QUOTE(kistex @ 2009 04 19, 18:29)
pasakykit, prasom mamytes, musu mergyte kai miega(lauke vezime ar namie), veidukas baltas, kai pabunda uzraudonuoja, prasideda berimai, zandai raudoni blizga. siaip yra "lakstantys"ivairus berimai ant koju, ranku, kaklo, zandu, aplink akis. ar cia taip budinga AD kad kai vaikas miega ramus, nubala veidas, ar cia kaip yra?
pritepem TS visur, ant virsugalvio daugiau, nes ten jau susidare "luobas" su kruvinu itrukimu, dabar maudant vakare geriau plauti su sampunu, ar tik su vandeniu? i vandeni pilsiu asiuklio, irgi nzn ar cia gerai?
pritepem TS visur, ant virsugalvio daugiau, nes ten jau susidare "luobas" su kruvinu itrukimu, dabar maudant vakare geriau plauti su sampunu, ar tik su vandeniu? i vandeni pilsiu asiuklio, irgi nzn ar cia gerai?
Mano mintys panašios į Piranij@ mintis . Dėl luobo nepasakysiu nieko, nes mano mažius jo neturėjo, pas mus galvytė švarutė buvo. O dėl asiūklio... Net nežinau
QUOTE(truputukas @ 2009 04 19, 19:09)
Sveikutes mamyts Mes jau buvom pradeje galvoti, kad kas susije su alergijom ar ad pas mumi isnyko. Praejo metukai ir vel kazkokios negrazios demes ant koju atsiranda. Tokios raudonos ir sausos. Vaikui 1,5, meniu jo ir taip jau skurdus ir nebezinau kas galicia jam taip viska pauminti Pradedu galvoti ar gali bti kalta juoda arbata. Nes Hippui turejau itarima, kad beria. Tai darau tokia silpna juoa arbatyte.Ka manot? O ar razinos daznas alergenas ar ne? Gal ju nuovira duoti?
O jūs visus tuos metus odelę drėkinote, prižiūrėjote? O kodėl vaiko meniu skurdus, jei metus lako galvojot, kad ligos nuo jūsų pasitraukė? Dėl razinų nežinau, bet šviežios vynuogės gali alergizuoti. Galit neduoti juodos arbatos ir stebėti. Šiaip jau aš savo vaikui duodu tik vandenuką gerti, jokių arbatų, nuovirų, kompotų nedarau. Sako, kad alergiškiems vaikams vanduo yra geriausias atsigėrimas.