Įkraunama...
Įkraunama...

...mano NEgimdymo istorija...

Super thumbup.gif As irgi noriu tokio greito ir lengvo gimdymo 4u.gif
Atsakyti
Perskaičiau ir Deimantuko, ir Auksytės gimimo istorijas. Abi pritrenkiančiai gražios! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2010 09 20, 02:55)
Super  thumbup.gif  As irgi noriu tokio greito ir lengvo gimdymo  4u.gif

sąžiningai kartok kiekvieną rytą: "Lengvai ir greitai" mirksiukas.gif Ir svarbiausia - tuo tikėk 4u.gif

QUOTE(Vilma-Ieva @ 2010 09 23, 22:26)
Perskaičiau ir Deimantuko, ir Auksytės gimimo istorijas. Abi pritrenkiančiai gražios!  thumbup.gif

aciuks.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma-Ieva @ 2010 09 23, 21:26)
Perskaičiau ir Deimantuko, ir Auksytės gimimo istorijas. Abi pritrenkiančiai gražios!  thumbup.gif

drinks_cheers.gif tikrai, abi istorijos saunios!

QUOTE(...little mary... @ 2010 10 11, 22:08)
sąžiningai kartok kiekvieną rytą: "Lengvai ir greitai"  mirksiukas.gif  Ir svarbiausia - tuo tikėk  4u.gif
aciuks.gif  blush2.gif

little mary, kartojau sau Greitai ir lengvai ilgai smile.gif ir to nuosirdziai norejau ir tuo tikejau. nesigavo man nei greit, nei lengvai verysad.gif o kas vyko poto, galiu pasidalinti savo Zindymo istorija...
http://www.supermama...?...ijos&st=144
truputis poster_offtopic.gif bet tokia ta mano patirtis unsure.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintukas: 21 sausio 2011 - 23:57
Aciu! 4u.gif
Atsakyti
Abi istorijos labai gražiai aprašytos, lengvai skaitėsi ir gerai nuteikė thumbup.gif Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
sauni istorija 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nuostabus gimdymas! thumbup.gif
Atsakyti
as ir taip noriu... grazu
Atsakyti
Iš tikrųjų manau, kad daug ką lemia gydytojai... mastau.gif Jaučiu, būčiau kokiam kitam mieste gimdžius, niekas nebūtų su manim tiek žaidę - būtų nuleidę vandenis ir...rauk rūteles plikom rankom...būtų buvę doh.gif O kadangi maniškė supratinga ganėtinai, tai ir neskubino įvykių. O pagal pirmąjį gimdymą ir antrajam labai pasiruošus buvo panašiai. Tad viskas vyko dar greičiau ir sklandžiau.
Kad visoms pasitaikytų tokie supratingi gydytojai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti