QUOTE(Daddygirl @ 2009 04 10, 22:49)
kukuruzus (man atrodo ten kukuruzu miltai
) tai pirkau lietuviu parduotuveje uk
tai lietuvoj tikrai turi buti
as ju ipilu i blynu tesla, koses..
sausus pusrycius jau senokai duodu
kaip cia jus nesugalvojot
tai kad mano panai jau 1,5 metu, tai duodu normalius (t.y. ne beibiskus). tik ekologiskus ir be gluteno. yra ir spec vaikams, bet jie nerealiai brangus, plius, nemaciau, kad butu rusis alergiskiems vaikams.
pasirinkimas alergiskiems tai nemazas kiekviename prekybos centre. pagal poreikius, gali pasieskoti pakaitalu be gluteno, kiausiniu, laktozes, pieno ir t.t.
tai,
manau, ir lietuvos prekybos centruose panasiai, bet as dar neradau..
ne, praktiskai nesivezu nieko, kai lietuvoj - valgom cia pirkta maista. uztai tikrai padauginam gluteno
, nes atsivalgom rugines duonos
, visokiu trapuciu..
truksta man cia daug darzoviu,
quinoa kruopu.. kazkaip neradau dar
o kai namie, valgom zuvi su darzovem, mesa su darzovem, vien darzoviu kose, darzoves su kruopom.. pusryciams vaisiai arba ryziu pienas su sausais pusryciais ar susmulkintais trapuciais. net nezinau, kodel palyginti nedaug kruopu.. gal kad labai ivairias darzoves ir mesa valgom (
namie visada turiu tikrai virs 10 rusiu darzoviu )
Aš kažkaip blynų mažiui nekepu
, nors gal ir galima jau būtų, vis gi 1,4mėn su trupučiu
. O kokius blynus tu kepi? Iš kvietinių miltų?
Sausus pusryčius tai galėčiau duoti vaikui tik kai vyras nemato, nes jam tie sausi pusryčiai tai kaip kokia kombikorma
, nu nepripažįsta jis jų už normalų maistą
. Daddygirl, jei užtaikysi LT kokių normalių sausų pusryčių, mestelk nuotrauką eterin
Apie tas quinoa kruopas jau esi rašius, bet aš pas mus čia irgi tokių neužtikau dar
. Jei LT užtiksi - duok žinią
. O tu sorų košę duodi? Lęšius verdi?
Oho kiek daržovių
. Aš maximum esu turėjus 7 rūšių, na, jei bulvę irgi skaičiuoti, tuomet 8
. Daddygirl, papildyk mano sąrašą tomis daržovėmis, kurių pas mane nėra, o jūs naudojat:
moliūgas, cukinija, poras (dedu vieną nedidelę riekutę), kopūstas, brokolis, kalafioras (dviejų rūšių perku), kaliaropė, bulvė.
Kiek daržovių dedi į vieną košę? Anksčiau maišydavau 5-6 rūšis į vieną košę, paskui mama suabejojo, kad gal per daug
, tai dabar dedu 4-5. Gal irgi per daug?