Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN plepam toliau, II tema

QUOTE(-luka- @ 2009 10 25, 19:28)
Kireiliene, Minderis ir dar vienas vyrukas(bet jie budi retai)  4u.gif

dar ir Kireiliene? taigi numirciau nuvaziavus gimdyt ir pamacius, kad pakliuvau i jos pamaina doh.gif
siaip ir su Rinkeviciene tas pats....
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2009 10 23, 10:11)
O man jo neprireike, nors turejau nusipirkusi.Teko ismesti smile.gif O vaikuti maitinau iki 9men mirksiukas.gif Taip,kad cia labai individualu smile.gif Neprisipirkit,ko gali neprireikti.Pagal poreiki nusipirksit ax.gif  4u.gif

pritariu, tikrai nereikia pirkti su mintimi: "gal prireiks". Nes ir kainuoja virs 15 lt. As nepirkau, nes kai isleidinejo is ligonines dave meginuku, tai ju ir uzteko smile.gif
Atsakyti
Sveikutes gal ir mane priimsite paplepeti ax.gif As taip pat gimdziau ukmergeje,nes cia gyvenu ir labai patiko,personalo prieziura super thumbup.gif
Ten kazkas snekejo apie anesteziologus,patarciau rinktis.TYLA,vienas is geresniu ukmergeje.
Atsakyti
QUOTE(Dalija23 @ 2009 10 31, 13:05)
Sveikutes gal ir mane priimsite paplepeti ax.gif As taip pat gimdziau ukmergeje,nes cia gyvenu ir labai patiko,personalo prieziura super thumbup.gif
Ten kazkas snekejo apie anesteziologus,patarciau rinktis.TYLA,vienas is geresniu ukmergeje.

laba,
dar sake, kad yra kazkoks žydelis ax.gif irgi geras anesteziologas... smile.gif labai jai ji gyre smile.gif
Atsakyti
QUOTE(totti @ 2009 11 03, 16:40)
laba,
dar sake, kad yra kazkoks žydelis  ax.gif  irgi geras anesteziologas... smile.gif labai jai ji gyre smile.gif

kazkoks yra jei neklystu is M raides pavarde,bet kiek as prie ju dirbus tai man bent jau tyla patikimesnis,o galbut dar nauju yra,anesteziologu.
Nori epidura darytis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalija23: 04 lapkričio 2009 - 21:29
QUOTE(Dalija23 @ 2009 11 04, 22:27)
kazkoks yra jei neklystu is M raides pavarde,bet kiek as prie ju dirbus tai man bent jau tyla patikimesnis,o galbut dar nauju yra,anesteziologu.
Nori epidura darytis?

nu noreciau, bet jeigu kaklelis bus daugiau atsidares nei 4 cm, tada jau ir nereiks man epiduro. akusere sake epidura daro, kai kaklelis prasiveres 3-4 cm, o jei daugiau, tai nedaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(totti @ 2009 11 05, 13:44)
nu noreciau, bet jeigu kaklelis bus daugiau atsidares nei 4 cm, tada jau ir nereiks man epiduro. akusere sake epidura daro, kai kaklelis prasiveres 3-4 cm, o jei daugiau, tai nedaro smile.gif

Ukmergeje zadi gimdyti?as tai nedariau epiduro visdelto pirmas gimdymas,tai norejosi paciai.
Atsakyti
QUOTE(Dalija23 @ 2009 11 05, 14:24)
Ukmergeje zadi gimdyti?as tai nedariau epiduro visdelto pirmas gimdymas,tai norejosi paciai.

jo, planuoju Ukmergeje smile.gif papasakok, kaip pavyko gimdymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(totti @ 2009 11 05, 17:31)
jo, planuoju Ukmergeje smile.gif papasakok, kaip pavyko gimdymas smile.gif

Na stiprus saremiai prasidejo 5 valanda ryto,(visa sav.vaiksciojau su 2 cm atviru kakleliu),tai 5 ryto pakeliau vyra susirinkom daiktus ir vaziavom i ligonine,ligoninej jau buvo 4 cm,apziurejo persirengiau ir i priesgimdyvine palata pagulde,po keliu valandu jau buvo 6 cm,tai perkele i gimdykla,varinejau i tulika,nezinia kiek kartu,bet is skausmo nieko negalejau normalaus padaryti smile.gif ,net vemiau,po kiek laiko atejus akusere patikrino ir sako kad jau atsivere 9cm,sako ruoskimes gimdymui,nuleido vandenis,ir tada pradejau stumt,nes nesusilaikiau,dar karta patikrine sako 10cm,tai pasake kada stumt,kada pailset,akusere papuole tikrai gera,buvo ir skyriaus vedejas,vis tikrino vaiko sirdele.Ir po keliu stumimu ir pailsejimu gime mano dukryte 4200g biggrin.gif gimdymas man nebuvo toks baisus ir skausmingas (NEBIJOK).Paruosiamieji saremiai labai isvargina,negu gimdymas.
Beto vyras buvo salia tai ir daktarai kitaip ziuri,nei be vyro gimdai.
Ir sesutes labai malonios,rupinasi nakti ateina paklaust ir paziureti ar viskas gerai.
Man viskas praejo sklandziai.
Atsakyti
QUOTE(Dalija23 @ 2009 11 05, 21:12)
Na stiprus saremiai prasidejo 5 valanda ryto,(visa sav.vaiksciojau su 2 cm atviru kakleliu),tai 5 ryto pakeliau vyra susirinkom daiktus ir vaziavom i ligonine,ligoninej jau buvo  4 cm,apziurejo persirengiau ir i priesgimdyvine palata pagulde,po keliu valandu jau buvo 6 cm,tai perkele i gimdykla,varinejau i tulika,nezinia kiek kartu,bet is skausmo nieko negalejau normalaus padaryti smile.gif ,net vemiau,po kiek laiko atejus akusere patikrino ir sako kad jau atsivere 9cm,sako ruoskimes gimdymui,nuleido vandenis,ir tada pradejau stumt,nes nesusilaikiau,dar karta patikrine sako 10cm,tai pasake kada stumt,kada pailset,akusere papuole tikrai gera,buvo ir skyriaus vedejas,vis tikrino vaiko sirdele.Ir po keliu stumimu ir pailsejimu gime mano dukryte 4200g biggrin.gif gimdymas man nebuvo toks baisus ir skausmingas (NEBIJOK).Paruosiamieji saremiai labai isvargina,negu gimdymas.
Beto  vyras buvo salia tai ir daktarai kitaip ziuri,nei be vyro gimdai.
Ir sesutes labai malonios,rupinasi nakti ateina paklaust ir paziureti ar viskas gerai.
Man viskas praejo sklandziai.

va kaip fainiai smile.gif tikiu, kad saremiai daugiausia ir isvargina, o juk pats vaiko gimimas trunka keliolika minuciu 4u.gif
o tau kamstis buvo isejes ? o vandenys kaip suprantu nenubego, tik GN nuleido smile.gif
dziugu, kad viskas sekmingai ir galima sakyti lengvai.
o as viena gimdysiu verysad.gif vyro-draugo nera, tai tik mama bus salia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(totti @ 2009 11 06, 11:26)
va kaip fainiai smile.gif tikiu, kad saremiai daugiausia ir isvargina, o juk pats vaiko gimimas trunka keliolika minuciu  4u.gif
o tau kamstis buvo isejes ? o vandenys kaip suprantu nenubego, tik GN nuleido smile.gif
dziugu, kad viskas sekmingai ir galima sakyti lengvai.
o as viena gimdysiu  verysad.gif  vyro-draugo nera, tai tik mama bus salia smile.gif

Ta diena maudziaus po dusu, ir nusiprausus uzsukau i wc tai isbego kamstis bet ne visas ligoninej dar daugiau isejo.Sekmes ir nebijok 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalija23 @ 2009 11 06, 20:11)
Ta diena maudziaus po dusu, ir nusiprausus uzsukau i wc tai isbego kamstis bet ne visas ligoninej dar daugiau isejo.Sekmes ir nebijok 4u.gif  4u.gif  4u.gif

sekme reikalinga tikrai ax.gif aisku, kiekvienai gimdymas buna individualus. as labai tikiuosi, kad viskas gerai praeis smile.gif aciu uz palaikyma wub.gif
Atsakyti