QUOTE(Amica @ 2009 04 21, 20:25)
Paskaičiau Laiskriste1 postą apie tai, kad ryžių pienas yra paprastas ir su migdolais. Rašau mamai per skype, kad tik nepirktų to su migdolais, kad žiūrėtų gryno. Mama po kelių minučių atrašo, kad laiku ją perspėjau - ji jau nupirkus ir migdolinį
. Tai dabar pati jį gersiu, o vaikiui nupirks gryną, be priedų
nu va, reikejo man iskart parasyt, kad yra ivairiu ju. bet kazkaip nepagalvojau - as pati studijuoju etiketes, tai kazkodel galvoju, kad ir kiti taip daro
QUOTE(mamucis @ 2009 04 21, 21:52)
Nagi, isduok kur radai
QUOTE(Daddygirl @ 2009 04 20, 13:58)
man tas ryziu gerimas skanus
, bet, zinoma, savito skonio - ne toks kaip karves pienas. vaikams turetu patikti, nes toks saldokas. Gretai tiko
naudoju visur kaip pieno pakaitala (pvz uzbalinti koses).
radau prie pieno produktu; tiksliau ne prie paciu pienu, o prie geriamu jogurtu/jogurtiniu gerimu
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 04 22, 08:22)
Joooo pas jus ten visokio ekologiško gėrio yra
.Manau pabuvus pas mus gali drąsiai palyginti Lietuvą su UK. Čia labai gerai jau reikia paieškoti ko nors gero
tikrai cia kitaip
ir ne tik del maisto pasirinkimo
pasistebi kitokia paslaugu tiekeju/pardaveju kultura
, siunciant pastu dingsta siuntiniai ir daiktai, o net tris kartus parasius apie tai pastui, jie nesiteikia net atsakyti
siaip mane visi tiek paskutiniai ivykiai daugiau linksmina nei nervina, vertinu kaip anekdotus. bet jei tai vyktu salyje, kurioje as turiu gyventi, man atrodo, mane tai liudintu...
bendrai paemus, tai as gi suprantu - kur pripranti ten ir gerai. as gyvenau lt, man buvo cia gerai, jau 8 metus gyvenu uk - man ten gerai, grizciau - po kurio laiko turbut ir vel man cia patiktu
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 04 22, 09:43)
Sekmadienį Megoj 12 val. susitinkam prie boulingo II-ame aukšte
tik retos tai musu reteja, ane?..
Life's not about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.