Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XII tema

Mamos, ar duodat leliams kurie virs metuku linu semenu aliejaus? Prisiskaiciau, kad jis super duper su Omega rugsttim ir tt. Tai galvoju gal kartais vietoj alyvuogiu aliejaus ilasint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 04 20, 17:37)
, man dar toks klausimas kilo - o kokią mėsą ir kaip dažnai duodat savo vaikui apart jautienos?

Mes tai dar valgom kalakutiena ir paskutiniu metu triusiena - labai dziaugiuosi, kad IKI prekybos centre atradau.

O tiesa, Amica, kazkada lyg ir sakei, kad kukuruzu koses dar nevalgot - tai yra zinok Maximoj jos pirkti. Ta prasme kukuruzu kruopu yra pirkti, bet jos tokios smulkios, kad pries verdant nei smulkinti nereikia. Gali pasakyt mamytei, kad ieskotu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 21 balandžio 2009 - 07:56
QUOTE(Piranij@ @ 2009 04 21, 09:23)
Mamos, ar duodat leliams kurie virs metuku linu semenu aliejaus? Prisiskaiciau, kad jis super duper su Omega rugsttim ir tt. Tai galvoju gal kartais vietoj alyvuogiu aliejaus ilasint  g.gif

Man irgi įdomu g.gif

O dar kitas klausimas; mačiau eurovaistinėj žuvų taukai iš BIONAL, rašo, kad gerai maitinančioms.
Man labai svarbi jūsų nuomonė prieš perkant
Atsakyti
Labas rytelis. Ruosiames su suneliu i sportus savo - mama sportuoja klube, o sunelis laksto sale thumbup.gif
QUOTE(Amica @ 2009 04 20, 23:18)
O kaip su vaisiais duodi? Su kokiais?
Gal vietoje kruopų košių daugiau duokite daržovių košių? Va Daddygirl taip daro  mirksiukas.gif

Nuoširdus didelis ačiukas už tokią išsamią informaciją. wub.gif 4u.gif Ir už nuoširdžius atsakymus

QUOTE(Daddygirl @ 2009 04 20, 23:28)
musu irgi einamiausi vaisiai - bananas ir obuolys smile.gif
bet tiktu ir kiti.
aplamai sakoma, kad quinoa - ryziu pakaitalas (t.y. gali naudoti visur, kur gali buti naudojami ryziai.. tai praktiskai bet kur ir su bet kuo smile.gif)

kiti, girdejau, imaiso muskato ar cinamono, datuliu, klevu sirupo, kanapiu seklu, goji uogu ir pan.. nu cia gal labiau angliski sveikuoliski variantai... smile.gif lietuvoj tokie produktai gal netokie populiarus. bet gerai tiks ir paprastas bananas ar obuolys.

Amica minejo, kad tu daug darzoviu davineji savo leliui. Gal gali pamineti pagrindines ir ka is ju darai? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Piranij@ @ 2009 04 21, 07:23)
Mamos, ar duodat leliams kurie virs metuku linu semenu aliejaus? Prisiskaiciau, kad jis super duper su Omega rugsttim ir tt. Tai galvoju gal kartais vietoj alyvuogiu aliejaus ilasint  g.gif

Pabandyk - jeigu nealergizuoja, tai kodel gi neduoti? As tai maziukui dar jo nedaviau, bet pati daznai salotas su juo darausi - kazkaip nepastebejau, kad per pienuka alergizuotu.

O mane tai labai sudomino emu tauku kapsules kaip omegu saltinis - http://www.emu-oil-w...egory.php?id=20 Kadangi zuvu tauku gerti negaliu (mus tikrai alergizuoja), tai bandysiu situ uzsisakyti. Tik kazkodel i LT jie nesiuncia g.gif . Parasiau laiska, bandau aiskintis del tokios diskriminacijos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 04 21, 08:07)
Man irgi įdomu g.gif

O dar kitas klausimas; mačiau eurovaistinėj žuvų taukai iš BIONAL, rašo, kad gerai maitinančioms.

Butent sitie mus ir sualergizavo - tik 2 dienas pageriau, o kaip uzsidege sunelio veidukas!

Otaip, skundeisi del dukriuko sikniuko - pabandyk puiklapiu alieju, jis tikrai puikus thumbup.gif . Musu subinyte irgi dege, o dabar su puiklapiais dar galutinai nepraejo, bet jau tokia vos vos rausva. Tau kaip vilnietei juk Kvapu namai po ranka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 21 balandžio 2009 - 08:31
QUOTE(truputukas @ 2009 04 20, 15:45)
Mamytes - pasidalinkite kokias kruopas jusu stebukliukai valgo? O kaip ar lesiai tinka?Gal zirnius pabandyti isvirti, bet bijau, kad bilvuka pusti gali maziui. O ar skanios tos quinoa kruopos ?

Mes, pvz., valgom ryzius, kukuruzus, soras, miezius, ir taip sukam rata. Avizos mus alergizuoja, kvieciai/rugiai is viso schmoll.gif
Atsakyti
laba ryta vioms 4u.gif
Mums jau pora dienu kaip geriau. Nezinau ar cia del to, jog sildyma atjunge ir naktimis vesiau, ar del to, kad zandukus paplaunu su laukiniu naslaiciu nuoviru, bet pfu..pfu..pfu.. berimu nedaugeja. Del laukiniu naslaiciu tai as cia is savo babos atsimenu. Jinai sakydavo, jog tai pats geriausias vaistas nuo isgascio, jautriems zmonems ir alergijai gydyti. Be to, ir alergologe sake, jeigu gautume kur nors laukiniu naslaiciu, tai zandukus galime ju nuoviru plauti.

Skaiciau jusu diskusijas apie maisto produktus. Man si sritis yra didziausias galvosukis. Vaikui ne uz kalnu 6men. bet viska pradedame is pradziu ragauti. Man kantrybes kartais neuztenka doh.gif
Preita sav. po bulves ir obuolio vel reikejo vaika hormonais tepti
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

QUOTE(Piranij@ @ 2009 04 21, 06:23)

as linu semenu alieju visad naudojau, kol bijojau bandyti zuvu taukus.
isidrasinom, pabandem, tiko, tai juos dabar ir naudojam.
atrodo jau anksciau rasiau g.gif , abu sie omegu saltiniai turi savus trukumus ir privalumus. vistik juos ivertinus, as pirmenybe teikiu zuvu taukams.

jeigu ju vartot zmogus negali, tai, zinoma, tenka ieskot alternatyvu.

QUOTE(ausru @ 2009 04 21, 06:55)
Mes tai dar valgom kalakutiena ir paskutiniu metu triusiena - labai dziaugiuosi, kad IKI prekybos centre atradau.

o, reikes ir man paieskoti. dar neragavom triusio smile.gif

QUOTE(geguzevasaris @ 2009 04 21, 07:07)

sunku ka nors pasakyti, kai net sudetis pilna neparasyta smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Labas gražus rytas !
QUOTE(ausru @ 2009 04 21, 09:29)
Otaip, skundeisi del dukriuko sikniuko - pabandyk puiklapiu alieju, jis tikrai puikus  thumbup.gif . Musu subinyte irgi dege, o dabar su puiklapiais dar galutinai nepraejo, bet jau tokia vos vos rausva. Tau kaip vilnietei juk Kvapu namai po ranka.

4u.gif dėkui už patarimus.
verysad.gif mum ten grybelis įsimetęs... vakar buvom pas gydytoją jau .. ir aplink burną, ir už ausyčių .. . O tepalo pirkt jokio tokiam vaikui nėr - vakar išnaršėm visur.. plečias žvėrišku greičiu, ypač po maudynių unsure.gif . O viskas prasidėjo nuo skiepo doh.gif .. dičkė nė į vieną skiepą nesuregavo, o va mažutė - psio, jokio daugiau jai nebeduosim - nei privalomų,nei nuo erkiu, gripo,vėjaraupių ar kokių ten bebūtų- ir tempa buvo,ir pienligė,ir herpesas - na,viskas po to skiepo susimetė. Antras vaikas kitaip reaguoja ax.gif . Ir nieko čia labai nepatarinėsiu - pati norėjau skiepyt, kai dičkei viskas čiki buvo po jų,kažkaip ramiau man pačiai buvo - bet va, mažei, matau,netinka - tai ir rauksim šitą reikalą.

Bional žuvų taukai mano abiem gerai tinka - čia į temą apie taukus.

Apie sėmenų aliejų daaaaaug kalbėta anose temose ( rolleyes.gif kažkas klausė). Man tai labai keista, kai žmonės sako, kad neturi laiko po temas knaisiotis - mant tai TOOOKS LOBIS senos temos cool.gif - thumbup.gif - kairėj puslapio pusėj įmeti reikiamą žodį,frazę, apie ką nori sužinot - ir išmeta visas žinutes, kur buvo vartotas tas terminas - taigi - gėėėėėris nerealus ta paieškos sistema SMe - nereik per visus lapus eit.

lawanda, taviškė irgi visa buvo išberta blink.gif ? kažką praklausius buvau doh.gif
4u.gif

Amica - smagu,kai gerėja 4u.gif
Super daug patari visom - hi.gif , medalį už pasiaukojimą skyreliui reik duot !

Daddygirl medalį tau už tiek info first.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2009 04 21, 10:06)

o, reikes ir man paieskoti. dar neragavom triusio smile.gif

4u.gif
lotuliukas.gif kai pamenu,kiek mes vargo turėjom, kol gavom triušienos prieš gerus pussantrų metų doh.gif - o vaikui nepatiko doh.gif . Ir dabar nevalgo doh.gif . Pas mus dabar trasoj - liežuvis - niu, labai mėgsta.

mirksiukas.gif kaip jum LT saulytė - a tinka?
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 04 21, 10:29)
Butent sitie mus ir sualergizavo - tik 2 dienas pageriau, o kaip uzsidege sunelio veidukas!

g.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 04 21, 11:06)
Laba ryta  4u.gif
as linu semenu alieju visad naudojau, kol bijojau bandyti zuvu taukus.
isidrasinom, pabandem, tiko, tai juos dabar ir naudojam.

reiks ir man taip pabandyti g.gif
QUOTE(Otaip @ 2009 04 21, 11:15)
: kai dičkei viskas čiki buvo po jų,kažkaip ramiau man pačiai buvo - bet va, mažei, matau,netinka - tai ir rauksim šitą reikalą.

Bional žuvų taukai mano abiem gerai tinka - čia į temą apie taukus.

mat kaip, vadinas vėl bandymų keliu eit teks...ir kas belieka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2009 04 21, 11:06)
sunku ka nors pasakyti, kai net sudetis pilna neparasyta  smile.gif

kai žiūrėjau vaistinėje, tai sudėtį mačiau, bet tiksliai nepakartosiu blush2.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

Mamos,o kaip jūs verdat tas kukurūzų kruopų košes? Ar ilgai reikia virti? Ar dedat ką nors paskaninimui? Kažkada viriau,tai kažkas man ten nesigavo,gal per trumpai viriau g.gif . Gal jas reikėjo pamirkyti prieš verdant?
Į mūsų meniu įeina miežių,avižų ir kviečių košės smile.gif

Otaip 4u.gif sveikit. Jau tas grybelis doh.gif

Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 04 21, 09:44)
Mes, pvz., valgom ryzius, kukuruzus, soras, miezius, ir taip sukam rata. Avizos mus alergizuoja, kvieciai/rugiai is viso  schmoll.gif

Mes panasiai, tik valgom ruginę duoną smile.gif smile.gif O kaip ruoši soras, bandžiau, bet labai jau neskanios.O avižos mus irgi alergizuoja.geraiusiis tai kukurūzų košė eina.
Atsakyti