Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XII tema

QUOTE(geguzevasaris @ 2009 04 10, 20:13)
kas labiau  tiktų g.gif :
Dermalibour
Kremas EXOMEGA

blush2.gif sakau gal kas išmintingai patars blush2.gif

QUOTE(ausru @ 2009 04 10, 22:39)
Ir nemanau, kad floracare galetu alergizuoti, gal paprasciausiai sutapo su pablogejimu. Kai sudaviau pirma maiseli, man irgi pasirode, kad labiau isbertas, bet tai tebuvo sutapimas. Atidziai sekiau vaika viso floracare kurso metu ir palaipsniui oda tik grazejo.
t]

Kažin,o jei aš pati pagerčiau, ar mano pienui geros įtakos turėtų, ar tik man pačiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 04 10, 19:13)
Aš turiu A-dermos lankstinuką, jame daug prirasyta, kas labiau  tiktų g.gif :

Dermalibour , priešuždegiminis kremas.Rašoma:
Mink6tina, ramina ,regeneruoja odą. Turi priešužd.,antisept.,antibakt. poveikį. Naudojamas atsiradus kontaktiniam dermatitui apie burną ir akis.............Sudėtis-Rhealba ekstr.3%,glicerinas 4%,cinko oksidas 7% , vario sulfatas 0,2%, ir kt.

Nu gerazzzz....aš kažkokio tepalo su zn anotacijoj skaičiau, kad pavojinga prie akių tepti... g.gif Bet kažkaip...gal geriau prie akyčių zn netepti.... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2009 04 10, 19:19)
Norėjau rašyti, bet žiūriu Granatas visas mano mintis jau surašė  biggrin.gif , tad man belieka tik  drinks_cheers.gif  su Granatu  4u.gif

bigsmile.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 04 10, 22:56)
blush2.gif sakau gal kas išmintingai patars blush2.gif
Kažin,o jei aš pati pagerčiau, ar mano pienui geros įtakos turėtų, ar tik man pačiai g.gif

Na exomega linija yra skirta būtent atopinei, o ne šiaip jautriai odai. Aš balsuoju už Exomega (mes patys jį naudojam blush2.gif ) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Granatas: 10 balandžio 2009 - 22:07
QUOTE(Granatas @ 2009 04 11, 00:04)
Nu gerazzzz....aš kažkokio tepalo su zn anotacijoj skaičiau, kad pavojinga prie akių tepti... g.gif Bet kažkaip...gal geriau netepti.... blush2.gif
Papildyta:
bigsmile.gif  mirksiukas.gif

Apie akytes bet kuriuo atveju netepčiau, tačiau esu pastebėjus, jei gydai tinkama priemone , kažkaip susitvarko viskas,net ten, kur nepasiekia g.gif (gal pakliūna į kraują, bent jau hormonas tai tikrai g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 04 10, 17:19)
Parašyk bent vienos dienos Gretos meniu, įdomu labai  4u.gif . O kukurūzų košės aš išvis neduodu, nematau aš pas mus atskirai kad būtų kukurūzų košė, vis su visokiais priedais ir kitom kruopom maišyta. O vat apie sausus pusryčius tai man net minties nebuvo  g.gif . Ar yra specialiai kažkokie vaikams ar tiesiog perki ekologiškus ir tiek? O ką perki LT? Ar vežiesi iš UK Gretai?
Na vat ir man įdomu  bigsmile.gif
Bet pas jus pasirinkimas nemažas tokios produkcijos. Pas mus nėra tiek  unsure.gif . Ryžių pieno išvis nesu mačius  g.gif

kukuruzus (man atrodo ten kukuruzu miltai g.gif ) tai pirkau lietuviu parduotuveje uk biggrin.gif tai lietuvoj tikrai turi buti smile.gif
as ju ipilu i blynu tesla, koses..
sausus pusrycius jau senokai duodu ax.gif kaip cia jus nesugalvojot biggrin.gif tai kad mano panai jau 1,5 metu, tai duodu normalius (t.y. ne beibiskus). tik ekologiskus ir be gluteno. yra ir spec vaikams, bet jie nerealiai brangus, plius, nemaciau, kad butu rusis alergiskiems vaikams.
pasirinkimas alergiskiems tai nemazas kiekviename prekybos centre. pagal poreikius, gali pasieskoti pakaitalu be gluteno, kiausiniu, laktozes, pieno ir t.t.
tai, manau, ir lietuvos prekybos centruose panasiai, bet as dar neradau..

ne, praktiskai nesivezu nieko, kai lietuvoj - valgom cia pirkta maista. uztai tikrai padauginam gluteno smile.gif , nes atsivalgom rugines duonos smile.gif, visokiu trapuciu..
truksta man cia daug darzoviu, quinoa kruopu.. kazkaip neradau dar ax.gif

o kai namie, valgom zuvi su darzovem, mesa su darzovem, vien darzoviu kose, darzoves su kruopom.. pusryciams vaisiai arba ryziu pienas su sausais pusryciais ar susmulkintais trapuciais. net nezinau, kodel palyginti nedaug kruopu.. gal kad labai ivairias darzoves ir mesa valgom (namie visada turiu tikrai virs 10 rusiu darzoviu smile.gif )

Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 04 10, 22:49)
kukuruzus (man atrodo ten kukuruzu miltai  g.gif ) tai pirkau lietuviu parduotuveje uk  biggrin.gif tai lietuvoj tikrai turi buti smile.gif
as ju ipilu i blynu tesla, koses..
sausus pusrycius jau senokai duodu  ax.gif kaip cia jus nesugalvojot  biggrin.gif tai kad mano panai jau 1,5 metu, tai duodu normalius (t.y. ne beibiskus). tik ekologiskus ir be gluteno. yra ir spec vaikams, bet jie nerealiai brangus, plius, nemaciau, kad butu rusis alergiskiems vaikams.
pasirinkimas alergiskiems tai nemazas kiekviename prekybos centre. pagal poreikius, gali pasieskoti pakaitalu be gluteno, kiausiniu, laktozes, pieno ir t.t.
tai, manau, ir lietuvos prekybos centruose panasiai, bet as dar neradau..

ne, praktiskai nesivezu nieko, kai lietuvoj - valgom cia pirkta maista. uztai tikrai padauginam gluteno  smile.gif , nes atsivalgom rugines duonos  smile.gif, visokiu trapuciu..
truksta man cia daug darzoviu, quinoa kruopu.. kazkaip neradau dar  ax.gif

o kai namie, valgom zuvi su darzovem, mesa su darzovem, vien darzoviu kose, darzoves su kruopom.. pusryciams vaisiai arba ryziu pienas su sausais pusryciais ar susmulkintais trapuciais. net nezinau, kodel palyginti nedaug kruopu.. gal kad labai ivairias darzoves ir mesa valgom (namie visada turiu tikrai virs 10 rusiu darzoviu  smile.gif )

Aš kažkaip blynų mažiui nekepu g.gif , nors gal ir galima jau būtų, vis gi 1,4mėn su trupučiu biggrin.gif . O kokius blynus tu kepi? Iš kvietinių miltų?

Sausus pusryčius tai galėčiau duoti vaikui tik kai vyras nemato, nes jam tie sausi pusryčiai tai kaip kokia kombikorma lotuliukas.gif , nu nepripažįsta jis jų už normalų maistą doh.gif . Daddygirl, jei užtaikysi LT kokių normalių sausų pusryčių, mestelk nuotrauką eterin mirksiukas.gif

Apie tas quinoa kruopas jau esi rašius, bet aš pas mus čia irgi tokių neužtikau dar g.gif . Jei LT užtiksi - duok žinią 4u.gif . O tu sorų košę duodi? Lęšius verdi?

Oho kiek daržovių bigsmile.gif . Aš maximum esu turėjus 7 rūšių, na, jei bulvę irgi skaičiuoti, tuomet 8 biggrin.gif . Daddygirl, papildyk mano sąrašą tomis daržovėmis, kurių pas mane nėra, o jūs naudojat:
moliūgas, cukinija, poras (dedu vieną nedidelę riekutę), kopūstas, brokolis, kalafioras (dviejų rūšių perku), kaliaropė, bulvė.

Kiek daržovių dedi į vieną košę? Anksčiau maišydavau 5-6 rūšis į vieną košę, paskui mama suabejojo, kad gal per daug g.gif , tai dabar dedu 4-5. Gal irgi per daug?
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2009 04 08, 19:24)
Na, manau, kad mano vaikis ir yra iš tų nedaugelio, kuriems netinka homeopatinis gydymas. Arba pakliuvom pas keistą ir nepatiklią homeopatę, o ir nebuvo labai bloga situacija, kad į tokį gydymo būdą kabintis. Svarbiausia, kad pagerėjo thumbup.gif

Dar karta permetu tema ir susiidomavau pas kokia patekot? Parasyk i az, jei viesai nenori mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena.Kadangi abejoju,ar jau prisėsiu prie kompo artimiausiom dienom,todėl Šv.Velykų proga linkiu visoms mamytėms stiprybės ir ištvermės kovojant su šia nelemta bėda.
Gražių,šiltų ir margų velykų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukazzz @ 2009 04 10, 06:57)
Na mes tą kremuką gaminamės 100 metų vaistinėj, receptą išrašė Vaičiulionienė. Sudedamosios dalys: ketotifin, dermobaza, ol.olivari (nežinau kas tai per daiktas), Ag. destill ir viskas atrodo. Tepam iki 4 kartų per dieną, bet dabar kai pagerėjo betepu A Derma ir laukiu TS iš Daddgirl, nes norisi pereiti prie visiškai natūralaus drėkinimo. Šiaip jei esi vilnietė galėčiau įdėt pabandymui, nes turiu šaldytuve, o jo pagaminto ilgai laikyt negalima.

Dekui 4u.gif . Kazin o jeigu as pati toki krema susimaisyciau? Pvz, ketotifenas su TS ? Toks biski naturalesnis butu g.gif

Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2009 04 10, 08:42)
vis tik suviliojo?  mirksiukas.gif  biggrin.gif
nepastebejau ten pilnos sudeties.. radot?

Va cia gal - https://www.aidancep...ngredients.html . Kaip manai, cia jau pilna sudetis ar ne? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 11 balandžio 2009 - 09:42
QUOTE(grateful @ 2009 04 10, 12:50)
Laba diena mamytės  4u.gif
Galiu pasidalinti mintimis apie šiuos skiepus. Mūsų mažylio gydytoja kaip tik rekomendavo skiepyti nuo vėjaraupių, nes ji mačiusi atvejų, kai atopiniu dermatitu sergantis vaikas suserga vėjaraupiais-kūnelis vos ne atvira žaizda. Juk ir šiaip niežti  unsure.gif Mes nusprendę skiepyti. Gal kitos mamos turi kitos patirties.
O kur perkate ryžių pieną? Ar jų būna prekybos centruose?  blush2.gif

Kai pasiskaitau tokius postus, tai kunas pagaugais nueina. Nereiketu skatinti kitu skiepytis, jeigu nelabai esat domejesi kokie ingredientai ieina i skiepu vakcinas ir koks pasalinis poveikis, kuris gali pasireiksti net po 5 metu ir nelabai kas po tiek laiko ir sietu ji su skiepais. Tuo labiau nuo tokios ligos kaip vejaraupiai - cia juk ne mirtina liga ir varyti i sveiko vaiko organizma gyvsidabri, formaldehida ir tt. - is viso beprotybe. As tai labai rekomenduociau visoms mamoms paziureti video apie skiepus - yra internete. Istverkit 1,5 valandos filmuka ir jums atsoks fantazija gyvenime vaika skiepyti.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 04 11, 10:01)
Kai pasiskaitau tokius postus, tai kunas pagaugais nueina. Nereiketu skatinti kitu skiepytis, jeigu nelabai esat domejesi kokie ingredientai ieina i skiepu vakcinas ir koks pasalinis poveikis, kuris gali pasireiksti net po 5 metu ir nelabai kas po tiek laiko ir sietu ji su skiepais. Tuo labiau nuo tokios ligos kaip vejaraupiai - cia juk ne mirtina liga ir varyti i sveiko vaiko organizma gyvsidabri, formaldehida ir tt. - is viso beprotybe. As tai labai rekomenduociau visoms mamoms paziureti video apie skiepus - yra internete. Istverkit 1,5 valandos filmuka ir jums atsoks fantazija gyvenime vaika skiepyti.

Kažkurioje temoje buvau įmetus straipsnį apie skiepus, jame buvo kalbinamas dabar jau pensijoje esantis vienas iš skiepų kūrėjų, neviešinant jo pavardės. Tai vat man ir to straipsnio užteko blink.gif . Nesakau, kad nereikia absoliučiai skiepytis, yra gal ligų, nuo kurių tikrai gal vertėtų pasiskiepyti, nors čia irgi galima diskusija g.gif . Bet skiepytis nuo visų ligų... schmoll.gif . Labiausiai man absurdiškas skiepas nuo gripo doh.gif . Vaikų poliklinikoje buvau sutikusi mamą, kurios praktiškai visi šeimos nariai skiepijosi nuo gripo, išskyrus jos vyrą. Tai vat visi pasiskiepijusieji persirgo gripu, o jos mama ypač sunkiai ir net ligoninėje gulėjo. O jos nesiskiepijęs vyras net nesusirgo blink.gif . Mano vyresnėlis AD turėjo prieš 15 metų, tai buvusi vaiko pediatrė buvo pati griežtai uždraudusi visus skiepus iki kol vaikas neišaugs dermatito. Ir ką - prabuvome visus metus be skiepų smile.gif . Turiu pažįstamų mamų, kurios visai neskiepija savo vaikų ir vaikai auga absoliučiai be jokio skiepo. Kas mane dar labai glumina skiepuose - ar jūs kada sergate pvz 6 ligom iš karto? O kaip tada tokiam mažam vaikui, kai į jo kūną suvaromi skiepai nuo 6 ligų? Juk skiepai tai savotiškas organizmo persirgimas ta liga, nuo kurios skiepijama.

Įdedu tą straipsnį apie skiepus, gal kam bus įdomu:

http://www.homosanit..._vakcinu_kureju
Atsakyti
Mums nuo vakart yra pablogeje verysad.gif
Tepu Uriage Cu-Zn kremuku, bet toks jausmas, kad nuo jo maziui tik dar labiau niesti ir zandai kaip raudoni taip raudoni.
Ka mamytes tepate, kad ta raudonuma sumazinti?
Sakaiciau, jog kai kas is jusu naudojate Exomega ir Dermalibour. O jie tik minkstina, drekina, ar ir ta raudonuma mazina?
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 04 11, 10:42)
Nesakau, kad nereikia absoliučiai skiepytis, yra gal ligų, nuo kurių tikrai gal vertėtų pasiskiepyti, nors čia irgi galima diskusija  g.gif . Bet skiepytis nuo visų ligų...  schmoll.gif .

Ir cia dar klausimas, Amica. Paimkim, pvz, tokia liga kaip tuberkulioze - visada maniau, kad jei nuo ko ir reikia skiepytis, tai nuo tuberkuliozes. Anadien sedziu pas savo pediatre, i kabineta ilekia tos klinikos vedeja ir maniskei snips snips snips i ausi: "Mokytojai atsisako sviestis kasmet". Buciau gal pokalbiu ir nesusidomejus, bet kai isgirstu zodi mokytojai, ausys nori nenori pasistato smile.gif . Taivat ir isiklausau ka cia tie mokytojai atsisako sviestis. Issaiskeja, kad plaucius, nes pasirodo pas mus smarkus tuberkuliozes protrukis. Taivat ir galvoju as dabar: is kur tas protrukis, jeigu visi skiepyti? Ir jeigu visvien reikia kas metus svietinetis, tai kam tada skiepyti ir eksperimentuoti su vaiko imunine sistema? Jau gana su mumis tevai prisieksperimentavo, uztai dabar pjaunam to pasekmes - autoimunines ligas (alergija - viena is ju). Zodziu, isikiso zmogus i pacio svarbiausio musu organo imuniteto darba ir kaip ir visur padare chaosa. Naudos is tu skiepu - jokios - kaip sirgome, taip ir sergame, o apie pasekmes jau tyluteliai imama kuzdetis.
Atsakyti