Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XII tema

Aš čia biškį ne į temą biggrin.gif ,bet
ausru šiandien linkus bendrauti ir nuotaikos jaučiu jau geresnės mirksiukas.gif thumbup.gif
Otaip kažkur iš vis dingus g.gif gal jau išaugo AD bigsmile.gif ir Mortelė nepasirodo,negi vėl ligoninėj g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 04 08, 22:56)
Nu zodziu tas gliutenas ir krakmolas vis vien nera atskiriami vienas nuo kito, nes kas terliosis molekuliniam lygmeny viena nuo kito atskirti. Tai as ir sakau, kad jeigu raso, kad kazkur yra kvieciu krakmolo, galima tiketis tokios pat alergines reakcijos, kaip nuo gliuteno.
Papildyta:
Daddygirl, o Kpangnan isbandet?

Tikslumas turint tokius ligonius tikrai dar niekam nepamaišė mirksiukas.gif

Mes sužinojom šiandien, kad priėmė mus į alergiukų darželį. Tai ko gero ir alergijos visos dabar pasibaigs rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 09 balandžio 2009 - 13:45
QUOTE(ausru @ 2009 04 08, 20:34)
Kleckas, jus kaip suprantu is Marijampoles? Gal norit jungtis prie musu uzsisakinejant Terrasil? Sutaupytume ant shippingo, nes iki 2 kg - 5 svarai atsisiuntimas is UK, o vienas ar keli indukai tikrai tiek nesvers.

O tu iš Marijampolės?Jetus,būk gera,primink,kas tai per daiktas blush2.gif blush2.gif .Tik prisimenu,kad kažkoks gėris,bet daugiau schmoll.gif .

QUOTE(vaidasqrt @ 2009 04 09, 09:26)

Kalbejot apie niezuli. Vat sitas tapo didziausia problema. Ypac naktimis. Negalime miegoti, verkiam. Ar tik geriami raminami vaistais Zyrtek, Tavegilis ir kiti is tos serijos nuo niezejimo? Pasidalinkit patirtimi, kas padeda jusu vaikuciams nuo niezejimo sad.gif

Su tuo niežėjimu oi kaip kankinausi doh.gif .Būdavo pasiimi pas save vaiką naktį ir didesnę dalį nakties pralaikau rankeles,kad tik nesikasytų. verysad.gif verysad.gif Patikėkit,kokia beviltiška mama tada jaučiausi.Dieną kažkaip mažiau kasėsi.Dabar kaip suprantu jam labiausiai niežti barzdą.Nes išmoko ir ranka pasikasyt,ir kur tik prisiglaudžia,tai būtinai pabrūžina tą barzdą.Niekas nepadeda - nei TS,nei kremai,nei kremai su cinku doh.gif .Dar hormonu kai patepu,tai nors šiek tiek apgyja.O kremais per dieną n kartū tepu.Jau kai padėtis pablogėja ir matau,kad naktį bus sunku su miegeliu,nes kasysis ir blaškysis,tuomet kelis vakarus geria zyrteką.O ką daryt?Jau maistas apribotas net nežinau kaip.

QUOTE(vaidasqrt @ 2009 04 09, 10:57)

Avizine kose sako minkstina vidurius, bet turi gluteno. Kivi - labai individualu alergiukams. Na, lieka slyvos. Jau vaikas bega kuo tolyn, pamates slyvas  doh.gif Ka dar galima naudot uzkietejus viduriams?

Net nežinau ką patart...Aš tuomet verdu klijuką iš avižų ir mišinuką darau su tuo klijuku.Bet jei avižos netinka g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidasqrt @ 2009 04 09, 10:57)

Kalbejot apie glutena. Ar pavyko kam nors visiskai atsisakyti miltiniu pateikalu ir kosiu su glutenu. Ar padejo, jei taip? Mazinu kiek galiu. Bet visiskai nepavyko atsisakyt. Nebent kuriam laikui. Jau tiek iauge i kasdienybe tie kvieciu patiekalai  doh.gif
Papildyta:
Avizine kose sako minkstina vidurius, bet turi gluteno. Kivi - labai individualu alergiukams. Na, lieka slyvos. Jau vaikas bega kuo tolyn, pamates slyvas  doh.gif Ka dar galima naudot uzkietejus viduriams?

Mes bandom maksimaliai atsisakyti kvieciu. Kas bjauriausia, ju yra net grikiniuose duoniukuose, grikiu makaronuose, o ka jau kalbet apie iprastus miltinius produktus doh.gif O maniske taip dziuvesius megsta, gerai dygstancius dantis pasikaso. Vienu momentu jau puoliau i panika-ka duoti vaikui pagrauzti...duonos negalima, dziuvesiu irgi, duoniukai tie patys su kvieciais. Nebent medini sauksta, nebent tas nealergizuos verysad.gif Tai Norfoj radau lenkiskus ruginius duoniukus be kvieciu drinks_cheers.gif Siandien surizikuosiu duoti dziuvesiuka ir ziuresiu....

O viduriukams manau tikrai i tema butu saukstas linu semenu aliejaus i sriuba ar darzoviene. Juolab ir kita nauda yra thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(kleckas*** @ 2009 04 09, 14:09)
Jetus,būk gera,primink,kas tai per daiktas blush2.gif  blush2.gif .Tik prisimenu,kad kažkoks gėris,bet daugiau schmoll.gif .

http://www.naturalsk...co.uk/terrasil/ - va cia gali pasiskaityti, jei skaitai angliskai.
Atsakyti
QUOTE(vaidasqrt @ 2009 04 09, 10:46)
Kalamino losjonas. Ar esate girdeje apie ji? Paskaiciau internete, akd ramina oda. Ar jis tinka vaikams? Paskaui paskaiciau kad tai cinko oksidas su gelezies oksidu. Ar tai ne tas pats, kas kremai su cinku? Gal kas turit patirties, ar ziniu susijusiu su tuo?

Aveeno turi kremuką nuo kasymosi. Ten veiklioji medžiaga kalaminas ir pramoksinas. Galima vartoti vaikams nuo 2 metų ax.gif
Papildyta:
Va ką sako pediatrė Virginija (čia Supermamoj):

"Kai kurios mamos maišo alergiją su gliuteno netoleravimu. Gliutenas - tai toks baltymas, kuris randamas kviečiuose, rugiuose, miežiuose, bei avižose. Gliuteno netoleravimas pasireiškia irgi viduriavimais, o ne odos bėrimais tik tuomet, kai kūdikiui įvedamos košės iš minėtų grūdų. . Todėl alergjos atveju, apie gliuteną kalbėti nereikia, o jo vengimas neturi prasmės."
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2009 04 09, 14:15)
Mes bandom maksimaliai atsisakyti kvieciu. Kas bjauriausia, ju yra net grikiniuose duoniukuose, grikiu makaronuose, o ka jau kalbet apie iprastus miltinius produktus  doh.gif O maniske taip dziuvesius megsta, gerai dygstancius dantis pasikaso. Vienu momentu jau puoliau i panika-ka duoti vaikui pagrauzti...duonos negalima, dziuvesiu irgi, duoniukai tie patys su kvieciais. Nebent medini sauksta, nebent tas nealergizuos  verysad.gif Tai Norfoj radau lenkiskus ruginius duoniukus be kvieciu  drinks_cheers.gif Siandien surizikuosiu duoti dziuvesiuka ir ziuresiu....

O viduriukams manau tikrai i tema butu  saukstas linu semenu aliejaus i sriuba ar darzoviene. Juolab ir kita nauda yra  thumbup.gif

Na, mes davėm graužimui džiovintos ruginės duonos mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir dar g.gif

Šiandien gavau nerafinuotą TS (iš E-bay pirkau). Ir.... g.gif man nepatinka:

1. Jis beveik tokios konsistencijos kaip kremas (ta prasme minkštas toks). Kiek žinau turėtų būti kietas ir sunkiai tepamas, ar ne? g.gif

2. Spalva vos vos gelstelėjusi g.gif

Tai ar čia mane išdūrė, ar kaip? g.gif

Kaip galima nusipirkti iš daddy girl to ts? ax.gif blush2.gif Kiek kainuoja? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Granatas @ 2009 04 09, 16:49)
Ir dar  g.gif

Šiandien gavau nerafinuotą TS (iš E-bay pirkau). Ir.... g.gif man nepatinka:

1. Jis beveik tokios konsistencijos kaip kremas (ta prasme minkštas toks). Kiek žinau turėtų būti kietas ir sunkiai tepamas, ar ne?  g.gif

2. Spalva vos vos gelstelėjusi  g.gif

Tai ar čia mane išdūrė, ar kaip?  g.gif

Kaip galima nusipirkti iš daddy girl to ts? ax.gif  blush2.gif Kiek kainuoja?  blush2.gif  ax.gif

Parašyk jai į až ir viską sužinosi mirksiukas.gif,tik nickas jos Daddygirl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 09 balandžio 2009 - 16:23
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 04 09, 13:23)
Aš čia biškį ne į temą biggrin.gif ,bet
ausru šiandien linkus bendrauti ir nuotaikos jaučiu jau geresnės mirksiukas.gif  thumbup.gif
Otaip kažkur iš vis dingus g.gif gal jau išaugo AD bigsmile.gif ir Mortelė nepasirodo,negi vėl ligoninėj g.gif

Nu jo, gerai pastebejai - mano bendravimo poreikis toks banguojantis labai - kaip ir nuotaika ax.gif biggrin.gif 4u.gif . Del Otaip man irgi labai idomu. Ji lygtai pas Gema gydosi ar ne? Kazin nenusigyde? Gal az jai parasyti?

Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 04 09, 17:22)
Parašyk jai į až ir viską sužinosi mirksiukas.gif,tik nickas jos Daddygirl

Parašiau....bet gal galit nors pasakyti, ar tas TS turi būti minkštas ar kietas? g.gif blush2.gif Ir kokios spalvos? kaip kvepia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 04 09, 14:57)
http://www.naturalsk...co.uk/terrasil/ - va cia gali pasiskaityti, jei skaitai angliskai.

Ačiū...O tai į Marijampolę dar yra daugiau norinčių?Ar aš čia viena būčiau norinti?Ir kiek čia tų pinigėlių gautųsi?
Atsakyti