Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

QUOTE(rota @ 2009 03 31, 14:51)
O tai to bezdaliuko del tu ileistu duju norisi? blush2.gif

As asmeniskai nenorejau bezdaliuko tik sakau, labai jau viduriuoju
Siandien pirma diena gal, kai jau normaliai, bet ir tai, nespeju pavalgyt iskart tustintis lekiu. Medziagu apykaita superine doh.gif

Nu nezinau, man sake, kad 3 L leido, tai jei butu 5 L leide, ciuju sproges mano pilvukas butu, taigi kiek manes tera lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 03 31, 14:58)
Nu nezinau, man sake, kad 3 L leido, tai jei butu 5 L leide, ciuju sproges mano pilvukas butu, taigi kiek manes tera  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu man pagal ugi g.gif tai turbut visus 10 l suleido lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tu skorpionuk (ir visos kitos coliukes) butum nuo tiek duju i ora turbut pakilus,kaip balionas lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 03 31, 13:54)
ziurek, nespes isivaikscioti, kai  nestuke.gif patapsi smile.gif
noreciau pabegti,bet nesugalvoju priezasti g.gif

As optimistiskai ziuriu ir tikiuos tavo zodziai dievuliui i ausi nusiusti smile.gif
Linkiu tau to pacio smile.gif 4u.gif kaip ir visoms mergytems smile.gif

Tiesa, ploniausia vieta yra ties bamba todel ten ir kisa kameryte smile.gif

duniu ijunk durniu ir sakyk as iseinu namo mano laikas baiges smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dendule: 31 kovo 2009 - 14:12
QUOTE(Duniu @ 2009 03 31, 15:02)
nu man pagal ugi g.gif tai turbut visus 10 l suleido lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
tu skorpionuk (ir visos kitos coliukes) butum nuo tiek duju i ora turbut pakilus,kaip balionas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

DUNIUK, tu manes nejuokink, sedziu sau viena namie ir luztu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Operuoja mane daktaras, nusisuka trumpam instrumento kokio tai paimt, atsisuka, ziuri neber manes, pakilau iki lubu nuo tokios dozes duju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 03 31, 15:05)
DUNIUK, tu manes nejuokink, sedziu sau viena namie ir luztu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Operuoja mane daktaras, nusisuka trumpam instrumento kokio tai paimt, atsisuka, ziuri neber manes, pakilau iki lubu nuo tokios dozes duju  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 03 31, 15:03)
duniu ijunk durniu ir sakyk as iseinu namo mano laikas baiges smile.gif

geras pasiulymas biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(skorpione20 @ 2009 03 31, 15:05)
DUNIUK, tu manes nejuokink, sedziu sau viena namie ir luztu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Operuoja mane daktaras, nusisuka trumpam instrumento kokio tai paimt, atsisuka, ziuri neber manes, pakilau iki lubu nuo tokios dozes duju  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 03 31, 15:16)
geras pasiulymas biggrin.gif

Sakyk, zinokit taip negerai jauciuos, pilva pucia, tuoj i ora pakilsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 03 31, 13:31)
Tai sekam Vitalytes pedom  drinks_cheers.gif
Tai tu tikriausiai anksciau uz mane buvai, nes tavo lapar data ankstesne  ax.gif
O tu dar stimuliuosies ? Nes man iki lapar tik duph paskirtas, kad ciklas nepabegtu smile.gif

Aha, pedsekes mes biggrin.gif As vakar po pietu buvau. Seniai bedare stimuliacija, tai pasiule, kad ciklas nenueitu veltui dar pastimuliuot iki lapar. As tai labai bijau, kad speciau prasirgt iki lapar, nes pas mane mmm irgi megsta pakvailiot doh.gif D mane tikino, kad po duph mmm ateis anksciau, bet as jau bijau, kad nelabai jos klauso tu vaistu. Kad tik nereiktu nukelt unsure.gif Gal reik eit kojas sivakar mirkyt, kad greiciau issaukt si cikla biggrin.gif

QUOTE(skorpione20 @ 2009 03 31, 14:05)
DUNIUK, tu manes nejuokink, sedziu sau viena namie ir luztu  lotuliukas.gif 
Operuoja mane daktaras, nusisuka trumpam instrumento kokio tai paimt, atsisuka, ziuri neber manes, pakilau iki lubu nuo tokios dozes duju  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu jo, prilipsim prie lubu kaip helio balionai, gerai kad ne helio dujas leidzia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gretchene @ 2009 03 31, 15:18)
Aha, pedsekes mes biggrin.gif As vakar po pietu buvau. Seniai bedare stimuliacija, tai pasiule, kad ciklas nenueitu veltui dar pastimuliuot iki lapar. As tai labai bijau, kad speciau prasirgt iki lapar, nes pas mane mmm irgi megsta pakvailiot doh.gif D mane tikino, kad po duph mmm ateis anksciau, bet as jau bijau, kad nelabai jos klauso tu vaistu. Kad tik nereiktu nukelt unsure.gif Gal reik eit kojas sivakar mirkyt, kad greiciau issaukt si cikla biggrin.gif
thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nu jo, prilipsim prie lubu kaip helio balionai, gerai kad ne helio dujas leidzia doh.gif  lotuliukas.gif

O paskui atbegtu kokia sesute ir su sluota bandytu nukrapstyt nuo lubu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O as irgi uz savasias mm negarantuoju, jos irgi gali boikota paklet ir duph nelebai teklauso doh.gif gal kokio raudono vyno ikalt, kad greiciau prasidetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gretchene @ 2009 03 31, 14:18)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nu jo, prilipsim prie lubu kaip helio balionai, gerai kad ne helio dujas leidzia doh.gif  lotuliukas.gif

Jie gi turi spec.sluotas tam reikalui lotuliukas.gif
Dujas tai CO2 leidzia
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 03 31, 15:28)
O paskui atbegtu kokia sesute ir su sluota bandytu nukrapstyt nuo lubu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O as irgi uz savasias mm negarantuoju, jos irgi gali boikota paklet ir duph nelebai teklauso  doh.gif gal kokio raudono vyno ikalt, kad greiciau prasidetu g.gif

Sveika prisijungusi Heiress,gal pagaliau ir tau pasiseks mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Busiukas @ 2009 03 31, 14:36)
Sveika prisijungusi Heiress,gal pagaliau ir tau pasiseks  mirksiukas.gif  .

Busiukas jokiu GAL sitam skyrelyje tik taip smile.gif
Atsakyti