Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

QUOTE(skorpione20 @ 2009 03 31, 14:21)
Girdziu laiptinej kudykelio verkima,  soske.gif 
Taip noriu, kad kuo greiciau ir pas mus namie tas garselis skambetu

Taip ir bus Skorpione.. drinks_cheers.gif Paskaityk temos pradzia, ka as ten rasiau.. group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ineza: 31 kovo 2009 - 13:33
QUOTE(skorpione20 @ 2009 03 31, 14:21)
Girdziu laiptinej kudykelio verkima,  soske.gif 
Taip noriu, kad kuo greiciau ir pas mus namie tas garselis skambetu

Jau kai namuose skambes, tai tik begiosi ir tupinesi, ir kur detis nezinosi, kaip ta savo lialka nuramint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 03 31, 14:32)
tau gerai...as tai kaip biski nescia atrodau biggrin.gif

Tu Duniu dareisi 24 diena, ar ne?
Nes man pirmom dienom irgi buvo papustas siek tiek, bet labai nedaug, sake 3L duju leido, bet kiek galejo tiek isspaude po to jas, tai nedaug ir liko man ju. Palatoje liepe vis vartytis ant sonu, vienoje pozoje neleido guleti, kad tik dujos issivaiksciotu per raumenis ir kad neskaudetu krutines ir peciu. Tai ir neskaudejo zinok. Ir tas pilvas neisiputes kazkaip. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ineza @ 2009 03 31, 14:33)
Taip ir bus Skorpione..  drinks_cheers.gif  Paskaityk temos pradzia, ka as ten rasiau..  group.gif

Taip, Inesiukas, taip ir bus, as zinau!!! drinks_cheers.gif
group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpione20: 31 kovo 2009 - 13:41
QUOTE(Duniu @ 2009 03 31, 13:21)
As jau nuo vakar darbe, jauciuosi gerai, bet tai kadangi sedimas darbas, pilvuks pavargsta per diena, paguleti norisi...nu ir produktyvumas nulinis doh.gif visgi, gal siek tiek per anksti i darba isejau...
O kaip tu? ale ir greitai laikas bega...ziurek, jau menuo greitai,kai esi po operacijos...
Tiesa, ka norejau paklausti-kaip jums su pilvo apimtim, mano kazkoks padidejas, po pirmos laparoskopijos neatsimenu,kad taip butu g.gif

Vaje kaip anksti isejai i darba. Mano irgi sedimas darbas gal delto pradejau jausti kelias dienas kad sonas dar gyja...
O pilvas mano irgi neissileides dar visai zinok..man sesute pajuokaudama o gal rimai sake per metus issivaikscios...
Laikykis ir gal nusimuilink anksciau namo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 03 31, 14:35)
Jau kai namuose skambes, tai tik begiosi ir tupinesi, ir kur detis nezinosi, kaip ta savo lialka nuramint  4u.gif

jau matau, kai lakstau po kambarius, kai lelius rekia ir nezinau kas daryt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O kam tas dujas leidzia? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rota @ 2009 03 31, 14:43)
O kam tas dujas leidzia? g.gif  blush2.gif

O kaip kitaip gales apziureti pilva, jei jis prie zarnu prisispaudes bus.
Geriau viska atlikti, kai ispustas, ataugas pasalinti, prieiti prie kiausidziu, kiausintakiu ir pan mirksiukas.gif
Papildyta:
Nekuklus toks klausimas visoms.

O kaip jums po operacijos tustintis sekesi?
Nes as visa savaite tai viduriuoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 03 31, 14:42)
Tu Duniu dareisi 24 diena, ar ne?
Nes man pirmom dienom irgi buvo papustas siek tiek, bet labai nedaug, sake 3L duju leido, bet kiek galejo tiek isspaude po to jas, tai nedaug ir liko man ju. Palatoje liepe vis vartytis ant sonu, vienoje pozoje neleido guleti, kad tik dujos issivaiksciotu per raumenis ir kad neskaudetu krutines ir peciu. Tai ir neskaudejo zinok. Ir tas pilvas neisiputes kazkaip.  smile.gif

pagulde 24 diena, o dare 25 diena, kaip ir tau drinks_cheers.gif
cia tai tiesa, maudeno pirma para visa kuna...dujos vaiksciuojo...o bezdaliuko kazkaip nesinorejo...matyt todel ir skaudejo biggrin.gif
Atsakyti
O tai to bezdaliuko del tu ileistu duju norisi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 03 31, 13:46)
O kaip kitaip gales apziureti pilva, jei jis prie zarnu prisispaudes bus.
Geriau viska atlikti, kai ispustas, ataugas pasalinti, prieiti prie kiausidziu, kiausintakiu ir pan  mirksiukas.gif

kazkas man sake kad 5l na gal paziuri kiek reik privaro. Man tai nezinau ar spaude nesake biggrin.gif isbego tos dujos ale dar pilvukas papustas...
bezdejau daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 03 31, 14:42)
O pilvas mano irgi neissileides dar visai zinok..man sesute pajuokaudama o gal rimai sake per metus issivaikscios...
Laikykis ir gal nusimuilink anksciau namo  4u.gif

ziurek, nespes isivaikscioti, kai nestuke.gif patapsi smile.gif
noreciau pabegti,bet nesugalvoju priezasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 03 31, 14:52)
kazkas man sake kad 5l na gal paziuri kiek reik privaro. Man tai nezinau ar spaude nesake biggrin.gif isbego tos dujos ale dar pilvukas papustas...
bezdejau daug biggrin.gif

o boze 5l doh.gif
pilvo sritis ir taip nera mano ploniausia vieta, tai kad ten su manim bebus? blink.gif
Atsakyti