Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XII tema

Stengiuosi sąžiningai sekti temą, jūsų diskusijas taip pat ax.gif Iš šalies viskas atrodo kitaip mirksiukas.gif Abi turit savo tiesas, argumentus, patirtį, motyvus, viskas ok, mums tai tik į naudą (kiekviena galim rasti jūsų diskusijose kažką sau blush2.gif ).Bet iš abiejų pusių jau lenda suirzimas, o gaila, tai jau asmeniškumai...Tiek vienai, tiek kitai simpatizuoju, tad gal ginčykitės be zirziuko, a? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 04 18, 12:23)
drinks_cheers.gif Zinau aisku. Prisiskaicius tos informacijos apie ji ir lietuviu ir anglu ir rusu kalbomis iki soties  smile.gif . Deja, dar nera galutinai irodyta, kad tuos kelis vezio atvejus sukele butent elidelio naudojimas.

Nėra galutinai įrodyta....galutinai....nu jooo.... kai įrodys galutinai, gali būti jau per vėlu.... g.gif Fuuuuuuu....baigiu...ką aš čia... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 04 18, 15:24)
Stengiuosi sąžiningai sekti temą, jūsų diskusijas taip pat ax.gif Iš šalies viskas atrodo kitaip  mirksiukas.gif Abi turit savo tiesas, argumentus, patirtį, motyvus, viskas ok, mums tai tik į naudą (kiekviena galim rasti jūsų diskusijose kažką sau blush2.gif ).Bet iš abiejų pusių jau lenda suirzimas, o gaila, tai jau asmeniškumai...Tiek vienai, tiek kitai simpatizuoju, tad gal ginčykitės be zirziuko, a? mirksiukas.gif

Sorry...tikrai....laikinai išeinu iš šios temos...grišiu, kai aistros bus aprimusios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 04 18, 11:12)
Mums Daddygirl muiliukas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif

QUOTE(Amica @ 2009 04 18, 11:44)
Dėl kinvos kruopų, tai pasirodo jomis tik Vilniuje prekiauja  verysad.gif , į kitus miestus gali tik internetu užsisakyti, bet atvežimas 15lt  doh.gif . Tai jau auksinės tos kruopos tampa  unsure.gif . Labai norėjau pabandyti, gal būtų tikę.

ne toks jau cia krutas daiktas, kad is uk siustis, nu bet jei labai noretum ir apsimoketu, ideciau i kt siuntini kartu su dantu pastom biggrin.gif biggrin.gif
(ekologisku puse kilo kokie 10Lt)
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 04 18, 15:24)
Stengiuosi sąžiningai sekti temą, jūsų diskusijas taip pat ax.gif Iš šalies viskas atrodo kitaip  mirksiukas.gif Abi turit savo tiesas, argumentus, patirtį, motyvus, viskas ok, mums tai tik į naudą (kiekviena galim rasti jūsų diskusijose kažką sau blush2.gif ).Bet iš abiejų pusių jau lenda suirzimas, o gaila, tai jau asmeniškumai...Tiek vienai, tiek kitai simpatizuoju, tad gal ginčykitės be zirziuko, a? mirksiukas.gif

Visiškai drinks_cheers.gif gana... 4u.gif
Atsakyti
apie elideli, man rodos, pradejom visai neblogai smile.gif diskutuoti dar IV temoj apie elideli.
kas dar nesusidare savo nuomones, gal bus idomu pasiskaityti...
Atsakyti
Kalbant apie TS,tai aš jo niekad netepdavau ant veido,nes nelabai reikėjo. Bet,kai kovo mėn. odelė pasidarė sausoka,tai pradėjau tepti 1k dienoj mirksiukas.gif
Tai man pats didžiausias komplimentas buvo,kai dukterėčia prisiglaudė prie mažiuko veiduko ir nustebo bigsmile.gif .Koks švelnus veidas! Kuom pritepus!? ax.gif

Tai va-aš taip džiaugiuosi,kad mes turim TS biggrin.gif

O kalbant apie saulę Daddygirl tu kažką rašei,kad TS apsaugo ir nuo saulės,ar aš čia kažką nusišneku g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 04 18, 13:12)
4u.gif  biggrin.gif

O iš kokio jūs miesto? g.gif

mes is Vilniaus, patarkit, prasom kur kreiptis geriau butu, vaikui 2 menesiai.
ir dar norejau suzinoti, ar pamaudzius vaika semenu voneleje reikia perpilti/nuplauti po to ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kistex: 18 balandžio 2009 - 16:02
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 04 18, 14:27)
Kalbant apie TS,tai aš jo niekad netepdavau ant veido,nes nelabai reikėjo. Bet,kai kovo mėn. odelė pasidarė sausoka,tai pradėjau tepti 1k dienoj mirksiukas.gif
Tai man pats didžiausias komplimentas buvo,kai dukterėčia prisiglaudė prie mažiuko veiduko ir nustebo bigsmile.gif .Koks švelnus veidas! Kuom pritepus!? ax.gif

Tai va-aš taip džiaugiuosi,kad mes turim TS biggrin.gif

O kalbant apie saulę Daddygirl tu kažką rašei,kad TS apsaugo ir nuo saulės,ar aš čia kažką nusišneku  g.gif  biggrin.gif

thumbup.gif mano irgi kelios pazistamos yra nustebusios, kokios svelnios Gretos rankytes... sako, musu berniuku netokios - gal, kad Greta mergaite...
o as vis pagalvodavau, gal ne del to, kad mergaite, o kad TS pastoviai tom rankytem liecia biggrin.gif

drinks_cheers.gif nu taip visur raso, kad TS turi unikalius naturalius saules filtrus UV - B.
afrikieciai, atseit, juo tepasi ir taip apsisaugo nuo neigiamo saules poveikio.
bet, manau, naturaliu priemoniu apsauga nuo saules vistiek gana ribota, rimtai apsaugai reikalingi specialus kremai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 18 balandžio 2009 - 16:06
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 04 18, 12:45)
Laba, aš pastebėjau tokį dalyką- jei vos vos patepu vienoje vietoje su hormonais (1dalis cutivate/ 2dalys cutibaza) , kažkodėl susitvarko viskas aplinkui blink.gif

Mums irgi taip pat - patepu pilvuka, o pagrazeja ir veidukas. Cia ko gero del to, kad hormonai isigeria per oda, patenka i kraujotaka ir pasklinda po visa organizma. O nemanai, kad per stipriu hormonu tepi, kad reiketu dar labiau skiesti? Mes irgi turim su cutivate tokia "grietine" susiplake, bet cutivate joje tik 10 %, o emoliento - 90 %. Cia mums Grusauskas tokiu santykiu patare susimaisyti. Jeigu jusu ad nera labai sunkios formos, tai kam jums pratintis prie tokio stipraus hormono? Gal geriau pradeti nuo pacio silpniausio - hidrokortizono? Anot musu gydytojo jis 1000 kartu silpnesnis uz cutivate. Musu ad yra tikrai sunkios formos, bet as ta grietine su cutivate is saldytuvo traukiu tik paciais sunkiausiais momentais, o siaip pateplioju su hidrokortozonu - ir tai dar maisytu su ts.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 04 18, 16:01)
thumbup.gif mano irgi kelios pazistamos yra nustebusios, kokios svelnios Gretos rankytes... sako, musu berniuku netokios - gal, kad Greta mergaite...
o as vis pagalvodavau, gal ne del to, kad mergaite, o kad TS pastoviai tom rankytem liecia  biggrin.gif

drinks_cheers.gif nu taip visur raso, kad TS turi unikalius naturalius saules filtrus UV - B.
afrikieciai, atseit, juo tepasi ir taip apsisaugo nuo neigiamo saules poveikio.
bet, manau, naturaliu priemoniu apsauga nuo saules vistiek gana ribota, rimtai apsaugai reikalingi specialus kremai.

As kazkur skaiciau, kad moteru oda yra plonesne, nei vyru blush2.gif Bet siaip pati kai isbandziau TS, tai pilnai tikiu, kad ir nuo jo 4u.gif
As vakar mazei daviau padziovintos Gurmanu duonos is IKI. Sugriauze riekute, siandien zandai kaip svitrinis popierius-sualergizavo verysad.gif . Tepiau TS gal 3 kartus, susigeria momentaliai, nes oda sudirgus siaubingai.

Mamos, kieno vaikuciai alergiski kvieciams, gal yra tkiu, kuriu vaikai isaugo? As taip pergyvenu, kad vaikas negales pasimegaut sausainiais, pyragu, blynais ir net ta pacia duona verysad.gif Na, gal yra pliusas figurai...maziau tu angliavandeniu....Bet labai tikiuosi, kad isaugs...
Atsakyti
QUOTE(kistex @ 2009 04 18, 08:53)
mes is Vilniaus, patarkit, prasom kur kreiptis geriau butu, vaikui 2 menesiai.
ir dar norejau suzinoti, ar pamaudzius vaika semenu voneleje reikia perpilti/nuplauti po to ar ne?

Mes lankomės pas gydytoją Vaičiulionienę dirba privačiai Alergologijos centre Žvėryne. Šiaip gal ir nieko gydytoja, bet kartais kažkokia išsiblaškius. Bet geresnio varianto kol aks neradom. Beja patiko, kad iš kart vaikučiui nekišo jokių vaistų ir bandėm gydyti tik naturaliom priemonem.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 04 18, 19:46)
. Cia ko gero del to, kad hormonai isigeria per oda, patenka i kraujotaka ir pasklinda po visa organizma. O nemanai, kad per stipriu hormonu tepi, kad reiketu dar labiau skiesti? Mes irgi turim su cutivate tokia "grietine" susiplake, bet cutivate joje tik 10 %, o emoliento - 90 %. Cia mums Grusauskas tokiu santykiu patare susimaisyti. Jeigu jusu ad nera labai sunkios formos, tai kam jums pratintis prie tokio stipraus hormono? Gal geriau pradeti nuo pacio silpniausio - hidrokortizono?

Man irgi atrodo, kad per kraują "aplanko" kaimynines sritis. Aš tą mišinį pasidarau sau ant rankos: išspaudžiu "vos matomą " dalį cutivate ir dvi dalis cutibaza, susimakaluoju ant rankos (ilgokai pasuku, patapšnoju) ir tik blizgančiu savo pirštu perbraukiu kaip pėdsaką per tą dėmę, kai vakare įminga nakčiai. O cutivate mums skyrė odos gydytoja, kai mergytei buvo vienas mėnuo...Dabar tuoj bus penki mėnesiukai. Na nėra labai sunkus tas mūsų AD, bet man sakė: neužleisk blink.gif Tai aš kasdien tepu emolientais, turim TS, bet viena vieta vis paveda- veidukas g.gif Karts nuo karto iššoka kur nors dėmė, ją kantriai tepu, drėkinu emolientais, kol vistiek nusivažiuojam iki to vadinamo hormono "pėdsako"( aš taip vadinu tą vos vos perbraukimą)...
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 04 18, 19:46)
su hidrokortizonu -

taip ir vadinas? g.gif Nesiseka rasti internete aprašymo g.gif
Atsakyti