Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN plepam toliau, II tema

QUOTE(gintute3 @ 2009 10 16, 13:22)
Pienas gaminsis ir gaminsis kuo dazniau ir daugiau istraukinesi, man tai asmeniskai labai nesunku buvo sureguliuoti jo gaminimasi. jeigu reikia daugiau, dazniau ir kiek galima daugiau istraukdavau, tada jau ir daugiau pasigamindavo, jeigu reikia maziau, traukdavau reciau, tada ir maziau gamindavosi. Nzn man tai nebuvo sudetinga. O paskui jau kai nusprendziau nutraukt maitinima, tai tiesiog pradejau mazint nusitraukinejimus,is pradziu traukdavau pries kiekviena maitinima, o po to nusitraukdavau tris kart per diena, tada ryte ir vakare, tada uzteko nusitraukt viena kart per dien o dar veliau po keliu dienu nusitraukinedavau po karta per kelias dienas, taip dingo pienas, zodziu tik reik nuosekliai viska daryt  smile.gif

Beje, Orchideja, ziuriu, musu berniuku vardai vienodi  bigsmile.gif

saunu kad taip ilgai maitinai krutimi thumbup.gif ane?pats graziausias vardas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja89 @ 2009 10 16, 14:27)
X saunu kad taip ilgai maitinai krutimi thumbup.gif ane?XXpats graziausias vardas lotuliukas.gif

X is tikro tai jau buvo pabode, bet kadangi pieno turejua per akis, tai kas beliko lotuliukas.gif

XX biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintute3: 16 spalio 2009 - 20:19
Sveikutes.
Ilgai bandziau rast,kur bendrauja Ukmergiskes.Tai jus bendraujat cia?
Jei leisit-noreciau prisijungt i jusu nemaza bureli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalija02 @ 2009 10 17, 14:45)
Sveikutes.
Ilgai bandziau rast,kur bendrauja Ukmergiskes.Tai jus bendraujat cia?
Jei leisit-noreciau prisijungt i jusu nemaza bureli blush2.gif

Nea, Ukmergiskiu yra atskira temele va cia:
http://www.supermama...?...1097&st=552
Atsakyti
QUOTE(orchideja89 @ 2009 10 14, 08:39)
tikrai neduoda nes nesenai gimdziau, ir butinai tureti pampersu reikia nes irgi neturi biggrin.gif  krize viska veikia

toms kurios ruosiasi vaziuoti gimdyti ir zada maitinti krutimi,turekite antspeniukus,nors daktares ir priestarauja,bet krutine tikrai bus nukramtyta(dazniausiai taip buna)geriau kol nesuzalota iskarto apsisaugoti,sakau taip nes gailejausi kad per velai uzsidejau.skausmas neapsakomas doh.gif

Yra stebuklingas "Rezorban" tepaliukas. Man uzteko paros laiko, kad uzgytu krutine. Tik reikia po kiekvieno maitinimo pasitepti.

QUOTE(totti @ 2009 10 15, 09:59)
nereikia tikslintis, taip sake, bet aisku neduoda, viso poko smile.gif viena tik paketa. o sau as jau nusipirkau smile.gif

o pampersus aisku reikia savo veztis.
Papildyta:
tai ten nepamokina kaip taisyklingai maitinti vaka blink.gif

* Tikrai bent jau pries puse metu, tai nedavinedavo g.gif . Pirma karta girdziu. Jei neturi savo paketu, tai gali pala duoti.
** Mes palatoje gulejome dviese, tai negaliu pasakyti, kad nepamokina. Prie kiekvienos po pusvalandi stovejo ir mokino kaip taisyklingai kruti paduoti, atsake i visus klausimus.
Is vis apie personala nieko blogo negaliu pasakyti. Viskas super buvo thumbup.gif . O ir nakti kiekviena karta atbegdavo, kai tik lelyte uzverkdavo, bet pamato, kad pervystau, tai mandagiai atsiklausia ar nereikia pagalbos ir iseina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**Mazute** @ 2009 10 19, 19:05)
Yra  stebuklingas "Rezorban" tepaliukas.

rezorban blink.gif , tai kad jis nuo kosulio unsure.gif , gal Bepanthen smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**Mazute** @ 2009 10 19, 18:05)
** Mes palatoje gulejome dviese, tai negaliu pasakyti, kad nepamokina. Prie kiekvienos po pusvalandi stovejo ir mokino kaip taisyklingai kruti paduoti, atsake i visus klausimus.
Is vis apie personala nieko blogo negaliu pasakyti. Viskas super buvo thumbup.gif . O ir nakti kiekviena karta atbegdavo, kai tik lelyte uzverkdavo, bet pamato, kad pervystau, tai mandagiai atsiklausia ar nereikia pagalbos ir iseina  smile.gif

Tai, kad tikrai mokina kaip maitinti, ir papa ikisa vaikui ir 100 kartu pasako kaip reikia tai daryti, bet vistiek pirma karta gimdziusiai nelengva iskart ismokti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-luka- @ 2009 10 20, 14:30)
rezorban blink.gif , tai kad jis nuo kosulio unsure.gif , gal Bepanthen smile.gif

ups blush2.gif blush2.gif blush2.gif , atsiprasau labai, tiesiog salimais gulejo. Tepalas "Garmastan". Bepanthen man nepadejo.
dar karta atsiprasau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
jo Garmastan fantastiskas. man vaikas kaiu jam buvo puse metu iki krauju nugrauze, bet multi mam dejau kompresiukus nepadejo, daktare sako pabandyk ta tepala, per 3dienas uzgijo... fantastiskas tepalas
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2009 10 23, 09:28)
jo Garmastan fantastiskas. man vaikas kaiu jam buvo puse metu iki krauju nugrauze, bet multi mam dejau kompresiukus nepadejo, daktare sako pabandyk ta tepala, per 3dienas uzgijo... fantastiskas tepalas

O man jo neprireike, nors turejau nusipirkusi.Teko ismesti smile.gif O vaikuti maitinau iki 9men mirksiukas.gif Taip,kad cia labai individualu smile.gif Neprisipirkit,ko gali neprireikti.Pagal poreiki nusipirksit ax.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

o kas pas mus dabar skyriuj dirba? Kalinauskiene, Saltinis ir Rinkeviciene? ar dar kas nors?
Atsakyti
QUOTE(TiAmo @ 2009 10 25, 19:02)
sveikos  4u.gif

o kas pas mus dabar skyriuj dirba? Kalinauskiene, Saltinis ir Rinkeviciene? ar dar kas nors?

Kireiliene, Minderis ir dar vienas vyrukas(bet jie budi retai) 4u.gif
Atsakyti