QUOTE(ausru @ 2009 04 15, 10:20)
Mamos, as tos vasaros jau bijoti pradejau . Kazin ar cia bus ilgai lauktas laikas mums . Vos tik nurengiu sunuti sutepimui, jis tuoj kimba i kur tik gali - draskosi, lupasi iki krauju. O kaip man reikes ji vasara iki trumpu kelnyciu ir maikutes isrengt? Susilups juk vaikas
viskas bus ok . Tokiom mintim ir mes gyvenom - visai nieko,žinok - užsižaidžia, kai lauke, saulė tikrai pagerina situaciją - o naktim.. tai mano dičkė dar nė vienos nakties nemiegojus be ilgu naktinukų - o rudenį mum jai gi 3 metukai bus.. . Bet tai vasaros laukiam ir mes - vien jau dėl šviežių vaisių, uogų
Va, mūsų pernykštė nuotrauka - veidukas beveik švarutėlis visą vasarą buvo,bet kojų ir rankų linkiai net gražiausiom dienom bintuojami buvo - prakaituoja,užsineša smėlio į žaizdeles .. pavargom.
stiprybės, mamos, vasaros - tikrai pagerėjimo laikotarpis..
Dėl produktų - Amica , mačiau rašei, kad mes pradėjom valgyt viską ir viskas daugmaž gerai - žinok,jei ne homeopatija,nebūčiau drysus duot taip visko - pagelbėjo ji mum. Na, ne pilnai dar - po švenčių vėl žandai bėrimais "pražydo" .. bet tai baika jau - gi vaikas valgė visko,ko tik norėjo nuo šventinio stalo
Stiprybės visoms
tiesa, kas link kremukų kainų - nu, aš vis dar nesuprantu - krizė krizė, o kainos tik aukštyn... čia kaip suprast - gal didėja paklausa tiem kremam, tai ir nemažina jų kainos, nes paprastai išparduoda ne tokius paklausius dalykus
mano mažutei užpakaliukas "dega" .. jau trečia diena nebežinau nė ką daryt - laiaku be pamsio,bet nelabai ką padeda .. labai reiktų bent mažo kiekio Uriage PRURICED GELIO
gal kuri gali iš vilniečių keliais lašais pasidalinti ?- man toks jasmas,kad mum jis dabar kaip tik būt - bet brangoka pirkt tik pabandymui. Mėginukų jie neturi .. .