QUOTE(ausru @ 2009 04 08, 12:45)
Ech...., visokiu cia pas mu tu reikalu buna . Siaip situacija nera is lengvuju. Pagerejimas buvo pries kokias pora savaiciu - po ketotifeno ir floracare, nu ir aisku patepliojimo hormonu retkarciais - jau dziaugiausi i vaika ziuredama. Bet atejo tokiu apsisnarglijusiu sveciu ir uznese virusa - . Vargais negalais istverem ne antibiotiku aciu dievui, bet visi tie influcidai, umckalorai, paracetamolio zvakutes labai sualergizavo - ir vel vaikas visas baisus. Dar as Echinacea compositum kelias ampules susileidau, nes jauciau, kad man irgi sakes - tai tos aisku per piena irgi pateko ir alergijoms i nauda neisejo. Bet siaip va galiu parekomenduoti ir kitoms sitas eziuoles ampules - superinis dalykas imunitetui stiprinti nealergiskiems zmonems. Taiva, dabar vel lipam is duobes. Nors dar uzkimes mazulis mano, bet nutraukiau visus vaistus ir toliau gydomes tik fiziologinio vandens inhaliacijomis.
Jau su tais apsisnargliavusiais svečiais tai bėda
Taip jau su tuo AD yra išlipi ir vėl įkrenti Na bet nieko ateis geresni laikai. Augant mažės AD ir manau visai dings
Papildyta:
QUOTE(gintariux.82 @ 2009 04 08, 13:55)
o mus tas pats dėmės nenyksta, nors bent nedidėja, bet užtata siaubingai kasytis pradėjo rankas iki kraujų nusivaro juk neišeitis hormonai, ar ne? kaip jūs mažinat niežulį?
Va su tuo niežuliu ir bėda Mamos rašė,kad padeda kedrų aliejus. Kitos deda kompresus. Kartais aš net džiaugdavausi,kad nors hormonai tą niežulį nuimdavo,nes maniškis,tai taip išsidraskydavo krūtinę,kad baisu Galvodavau,kad tikrai liks randai,bet lygtais nieko tfu,tfu,tfu