QUOTE(Amica @ 2009 04 11, 01:36)
Aš kažkaip blynų mažiui nekepu , nors gal ir galima jau būtų, vis gi 1,4mėn su trupučiu . O kokius blynus tu kepi? Iš kvietinių miltų?
Sausus pusryčius tai galėčiau duoti vaikui tik kai vyras nemato, nes jam tie sausi pusryčiai tai kaip kokia kombikorma , nu nepripažįsta jis jų už normalų maistą . Daddygirl, jei užtaikysi LT kokių normalių sausų pusryčių, mestelk nuotrauką eterin
Apie tas quinoa kruopas jau esi rašius, bet aš pas mus čia irgi tokių neužtikau dar . Jei LT užtiksi - duok žinią . O tu sorų košę duodi? Lęšius verdi?
Oho kiek daržovių . Aš maximum esu turėjus 7 rūšių, na, jei bulvę irgi skaičiuoti, tuomet 8 . Daddygirl, papildyk mano sąrašą tomis daržovėmis, kurių pas mane nėra, o jūs naudojat:
moliūgas, cukinija, poras (dedu vieną nedidelę riekutę), kopūstas, brokolis, kalafioras (dviejų rūšių perku), kaliaropė, bulvė.
Kiek daržovių dedi į vieną košę? Anksčiau maišydavau 5-6 rūšis į vieną košę, paskui mama suabejojo, kad gal per daug , tai dabar dedu 4-5. Gal irgi per daug?
Sausus pusryčius tai galėčiau duoti vaikui tik kai vyras nemato, nes jam tie sausi pusryčiai tai kaip kokia kombikorma , nu nepripažįsta jis jų už normalų maistą . Daddygirl, jei užtaikysi LT kokių normalių sausų pusryčių, mestelk nuotrauką eterin
Apie tas quinoa kruopas jau esi rašius, bet aš pas mus čia irgi tokių neužtikau dar . Jei LT užtiksi - duok žinią . O tu sorų košę duodi? Lęšius verdi?
Oho kiek daržovių . Aš maximum esu turėjus 7 rūšių, na, jei bulvę irgi skaičiuoti, tuomet 8 . Daddygirl, papildyk mano sąrašą tomis daržovėmis, kurių pas mane nėra, o jūs naudojat:
moliūgas, cukinija, poras (dedu vieną nedidelę riekutę), kopūstas, brokolis, kalafioras (dviejų rūšių perku), kaliaropė, bulvė.
Kiek daržovių dedi į vieną košę? Anksčiau maišydavau 5-6 rūšis į vieną košę, paskui mama suabejojo, kad gal per daug , tai dabar dedu 4-5. Gal irgi per daug?
as neturiu griezto valgymo grafiko, matai...tik kaip taisykle dukart savaitej duodu riebia zuvi.
blynus irgi kepu labai retai - gal karta i menesi. idedu siek tiek kvietiniu miltu, kukuruzu miltu, dar kokiu tuo metu turiu.
nu gal tikrai kose sveikiau nei sausi pusryciai bet jie greiciau be to musiskiu sudetis tik tokia: ekologiskai uzauginti kukuruzai ir ryziai, druska.
as tikrai imesiu, jei ka idomaus lietuvoj rasiu, bet bijau, kad is manes prasta bus patareja nu nieko as nerandu cia vietines merginos greiciausiai daug daugiau gales patarti. mane nervina, kad cia turi vaikscioti po visus prekybos centrus is eiles as tingine pripratus viska viename nusipirkti o cia visus turejau apeiti kol arbatos be kofeino radau
sausu pusryciu isvis neradau tokiu, kuriuos Gretai duociau - visu toookia turtinga sudetis..
nerandu ir musu saldziuju darzoviu Greta taip nevalgo man cia kosiu, pripratus prie saldziu, siaubas... vis daugiau cia valgo maisto nuo musu stalo
del kosiu, verdu kartais ir lesius, ir kitokias, bet super retai. greiciau imetu kruopu i darzoviene. kazkaip nesu fane vien kruopiniu kosiu
tai kad ir tavo sarase daug darzoviu, as tas ir naudoju, dar plius kelias. turiu visas kurias tik prekybos centre parduoda
saldusis moliūgas, cukinija, poras, pastarnokas, saldzioji bulve, spinatai, kopūstas, brokolis, kalafioras, bulvė, ridikeliai, burokai, pomidorai, agurkai, salotos, briuselio kopustai, baklazanai, avokadas, sparagines pupeles, kukuruzai (dvejopi), zirneliai, pupeles... tikrai pamirsau keleta, nu bet mazdaug
as is daug darzoviu verdu.. o kodel sakai reikia tik is keliu?
butinai visada dedu pastarnoka, saldu moliuga ir saldzia bulve - nuo ju kose skani.
QUOTE(ausru @ 2009 04 11, 08:41)
Va cia gal - https://www.aidancep...ngredients.html . Kaip manai, cia jau pilna sudetis ar ne?
labai itariu, kad ne
aplamai jei man neatrodo patikimi