Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XII tema

QUOTE(Mortele @ 2009 04 14, 16:04)
mes tai smagias velykas apturejom  doh.gif 

Quinqua kruopu (jei gerai pavadinima parasiau) yra universalinej 5 aukste ekologisku prekiu parduotuveje, pati pirkau:
http://www.ekoeko.lt...3...NBOW.-500g

Nu jums sekasi doh.gif . Tikėkimės daugiau tokių smagumų nebebus schmoll.gif 4u.gif

O šitas kruopas ten ir pardavinėja nuorodoje minima firma? Kažin Kaune ar yra tokių g.gif . Daviau mamai tel.nr., paskambins, pasiteiraus.

QUOTE(Olgina @ 2009 04 14, 16:55)
seniai berasiau, kazkaip nuotaikos visai nebuvo. Musu AD banguoja nuo labai blogai iki blogai ir nepavyksta issikapstyti bent iki vidutines busenos.
kartais pagalvoju, gal isvis nustoti vaika ant dietu laikyti, vis vien visa isberta tai koks skirtumas blink.gif

Vaje vaje unsure.gif . Linkiu kuo greičiau sveikti 4u.gif . Gal tikrai pabandykit duoti daugiau įvairesnio maisto, gal bus tas pats? g.gif . Gi Otaip mergaitei taip ir buvo.

Maniškiui žandukus išbėrė, o nuo ko galiu tik spėlioti, nes priežasčių kelios.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 04 10, 23:49)
quinoa kruopu.. kazkaip neradau dar  ax.gif

As perku Stepono 4 ekokrautuvelej, bet cia Vln.
O tu jas paprastai verdi?? Man jos tokios juokingos, na forma labai specifine. Ir mano mazajam ispudzio nepadare butent ju faktura. Sakau gal trinti ar ilgiau pavirti reiketu g.gif

Oi ir dar pagirsiu A-derma Exomega. Kazkaip uzsilaike mums raudonis zanduose ilgai ir pagalvojau pabandyti kazka naujo. Tei vat nupirkau A-derma, po pirmu patepimu skeptiskai ziurejau, nes tikrai riebina maziau nei TS ar pvz. Vitella, Essex. Bet va jau 6-ta diena naudojam ir ziuriu, kad odyte pridrekinta neblogai.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 04 14, 19:46)
Nu jums sekasi  doh.gif . Tikėkimės daugiau tokių smagumų nebebus  schmoll.gif  4u.gif

O šitas kruopas ten ir pardavinėja nuorodoje minima firma? Kažin Kaune ar yra tokių  g.gif . Daviau mamai tel.nr., paskambins, pasiteiraus.

aha, sekasi doh.gif

taip ta parde universalinej ju...
Vilniuje dar tokie parduoda www.sveikiproduktai.lt, pas mus jie kelias pardes turi - panoramoj, jaksto g.... dar kazkur... nu Kaune, tai nezinau, reik internete ziureti, gal kurie ne tik Vlniuje sedi g.gif
Atsakyti
Mes irgi A Derma pagalba kovojam su pabertais žandukais. Dabar dar ir juodaja arbata pameginsiu pavalyti - žiūrėsim kas gausis. Šiaip kūnelis tai mūsų labai jau gražus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Granatas @ 2009 04 14, 10:30)
Tai mes seniai maudomės vonioje, todėl pilame 250 gr. O į akis tikrai patenka ir daug, nes mūsų dušo kabina iki viršaus sušlampa, kai Ugnytė teškenasi lotuliukas.gif  Esu įsitikinusi, kad tai tikrai mažiau dirgina nei pvz. A-derma prausiklis doh.gif nes juo ir aš prausiuosi...ir kai jis patenka į akis - blogis  schmoll.gif O nuo druskos - nieko..tep kad  ax.gif

Viespatie! blink.gif Pakraupus blink.gif . Per LNK buvo rodoma laida apie maudymasi negyvojoje juroje ir kaip dabar ausyse skamba zodziai, kad grieztai negalima, kad neg. juros vandens patektu i akis !!! Netgi duso kabinos pakranteje irengtos, kad galima butu nusiprausti. Juk akiu gleivine tokia jautri, o ta druska taip grauzia!!! As viena valgoma sauksta imetu i vonele ir tai jau paragavus jauciasi, o jeigu jus tokiam kieky maudotes!!! Netgi ant pokelio parasyta, kad suaugusiam tik 5-6 saukstai, o tai gal tik puse kiekio to kiekio, kuriame jus maudotes !!! blink.gif

Nu kaip zinot, jeigu ka - as ispejau. Bet gal n-taji karta pasikartosiu - NEZINOJIMAS NEATLEIDZIA NUO ATSAKOMYBES.

Papildyta:
Oda tai dzin su akim palyginus - ad greiciausiai isaugsit, o jei akutems pakenksi - tai jau visam gyvenimui.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 04 14, 21:46)
Maniškiui žandukus išbėrė, o nuo ko galiu tik spėlioti, nes priežasčių kelios.

...jetau kaip nekenčiu to... verysad.gif
manoji tai antra savaitė tie pabėrimai banguoja , pamažėja , kai būna lauke, kai naktį pramiegą valgymą.......paryškėja, kai namie , kai naktį kelis kartus valgo MP

jau buvom išnaikinę vasario mėn., ir aš laikausi, nieko sau neleidžiu alergizuojančio, bet vistiek g.gif
Jau mąstau, kad man kokių vitaminų reiktų, bet bijau, kad neiššauktų bėrimų. O nusistekenau su tuo "to negalima, ano negalima" visiškai.
Kol kas nesiskundžiu, bet pradedu domėtis ką galėčiau pavartot maitindama pati dėl savęs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 04 14, 14:11)
Atvaziavus i Lietuva, po pirmos nakties cia Greta atsikele su siaubingu uzdegimu - veidas raudonas raudonas (zodziu visas veidas - egzema), net ausytes, o akytes aptinusios  verysad.gif Ir zinok, zmogau, ka kaltinti, kai viskas staiga pasikeite. Pakeitem patalyne, nes tai padaryti buvo lengviausia, o ir ja itarti lengviausia smile.gif

Nu, svarbu, kad nuo tos dienos savaime palaipsniui raudonis ir berimas atslugo.. ir dabar jau praktiskai jokiu zymiu neliko. Zodziu, eilinis AD galvosukis man  doh.gif smile.gif
dar ne  smile.gif retai i parduotuves vaikstau  mirksiukas.gif
vakar Druskininkuose buvom - vandens parke  thumbup.gif
(Gretos kunelio oda vis tik sureagavo  doh.gif - mazdaug praejus valandai po maudyniu, jau isejus is vandens parko - ismete raudonom nesausom demem, bet patepem TS, ir viskas dingo  g.gif )

Mums irgi pas senelius aplinka nekokia - tokiais agresyviais milteliais viska skalbia, kad mazuli galima sakyti, net nuo kvapo beria. O jeigu dar kuris senelis ant ranku nusiciumpa ir prisiglaudzia prie saves - is viso baisiai nuberia. Apie miegojima ju patalyneje net kalbos nera - nuo arielu atsikeltu vaikas be odos. Sunku su ad serganciais vaikais kazkur sveciuotis doh.gif

O Druskininku vandens parko chloruotas vanduo juk ir sveikam ad privaryti galetu.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 04 14, 20:37)
Mums irgi pas senelius aplinka nekokia - tokiais agresyviais milteliais viska skalbia, kad mazuli galima sakyti, net nuo kvapo beria. O jeigu dar kuris senelis ant ranku nusiciumpa ir prisiglaudzia prie saves - is viso baisiai nuberia. Apie miegojima ju patalyneje net kalbos nera - nuo arielu atsikeltu vaikas be odos. Sunku su ad serganciais vaikais kazkur sveciuotis  doh.gif

O Druskininku vandens parko chloruotas vanduo juk ir sveikam ad privaryti galetu.

tai jau taip - as kur bevaziuociau pasiimu, ka dukrytei patiesti ir kuo uzkloti smile.gif

nu bet seneliai tai jau primokinti (kiek tai imanoma su seneliais smile.gif ), bet va sikart mums dave isvis niekad neskalbta (nauja) patalyne, o Greta didziaja dali nakties praleido ne savo lovyteje, o pas mus.. tai suvertem kalte tai naujai patalynei smile.gif g.gif

as to chloruoto vandens ypac bijojau, kai atostogavom Ispanijoje. bet ten maudemes baseinuose ir nieko... g.gif nuo to karto nebetaip bijau baseinu vandens smile.gif Amica, jus turbut isvis nemazai laiko praleidziat baseinuose? mirksiukas.gif
Po maudyniu Druskininkuose irgi kolkas gerai - net veidukas vel grazus.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 04 14, 22:27)
Viespatie!  blink.gif Pakraupus  blink.gif . Per LNK buvo rodoma laida apie maudymasi negyvojoje juroje ir kaip dabar ausyse skamba zodziai, kad grieztai negalima, kad neg. juros vandens patektu i akis !!! Netgi duso kabinos pakranteje irengtos, kad galima butu nusiprausti. Juk akiu gleivine tokia jautri, o ta druska taip grauzia!!! As viena valgoma sauksta imetu i vonele ir tai jau paragavus jauciasi, o jeigu jus tokiam kieky maudotes!!! Netgi ant pokelio parasyta, kad suaugusiam tik 5-6 saukstai, o tai gal tik puse kiekio to kiekio, kuriame jus maudotes !!! blink.gif

Nu kaip zinot, jeigu ka - as ispejau. Bet gal n-taji karta pasikartosiu - NEZINOJIMAS NEATLEIDZIA NUO ATSAKOMYBES.

Papildyta:
Oda tai dzin su akim palyginus - ad greiciausiai isaugsit, o jei akutems pakenksi - tai jau visam gyvenimui.

ax.gif Nu:

1. Pabandyk įvesti internete kad ir anglų kalba įvairiausius derinius, tokius kaip "dead sea salt" "dangerous" "eyes" "harm" ir t.t. Gal ir rasi vieną postą bičo, kuris sakė: "žinokit negyvosios jūros drusks pavojinga labai akims ir praryti jos negalima. Vat kai aš buvau ten, tai vienas žmogus prarijo gurkšnelį ir mirė...." lotuliukas.gif . Nu žodžiu...man tai kvepia URBAN LEGEND....

2. Šitą tavo postą skaičiau praėjus 30 min. po savo maudynių....gulėjau negyvosios jūros druskoje blush2.gif biggrin.gif Ir dabar svarbiausia.... ax.gif Mano pačios AD yra apie akis tiktai ax.gif Tai aš pyliau ir pyliau vandenuką ant akyčių lotuliukas.gif Jis tikrai negraužia visai schmoll.gif

3. Nemanau, kad natūralūs komponentai darytų žalą g.gif schmoll.gif Beje, mes po šitų vonių patys nesiprausiame ir Ugnės nenuskalaujame. Gal ta druskytė ne tokia stipri kaip jūroje.....nežinau... ax.gif

4. Jeigu šitaip baidytis natūralios druskos, tai ką tada sakyti apie hormoninius tepalus? g.gif Ten jau įrodyta ir net anotacijose parašyta, kad jie sukelia ne tik odos plonėjimą, bet ir stabdo leliukų vystymąsi, jų augimą blink.gif blink.gif blink.gif O juos daug kas vartoja....
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 04 14, 22:27)
Juk akiu gleivine tokia jautri, o ta druska taip grauzia!!! As viena valgoma sauksta imetu i vonele ir tai jau paragavus jauciasi, o jeigu jus tokiam kieky maudotes!!! Netgi ant pokelio parasyta, kad suaugusiam tik 5-6 saukstai, o tai gal tik puse kiekio to kiekio, kuriame jus maudotes !!! blink.gif

Be to...nežinau kokią druską jūs perkate...mes keletą kartų pirkom iš vaistinės ir ten buvo parašyta - 250 gr. į vonią ax.gif Tiek ir pilame. Dabar esame nusipirkę 25 kg. druskos atveštos tiesiai iš Izraelio (išfasuota dideliame maiše lotuliukas.gif ).

Pasikartosiu - vandenį ragavau - jis VISIŠKAI nesūrus. Jeigu supylus į vonią kai tik paleidi vandenį paragauji - skonis yra, bet tikrai ne sūrumas schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Vanduo negali būti sūrus, nes šios jūros druskoje HCl yra n kartų mažiau nei paprastos jūros druskoje - tai kaip jis gali būti sūrus? g.gif

O jums nuo to vieno šaukšto koks nors efektas yra? g.gif
Papildyta:
Na aš pirmą kartą vieną kojytę apačioje patepiau su TS g.gif Žiūrėsim kaip čia bus....Bijau, kad nepablogėtų g.gif Mums taip gražiai gražėja, kad tpfu tpfu tpfu... blush2.gif

Tas avižų pienas kažkoks stebuklingas blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
Nu ir prirašiau.... blush2.gif Gal jau varau...o tai kiaušiniais, likusiais nuo v elykų, užmėtysit blush2.gif blush2.gif (ypač AUSRU ax.gif blush2.gif mirksiukas.gif 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Granatas @ 2009 04 14, 22:37)
O jums nuo to vieno šaukšto koks nors efektas yra?  g.gif

Mes perkam is vaistines - ten irgi parasyta Izraelio. Poveikis tikrai yra ir nereikia net bandymu su ja daryti - is vaiko reakcijos matosi, kad grauzia. Aisku musu odele tikrai labai jautri - sausa, suskeldejus ir nudraskyta, bet juk akiu gleivine yra nepalyginamai jautresne. Man siaip tikrai nera jokio skirtumo kaip jus ten maudotes, tiesiog pasidalinau turima informacija. Internete angliskai kaip angliste skaityti irgi moku tongue.gif , bet man ir matytos laidos uztenka - ten labai issamiai ir daug kartu buvo kartojama, kad reikia saugotis, kad neg.j. vandens nepatektu i nosi, burna, ypac akis, o jei pateko - tuctuojau listi is vandens ir nusiplauti gelu vandeniu. Aisku, juroj koncentracija zinoma didesne, bet kadangi jus ten tiek nemazai jos pilates...Na jusu reikalas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Granatas @ 2009 04 14, 22:43)
Gal jau varau...o tai kiaušiniais, likusiais nuo v elykų, užmėtysit  blush2.gif  blush2.gif (ypač AUSRU  ax.gif  blush2.gif  mirksiukas.gif  4u.gif )

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gaila nevirem kiausiniu per sias velykas - mat lb alergizuoja. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 04 14, 23:56)

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Gaila nevirem kiausiniu per sias velykas - mat lb alergizuoja.  4u.gif

O mes turim bene kokių 10 nudažytų...bet nei vieno neparagavau...kažkaip nedrįsau gal... blush2.gif ax.gif O šiaip taip mėgstu kaiušinus....mmmmm blink.gif ax.gif
Papildyta:
Beje...AFIGIENSKI....šiandien Šeimos vaistinėje A-DERMA EXOMEGA kaina 70 Lt. blink.gif blink.gif blink.gif Krizė vadinasi...ten kažkam smegenėlių krizė...tokios kainos....tpfu... blink.gif
Atsakyti
Mamos, as tos vasaros jau bijoti pradejau verysad.gif . Kazin ar cia bus ilgai lauktas laikas mums g.gif . Vos tik nurengiu sunuti sutepimui, jis tuoj kimba i kur tik gali - draskosi, lupasi iki krauju. O kaip man reikes ji vasara iki trumpu kelnyciu ir maikutes isrengt? Susilups juk vaikas verysad.gif
Atsakyti