ausru - neramu man dėl Jūsų
QUOTE(ausru @ 2009 04 18, 01:34)
Daddygirl, na jeigu jau tu nesupratai, tai kazin ar isvis kas daugiau galejo suprasti ?
Taip, ji turi teigiama gydomaji poveiki su protu ir tikslingai naudojant, bet neatsargiai be saiko naudojant ji gali pridaryti daug ZALOS.
Taip, ji turi teigiama gydomaji poveiki su protu ir tikslingai naudojant, bet neatsargiai be saiko naudojant ji gali pridaryti daug ZALOS.
nu jau, as ne medike. .. turiu teise nesuprast
kai pirma karta pacitavai, supratau mazdaug taip - kad sukeldama stresa druska savo poveikiu mobilizuoja organizma saves gydymui.. supratau, kad tai teigiamas stresas ir teigiama mobilizacija..
is esmes taip ir yra, ar ne?
o tai, kad tai, kas tinka suaugusiuju AD nebutinai tinka kudikiams, as irgi nuolat rasau. man kazkodel susidare toks ispudis.
sutinku ir su tuo, kad viskam butinas saikas ir zinios pries naudojant. o ypac, kai bandai 'ant vaiko'.
svarbu, kad radai info, ir aciu, kad su mumis pasidalinai
(pagalvojau, gal ir TS poveikis padidejo, kai tepei ant sudrekintos odos.. gal pabandyti kartais druska, o kartais kuo kitu pries tepant sudrekinti)
Papildyta:
QUOTE(Piranij@ @ 2009 04 17, 20:47)
Oi, tik nesakyk, kad ta Laveros Neutral (30 SPF) tik GB galima gauti
nezinau. gal yra. arba kazkas panasaus.
QUOTE(Granatas @ 2009 04 17, 23:22)
O dabar pasakysiu tau nelabai linksmą dalyką , dėl kurio tikrai vertėtų sunerimti.
ausru turbut zino apie Elideli , nes mes apie ji kalbam ir kalbam
as irgi anksciau stebejaus, kad lietuvoj jis toks megiamas...
siandien savajam net Zyrtekso daviau, nes atsikele visas raudonas, kaip burokas, akytes vel patnusios Jauciu bulve jam netinka
mums saulyte tiik suaktyvina AD tad dermatologe rekomendavo is Uriage nusipirkt kremuka nuo saules SPF 50+. Tik balta, o ne ruda pakuote, nes yra dvieju spalvu
QUOTE(Lagūna @ 2009 04 17, 15:29)
Gal kas žino kokį geriausiai kremuką nuo saulės naudoti turint AD+ mažiuko oda labai plona,išblyškusi jau atsirado pirmosios strazdanos
mums saulyte tiik suaktyvina AD tad dermatologe rekomendavo is Uriage nusipirkt kremuka nuo saules SPF 50+. Tik balta, o ne ruda pakuote, nes yra dvieju spalvu
QUOTE(Granatas @ 2009 04 17, 23:22)
O kokiais muiliukais prausiatės?
namie gamintais ranku darbo muiliukais
QUOTE(dautan @ 2009 04 18, 08:15)
ausru - neramu man dėl Jūsų
Nieko Dautan, nesirupink . Man taip atrodo, o tikiuosi, kad taip ir yra, kad sunelio sirdutes ritmas jau atsistate. Daugiau nebetepiau, kai susiprotejau ir dar vakar vakare ismaudem. Pries maudymasi lyztelejau mazulio oda - toks kartumelis, kad baisu - per savaite tepant ir nenuplaunant ten tu mineralu sluoksnis susikaupe. Sakau, nedasiprotejau, kad negyvoios juros druskos vonia ir yra ta mineraline vonia, kurios man paciai negalima, nes po to nesusitvarkau su kraujo spaudimu ir sirdies ritmu. O juk, is tiesu, as nezinau ar mano mazulis nepaveldejo is manes polinkio i tokius dalykus. Kita vertus, manau, kad ir labai stipriam vaikui besaikis mineraliniu voniu taikymas, pilant suaugusio doze, ilgainiui i nauda neiseis. Viska reikia naudoti su saiku ir su protu. Tik vat, kad tas protas kartais issijungia
P.S Ir ko gero musu atveju cia keli dalykai i viena susidejo - pvz., geriamas ketotifenas - jis juk skatina tachikardija, o as dar su ta druska sirdutes veikla sustimuliavau
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2009 04 18, 10:07)
o tai, kad tai, kas tinka suaugusiuju AD nebutinai tinka kudikiams, as irgi nuolat rasau. man kazkodel susidare toks ispudis.
sutinku ir su tuo, kad viskam butinas saikas ir zinios pries naudojant. o ypac, kai bandai 'ant vaiko'.
QUOTE(Daddygirl @ 2009 04 18, 10:07)
ausru turbut zino apie Elideli , nes mes apie ji kalbam ir kalbam
Zinau aisku. Prisiskaicius tos informacijos apie ji ir lietuviu ir anglu ir rusu kalbomis iki soties . Deja, dar nera galutinai irodyta, kad tuos kelis vezio atvejus sukele butent elidelio naudojimas. Kaip ir, beje, neaisku, kokia pacientu sveikatos bukle buvo iki elidelio naudojimo, kuo oda buvo iki tol tepama, ir galiausiai kokiais kiekais ta elideli tepesi.
Mums elidelio irase tik 5 gramus - tai mazdaug arbatinis saukstelis kremo, ir per 2 menesius as viso labo sunaudojau trecdali sitos dozes. Lygiai taip ir su hormonais - musu iki siol sunaudoti kiekiai yra tokie minimalus, kad musu daktaras jei suzinotu, tai pasakytu "Tai ko jus ponia norit? Nesilaikot mano nurodymu, ir norit, kad vaikas graziai atrodytu?" Vaistu atzvilgiu as labai atsargi ir net pacio autoritetingiausio gydytojo nuomone vertinu labai skeptiskai. Visada stengiuosi isgirsti bent 3 gydytoju nuomones, o tada viska pasveriu, apsvarstau ir galiausiai susidarau savo.
Tik vat "naturaliu priemoniu" atzvilgiu atsargumas kazkaip eme ir issijunge
Papildyta:
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 04 18, 10:16)
Aciu mamytes, kad atsaket, nuejau as i pirma psl., dideliausias aciu tiems, kas surinko ir susistemino sia info. Del lakisiaus supratau, siandien panaudosim TS, matysim kaip seksis.
Dar klausimas, pas kokius medikus(alergologus) lankotes, nes taip norisi iskarto subendrauti su patyrusiu ir atsakingu.
Dar klausimas, pas kokius medikus(alergologus) lankotes, nes taip norisi iskarto subendrauti su patyrusiu ir atsakingu.
QUOTE(Daddygirl @ 2009 04 18, 11:40)
namie gamintais ranku darbo muiliukais
Mums Daddygirl muiliukas
TS jau ir tepu,tik 1k dienoje.
Papildyta:
QUOTE(kistex @ 2009 04 18, 12:27)
O iš kokio jūs miesto?
QUOTE(ausru @ 2009 04 18, 02:58)
Vat butent Amica, vat butent - karta savaiteje ir su labai mazu kiekiu . O sunerimau, kad uzpumpinau savo vaiko sirdele kaip beprote. Taip kaip dariau as - tepti vaika kelis kartus per diena - tas pats, kas nupirkti pakuote vitaminu 3 menesiams ir sugirdyti juos per savaite . Prisiskaiciau jaunu nepatyrusiu mamyciu patarimu pries tai nepatikrinus informacijos patikimumo ir vat kas gavosi. Nu nieko, tikiuosi laiko atsitokejau .
Papildyta:
Amica, o ko tu nemiegi taip velai? Primink, koks tarp LT ir Ispanijos laiko skirtumas?
Papildyta:
Amica, o ko tu nemiegi taip velai? Primink, koks tarp LT ir Ispanijos laiko skirtumas?
Na, svarbiausia laiku išsiaiškinai, dabar jau žinai, kad reikia atsargiai, su mažu kiekiu ir retai. Ir, manau, vis gi reikia tą druską nuplauti švariu vandeniu, užteks vaikiukui ir to, kad ta druska ant kūnelio pabus kažkiek minučių, o ne paromis. Dėkui ir kad mus įspėjai apie tai, pasidalinai nuostagavimais . Tikrai būčiau nepagalvojus apie tai, kad su tokiomis voniomis galiu pakenkti vaikui . Gerai, kai yra šalia žmonių, kurių protas dirba . Maniškis tai dar, matyt, dekretinėse
Oi, aš naktibalda , vėlai gulu (parastai miegoti einu tarp 1-2val nakties, kartais iki 3val tursinėju). Skirtumas 1val, pas jus pvz 9val ryto, pas mus 8val ryto. O vakar tai MB ruošiau kelionėn, šį rytą anksti išlėkė, jis gi pas mane gyvena ant ratų , tai kepiau, pjausčiau, maišiau . Lovon nuslinkau ketvirtą ryto. Gerai, kad mažius ilgai ryte miegojo, nes vakar irgi vėlai užmigo, tai ir aš išsimiegojau
Maniškiui veiduko bėrimai atslūgo, nėra visai švaru gražu, bet jau normaliai. Ausyčių tik vis neatvedam į normą, bet nors pavyko įtrūkimus užgydyti. Beje, gydžiau su Uriage Cicactive - jis skirtas būtent žaizdoms gydyti, užtraukia ir pan. Yra aprašymas internete. Mama gavo mėginuką ir pabandžiau. Tikrai neblogai.
Dėl kinvos kruopų, tai pasirodo jomis tik Vilniuje prekiauja , į kitus miestus gali tik internetu užsisakyti, bet atvežimas 15lt . Tai jau auksinės tos kruopos tampa . Labai norėjau pabandyti, gal būtų tikę.
Visoms geros dienos , kad vaikučiai tik gražėtų, bėrimai nyktų nyktų ir sunyktų . Tuomet atidarysim naują temą - Nugalėjusių AD mamų ir vaikučių klubas
Laba, aš pastebėjau tokį dalyką- jei vos vos patepu vienoje vietoje su hormonais (1dalis cutivate/ 2dalys cutibaza) , kažkodėl susitvarko viskas aplinkui Jau savaitę kovojau su vienu plėmu ant žando, o vakar -visai blogyn eit, ryžausi priliest tą dėmę su aukščiau aprašytu mišiniu. Ir ką gi-gydau žandą, bet pagyja nuo jo ne tik žandas, bet ir apie akis visi bėrimai :hmPatepiau miegančiai. Žinau, kad pagerėjimas nuo hormono- laikina, bet viltis durnių motina. Kūnas visiškai nebekelia rūpesčių, bet va veidukas-laikas nuo laiko paberia (pakui kažkuris bėrimas susilieja, parausta, pasausėja, pleiskanoja...) Pamaniau, kad laikas nuo laiko vistiek noriu apsilankyt ir pasikalbėt su odos gydytoja, pasiskambinau ir -ohoho- nėr talonų visai kitai savaitei, ko nebuvo žiemą Vadinasi suaktyvėjo visiems odos ligos masiškai
Oj negaliu
AUSRU - manau tamstele labai apsirinkate dėl mano amžiaus Tieko to. Ne amžiuje esmė.
Elidelio tema iš mano pusės uždaryta. Aš įsitikinusi, kad jis sukelia vėžį saulės pagalba, todėl ir būtina naudoti striprius apsauginius kremus. Net lietuviškoje anotacijoje užsiminta apie vėžį. Jūsų širdies reikalas. Kaip liepia širdis taip ir darykit. Šituo klausimu daugiau nebediskutuoju.
Neg. j.druskos vonios - irgi uždarau tą temą Visur rašo kokia ji gera. Psoriazininkų draugija "laimina" ir džiaugiasi neg. j. druska. Alergologai rekomenduoja. Ir anotacijoje apie vėžį neužsiminta. Bet jūs manot, kad kenkia, taigi tikrai nenaudokit - nes jums ji tikrai pakenks.
Ir dar ....kvantinė fizika....jeigu nors šiek tiek domiesi mokslu...kiekvienas veiksmas turi atoveiksmį.....Ir mintys gali materializuotis.
Tiek. Diskusiją uždarau.
AUSRU - manau tamstele labai apsirinkate dėl mano amžiaus Tieko to. Ne amžiuje esmė.
Elidelio tema iš mano pusės uždaryta. Aš įsitikinusi, kad jis sukelia vėžį saulės pagalba, todėl ir būtina naudoti striprius apsauginius kremus. Net lietuviškoje anotacijoje užsiminta apie vėžį. Jūsų širdies reikalas. Kaip liepia širdis taip ir darykit. Šituo klausimu daugiau nebediskutuoju.
Neg. j.druskos vonios - irgi uždarau tą temą Visur rašo kokia ji gera. Psoriazininkų draugija "laimina" ir džiaugiasi neg. j. druska. Alergologai rekomenduoja. Ir anotacijoje apie vėžį neužsiminta. Bet jūs manot, kad kenkia, taigi tikrai nenaudokit - nes jums ji tikrai pakenks.
Ir dar ....kvantinė fizika....jeigu nors šiek tiek domiesi mokslu...kiekvienas veiksmas turi atoveiksmį.....Ir mintys gali materializuotis.
Tiek. Diskusiją uždarau.