Įkraunama...
Įkraunama...

...mano NEgimdymo istorija...

4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kulka @ 2009 10 08, 21:08)

ir visgi vyras nepralošė,matau,kad 25 dieną gimė,tai trečiadieniukas biggrin.gif

nea, nepralošė - suspėjom lotuliukas.gif su jo ir gydytojos paraginimais ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Koks lengvas gimdymas,smagu thumbup.gif
Bet jus ir drasi,su 6cm po parduotuves vaikscioti,juk bet kada galejo vandenys nuteket doh.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
O cia tai (ne)gimdyve thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sauni istorija 4u.gif Sekmes jums augant 4u.gif mirksiukas.gif
Gal antra istorija kada bus? smile.gif Butu labai idomu paskaityt mirksiukas.gif
Atsakyti
Super istorija. thumbup.gif Linksma, nuotaikinga, skaitydama rodos viską mačiau bigsmile.gif thumbup.gif Puiku. Dauuug meilės, sveikatos ir gražių įspūdžių jums. wub.gif
Atsakyti
Tikrai smagu, kad taip optimistiskai viskas praejo 4u.gif Jau turbut didelis vyrukas uzaugo...
Atsakyti
grazu
Atsakyti
QUOTE(virguliuke @ 2010 01 06, 11:37)
Koks lengvas gimdymas,smagu thumbup.gif
Bet jus ir drasi,su  6cm po parduotuves vaikscioti,juk bet kada galejo vandenys nuteket doh.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

taigi aš buvau visiškai tikra, kad aš NEgimdau lotuliukas.gif o dėl vandenų - buvo giliai dzin - na ir tegul nubėga irnesakyk.gif

QUOTE(liolia79 @ 2010 01 06, 14:16)
O cia tai (ne)gimdyve thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Sauni istorija 4u.gif Sekmes jums augant 4u.gif  mirksiukas.gif
Gal antra istorija kada bus? smile.gif Butu labai idomu paskaityt mirksiukas.gif

na, jei patvirtinimą gausim trečiadienį blush2.gif tada galbūt galbūt, labai tikimės ir antrosios istorijos jau rudeniop blush2.gif

o vyrukas išties nemažiukas jau thumbup.gif manom, kad netrukus ir pats vaikščiot sumanys wub.gif
Atsakyti
Na kaip ,,negimdanti'' greitai susisukai biggrin.gif sekmes 4u.gif jau ir antra istorija bus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2009 03 31, 16:56)
taip negimdydama per pora valandų ir pasigimdžiau 9-10 balų Deimantuką

Turbo Mama mirksiukas.gif Sveikinimai su tokiu smagiu gimdymu thumbup.gif
Atsakyti