Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

Kai pasirinkome vestuviu data, tai labai bijojau,kad ta diena nelytu! rolleyes.gif Tai musu diena oras superinis buvo. Tuokemes 09.27d,bet as visa laika buvau be svarkelio tik jau grizdinejant uzsivilkau! smile.gif
skorpione20, koks torciukas!!!! thumbup.gif Dekui! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 03 31, 10:21)
pradedu jausti, lyg koks žuviukas pilve plaukiotų  wub.gif  2.gif

NEREALU wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rota @ 2009 03 31, 12:50)
Kai pasirinkome vestuviu data, tai labai bijojau,kad ta diena nelytu! rolleyes.gif Tai musu diena oras superinis buvo. Tuokemes 09.27d,bet as visa laika buvau be svarkelio tik jau grizdinejant uzsivilkau! smile.gif
skorpione20, koks torciukas!!!! thumbup.gif Dekui! wub.gif

Mano vestuves irgi buvo rudeni, rinkaus nes maziau ir grazu tie lapai .....
mano buvo 10.07 irgi buvo grazu silta...saulytes truko bet tikrai nebuvo salta...ir labai jauku.... eh kokia grazi diena wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Duniu @ 2009 03 31, 12:52)
NEREALU wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tikrai Duniu nerealu...Beje kaip tavo sveikatele kaip temperatura gal nekyla? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 03 31, 13:21)
labukas.  4u.gif  labai grazus namuciai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 

o as sedziu pas drauge nestuke  nestuke.gif  ieskom klp geru gydytoju , gal kas zinot kokia gera nestukiu priziuretoja klp?
Kristapela, tiu mano kaimyne  thumbup.gif  thumbup.gif

As turiu drauge KLP, ji jau suneli turi 9 men., tai ji vaiksciojo pas Maciulionyte, ji yra universitetineje ligonineje.. Bet sake, pas ja sunku papult, nebent privaciai, bandykit per interneta suzinot kur ji dirba, sake thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Duniu @ 2009 03 31, 13:48)
Nu tikrai ne blondinka lotuliukas.gif taigi supratai, kad Duniu ne mano vardas lotuliukas.gif
as jau pavargau skaityti...nekaip pasivyti jus neeina tongue.gif
Ale jus ir coiliukes ax.gif dar kazkiek Ineza nenuliudino...nes prie aukstesniu biggrin.gif as pagl Jus gigante,mano ugis 180cm biggrin.gif

OHO ugis.. blink.gif Gal krepsininke.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 03 31, 14:04)
Tikrai Duniu nerealu...Beje kaip tavo sveikatele kaip temperatura gal  nekyla?  4u.gif

As jau nuo vakar darbe, jauciuosi gerai, bet tai kadangi sedimas darbas, pilvuks pavargsta per diena, paguleti norisi...nu ir produktyvumas nulinis doh.gif visgi, gal siek tiek per anksti i darba isejau...
O kaip tu? ale ir greitai laikas bega...ziurek, jau menuo greitai,kai esi po operacijos...
Tiesa, ka norejau paklausti-kaip jums su pilvo apimtim, mano kazkoks padidejas, po pirmos laparoskopijos neatsimenu,kad taip butu g.gif
Atsakyti
Girdziu laiptinej kudykelio verkima, soske.gif
Taip noriu, kad kuo greiciau ir pas mus namie tas garselis skambetu
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 03 31, 08:37)
O kiek laiko laiko ligoninej po lapar?
Ir kuriam laikui israso biulet?

As vakar kaip tik klausiau D kiek paprastai duoda biulet, kad darbdavi nuteikt. Man sake, kad vidurkis apie 4-5 sav., kitoms uztenka ir 2-3 sav., prikl. nuo organizmo ir nusiteikimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 03 31, 14:21)
As jau nuo vakar darbe, jauciuosi gerai, bet tai kadangi sedimas darbas, pilvuks pavargsta per diena, paguleti norisi...nu ir produktyvumas nulinis doh.gif visgi, gal siek tiek per anksti i darba isejau...
O kaip tu? ale ir greitai laikas bega...ziurek, jau menuo greitai,kai esi po operacijos...
Tiesa, ka norejau paklausti-kaip jums su pilvo apimtim, mano kazkoks padidejas, po pirmos laparoskopijos neatsimenu,kad taip butu g.gif

Zinok mano pilvukas tai kazkoks kaip tik sumazejes. Apskritai kazkokia visa svorio netekus...
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 03 31, 14:09)
OHO ugis..  blink.gif  Gal krepsininke..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Neaaa.... manekene biggrin.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gretchene @ 2009 03 31, 14:22)
As vakar kaip tik klausiau D kiek paprastai duoda biulet, kad darbdavi nuteikt. Man sake, kad vidurkis apie 4-5 sav., kitoms uztenka ir 2-3 sav., prikl. nuo organizmo ir nusiteikimo mirksiukas.gif

Tai sekam Vitalytes pedom drinks_cheers.gif
Tai tu tikriausiai anksciau uz mane buvai, nes tavo lapar data ankstesne ax.gif
O tu dar stimuliuosies ? Nes man iki lapar tik duph paskirtas, kad ciklas nepabegtu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 03 31, 14:27)
Neaaa.... manekene biggrin.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 03 31, 14:23)
Zinok mano pilvukas tai kazkoks kaip tik sumazejes. Apskritai kazkokia visa svorio netekus...

tau gerai...as tai kaip biski nescia atrodau biggrin.gif
Atsakyti