QUOTE(ausru @ 2009 04 14, 22:27)
Viespatie!
Pakraupus
. Per LNK buvo rodoma laida apie maudymasi negyvojoje juroje ir kaip dabar ausyse skamba zodziai, kad grieztai negalima, kad neg. juros vandens patektu i akis !!! Netgi duso kabinos pakranteje irengtos, kad galima butu nusiprausti. Juk akiu gleivine tokia jautri, o ta druska taip grauzia!!! As viena valgoma sauksta imetu i vonele ir tai jau paragavus jauciasi, o jeigu jus tokiam kieky maudotes!!! Netgi ant pokelio parasyta, kad suaugusiam tik 5-6 saukstai, o tai gal tik puse kiekio to kiekio, kuriame jus maudotes !!!
Nu kaip zinot, jeigu ka - as ispejau. Bet gal n-taji karta pasikartosiu - NEZINOJIMAS NEATLEIDZIA NUO ATSAKOMYBES.
Papildyta:
Oda tai dzin su akim palyginus - ad greiciausiai isaugsit, o jei akutems pakenksi - tai jau visam gyvenimui.
Nu:
1. Pabandyk įvesti internete kad ir anglų kalba įvairiausius derinius, tokius kaip "dead sea salt" "dangerous" "eyes" "harm" ir t.t. Gal ir rasi vieną postą bičo, kuris sakė: "žinokit negyvosios jūros drusks pavojinga labai akims ir praryti jos negalima. Vat kai aš buvau ten, tai vienas žmogus prarijo gurkšnelį ir mirė...."
. Nu žodžiu...man tai kvepia URBAN LEGEND....
2. Šitą tavo postą skaičiau praėjus 30 min. po savo maudynių....gulėjau negyvosios jūros druskoje
Ir dabar svarbiausia....
Mano pačios AD yra apie akis tiktai
Tai aš pyliau ir pyliau vandenuką ant akyčių
Jis tikrai negraužia visai
3. Nemanau, kad natūralūs komponentai darytų žalą
Beje, mes po šitų vonių patys nesiprausiame ir Ugnės nenuskalaujame. Gal ta druskytė ne tokia stipri kaip jūroje.....nežinau...
4. Jeigu šitaip baidytis natūralios druskos, tai ką tada sakyti apie hormoninius tepalus?
Ten jau įrodyta ir net anotacijose parašyta, kad jie sukelia ne tik odos plonėjimą, bet ir stabdo leliukų vystymąsi, jų augimą
O juos daug kas vartoja....
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 04 14, 22:27)
Juk akiu gleivine tokia jautri, o ta druska taip grauzia!!! As viena valgoma sauksta imetu i vonele ir tai jau paragavus jauciasi, o jeigu jus tokiam kieky maudotes!!! Netgi ant pokelio parasyta, kad suaugusiam tik 5-6 saukstai, o tai gal tik puse kiekio to kiekio, kuriame jus maudotes !!!
Be to...nežinau kokią druską jūs perkate...mes keletą kartų pirkom iš vaistinės ir ten buvo parašyta - 250 gr. į vonią
Tiek ir pilame. Dabar esame nusipirkę 25 kg. druskos atveštos tiesiai iš Izraelio (išfasuota dideliame maiše
).
Pasikartosiu - vandenį ragavau - jis VISIŠKAI nesūrus. Jeigu supylus į vonią kai tik paleidi vandenį paragauji - skonis yra, bet tikrai ne sūrumas
Vanduo negali būti sūrus, nes šios jūros druskoje HCl yra n kartų mažiau nei paprastos jūros druskoje - tai kaip jis gali būti sūrus?
O jums nuo to vieno šaukšto koks nors efektas yra?
Papildyta:
Na aš pirmą kartą vieną kojytę apačioje patepiau su TS
Žiūrėsim kaip čia bus....Bijau, kad nepablogėtų
Mums taip gražiai gražėja, kad tpfu tpfu tpfu...
Tas avižų pienas kažkoks stebuklingas
Papildyta:
Nu ir prirašiau....
Gal jau varau...o tai kiaušiniais, likusiais nuo v elykų, užmėtysit
(ypač AUSRU
)