Jau gimdžiusios Ukmergėje turiu jums keletą klausimukų:
Sakykite ar gimdymui duoda naktinukus, ar reikia savo turėti?O lelių iš karto rengia savais drabužėliais?Ar reikia įsimesti savų vystykliukų, ar jų pakanka ligoninėje?Gal ko jums netikėtai pritrūko šiuose gimdymo namuose?
QUOTE(mazooji @ 2009 04 20, 09:34)
Sakykite ar gimdymui duoda naktinukus, ar reikia savo turėti?O lelių iš karto rengia savais drabužėliais?Ar reikia įsimesti savų vystykliukų, ar jų pakanka ligoninėje?Gal ko jums netikėtai pritrūko šiuose gimdymo namuose?
Gimdymui duoda naktinius, na ne toki kaip namuose bet kai gimdymui tai geri. Duoda ir chalata, bet as savo turejau, tai jo atsisakiau. Vaikuti aprengia ligonines rubeliais, ir rubeliu kokybe visai nebloga. Ir kojinytem vilnonem apauna.
QUOTE(mazooji @ 2009 04 20, 09:34)
Pritariu ką Miškinikėlė parašė ir dar pridėsiu, kad vystykliukų irgi duoda užtektinai, naktinių irgi duoda jei tarkim išsitepi tai paprašai ir be jokių problemų pakeičia...
Patariu turėt kokių marliukų vaiko veidukui nuvalyt, ar seilytė nubėgs, ar pienukas begeriant....
ačiū už atsakymus, pamažu reikia tašiuką krauti, visokių klausimų iškyla
QUOTE(mazooji @ 2009 04 20, 10:30)
ačiū už atsakymus, pamažu reikia tašiuką krauti, visokių klausimų iškyla
as tai viska susikroviau gerai tik padariau viena klaida, pasiemiau paprastu higieniniu paketu, o reiktu kitokiu, labai gerai is tena kur skirti man atrodo slapimo nelaikymui, man viras juos kita diena pirko tai jie man buvo
QUOTE(miskininkele @ 2009 04 20, 09:42)
as tai viska susikroviau gerai tik padariau viena klaida, pasiemiau paprastu higieniniu paketu, o reiktu kitokiu, labai gerai is tena kur skirti man atrodo slapimo nelaikymui, man viras juos kita diena pirko tai jie man buvo
As is karto buvau nusipirkusi ABRI-SAN paketu po gimdymo, tai labai gerai . Daug ju nereikia. As turejau 4 vnt ketvirto dydzio ir po 5 vnt trecio ir antro dydzio. Tikrai daug geriau nei su paprastais paketais.
QUOTE(**Mazute** @ 2009 04 20, 11:05)
As is karto buvau nusipirkusi ABRI-SAN paketu po gimdymo, tai labai gerai . Daug ju nereikia. As turejau 4 vnt ketvirto dydzio ir po 5 vnt trecio ir antro dydzio. Tikrai daug geriau nei su paprastais paketais.
as kai kada nors varysiu antro gimdyt jau irgi zinosiu. man viena drauge patare diziausiu paketu pasiimti tai ir pasiemiau
[quote=Rugsėjis,2009 04 19, 16:31]
Sveikinimai dideliausi!
Dziugu girdeti geras naujienas . O ar gimdei su epidurine nejautra?
Tai kad nebuvo man tie skausmai tokie dideli Man vien pagalvojus, kad butu duriama i stubura, nustotu skaudeti Didesni skausmai tai tikraiusiai truko apie valanda. Nes akuseres su gydytoju dar juokesi is manes. Sako: " Guli ant gimdymo stalo ir dar sypsotis sugeba".
Sveikinimai dideliausi!
Tai kad nebuvo man tie skausmai tokie dideli Man vien pagalvojus, kad butu duriama i stubura, nustotu skaudeti Didesni skausmai tai tikraiusiai truko apie valanda. Nes akuseres su gydytoju dar juokesi is manes. Sako: " Guli ant gimdymo stalo ir dar sypsotis sugeba".
[quote=**Mazute**,2009 04 20, 11:10]
Sveikinimai dideliausi!
[/quote]
na kai man reikejo skatinamuju tai pas mane skausmai buvo kosmariski, labai prisikankinau nuo 10 ryto iki 18:16, jau nuo 16 val vos skausma pakeliau, galvojiu kad su antru epidiuro prasysiu
Sveikinimai dideliausi!
[/quote]
na kai man reikejo skatinamuju tai pas mane skausmai buvo kosmariski, labai prisikankinau nuo 10 ryto iki 18:16, jau nuo 16 val vos skausma pakeliau, galvojiu kad su antru epidiuro prasysiu
Niu jo sako, kad su skatinamaisiai buda daug didesni skausmai. O man suleido tik paskutiniam saremiui, nes paeme ir pradingo
QUOTE(**Mazute** @ 2009 04 20, 11:16)
Niu jo sako, kad su skatinamaisiai buda daug didesni skausmai. O man suleido tik paskutiniam saremiui, nes paeme ir pradingo
tai tau pasiseke, as baltu pavydu pavydziu toms kurios lengvai gimdo
o gal kas gimdys kartu su manim? butu idomu susipazinti