili avizinius pabrinkinimui? Maniske kai alergiska kvieciams, labai noriu ja palepinti "nepiktais" skanestais.

Cia kazkuri lygtais si receptuka minejo, arba kazkur radau. Paimu 4 saukstus aviziniu dribsniu (tu kur per 3 minutes isverda), i juos istarkuoju saldesni ir didesni obuolis ir siek tiek, bet labai mazai ipilu vandeniuko. Palaikau ir kepu ant alyvuogiu aliejaus. Vaikinukas 4 sukirto - o paskiau like po valandos ejo i trasa nors ir salti buvo.
Siandien buvo antakalnio alergonoginiam - pridavem kraujuka - ale ir zviege mano sunelis doh.gif Vyras butu girdejas - tai ir as i kaulus buciau gavus, kad taip vaikai rykdau blush2.gif Bet cia viskas tik sunelio labui. Atsakymai penktadieni...
Atsakyti
Mamos, jei kurios norejot, norit ar noresit kada nors ka nors sakytis is http://www.emu-oil-well.com , tai jau isreikalavau, kad ir mus itrauktu i saliu, i kurias siuncia, sarasa. Tik dabar "Lithuania" ieskokit ne pagal abecele sarase, o jo gale. Tris kartus rasiau, kol itrauke doh.gif
Papildyta:
O tiesa, vos nepamirsau - mus vakar ko gero nuo to ryziu gerimo taip isbere doh.gif . Nieko kito naujo nebandziau, tai speju, kad nuo jo blink.gif . Turbut, kad pas mus sitas gerimukas ne toks ekologiskas kaip kad uk Daddygirl perka.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 04 22, 11:14)
nu va, reikejo man iskart parasyt, kad yra ivairiu ju. bet kazkaip nepagalvojau - as pati studijuoju etiketes, tai kazkodel galvoju, kad ir kiti taip daro smile.gif

Tai aš pati visada žiūriu, o mamai kai parašiau, tai ji pagalvojo, kad tik toks vienas ir yra doh.gif . Nes iš tiesų to gryno be priedų tą kartą ir nebuvo, nes mama tą pačią dieną vėl nuėjo žiūrėti ir nerado, pardavėja paaiškino, kad išpirktas be priedų. Tai nupirko kažkokį ekologišką ryžių biogėrimą vaikams 200ml pakuotėje g.gif

QUOTE(Raganaa999 @ 2009 04 22, 12:40)
sveikos, seniai cia bebuvom smile.gif kaip jau anksciauu rasiau praejo mums AD, bet kaii sukilo temperatura vel atsinaujino sad.gif na bet dabar kai pasveikom ir vel jo beveik nebera, like tik nugarytej prie pazastu, matyt kai kilnoju kasdiena tai tose vietose ir pasauseje  ax.gif  o dabar jau ir ropinejam intensyviai au, tai ziuriu pradejo kojytes sauseti.. AD nera bet oda sausoka  g.gif  sakau gal nuo to ropinejimo...

O tepliojat visą kūnelį su kremais? Gal per mažai drėkinimo? g.gif

QUOTE(ausru @ 2009 04 22, 13:34)
O tiesa, vos nepamirsau - mus vakar ko gero nuo to ryziu gerimo taip isbere  doh.gif . Nieko kito naujo nebandziau, tai speju, kad nuo jo  blink.gif . Turbut, kad pas mus sitas gerimukas ne toks ekologiskas kaip kad uk Daddygirl perka.

blink.gif Jooooo, jei netiks ir mano vaikiui, tai teks man daaaug ryžių gėrimo išgerti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 04 22, 15:28)
Tai aš pati visada žiūriu, o mamai kai parašiau, tai ji pagalvojo, kad tik toks vienas ir yra  doh.gif . Nes iš tiesų to gryno be priedų tą kartą ir nebuvo, nes mama tą pačią dieną vėl nuėjo žiūrėti ir nerado, pardavėja paaiškino, kad išpirktas be priedų. Tai nupirko kažkokį ekologišką ryžių biogėrimą vaikams 200ml pakuotėje  g.gif

Toij Maximoj,kur aš pirkau,tai biogėrimas vaikams buvo ir su migdolais g.gif Tikėkimės,kad tavo mama nupirko be migdolų biggrin.gif

Mums,tai tiko thumbup.gif ryte valgė košę ir užsigėrė ryžių pienu mirksiukas.gif
Vakar į pieną pritrupinau ryžių trapučių,tai ir thumbup.gif
Na jam svarbiausia dabar,kad pats galėtų valgyt viską biggrin.gif

Pasirodo,net ryžių trapučius perkant reikia skaityti sudėtį. Yra kažkokie Bio,o į sudėtį įeina sezamo sėklos blink.gif Bijau aš jų blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 22 balandžio 2009 - 14:47
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 04 22, 14:46)

Pasirodo,net ryžių trapučius perkant reikia skaityti sudėtį. Yra kažkokie Bio,o į sudėtį įeina sezamo sėklos blink.gif Bijau aš jų blink.gif

O randi trapuciu be sezamo?
Atsakyti
Manau,kad gal pradedam sąrašiuką gathering.gif dalyvių biggrin.gif

1.Daddygirl
2.Laiskriste1

Kas dar prie mūsų prisijungs? bigsmile.gif
Atsakyti
Meeto sąrašiukas
1.Daddygirl
2.Laiskriste1
3.dautan

Atsakyti