Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

QUOTE(cyplius @ 2009 04 08, 11:32)
Ir man jau visiskai niekas neaisku su tom mmm g.gif , jau kokias 9 dienas kaip veluoja g.gif, o tas kraujas kur po lapar tai gydytoja sake kad cia ne mmm, o siaip valosi g.gif Ir dar minejo kad gali sutrikti siek tiek ciklas, nu bet gal ne taip jau ziauriai g.gif jau visos mergaites, su kuriom gulejau ligoninej sulauke mmm...tik man niekaip nesiseka unsure.gif

aha, įdomu kaip čia su tom mmm bus g.gif aš visada pagal O išskyras žinodavau tikslią dieną, o dabar tai viskas nebeaiškiai gavosi g.gif jaučiu reik nusiteikti vėlavimui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siela_01 @ 2009 04 08, 12:39)
aha, įdomu kaip čia su tom mmm bus  g.gif aš visada pagal O išskyras žinodavau tikslią dieną, o dabar tai viskas nebeaiškiai gavosi g.gif jaučiu reik nusiteikti vėlavimui  g.gif

Man tai O niekada nebudavo, tai as jau visai nieko nesuprantu g.gif jau gal reiks eit pas gydytoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2009 04 08, 11:32)
Ir man jau visiskai niekas neaisku su tom mmm g.gif , jau kokias 9 dienas kaip veluoja g.gif, o tas kraujas kur po lapar tai gydytoja sake kad cia ne mmm, o siaip valosi g.gif Ir dar minejo kad gali sutrikti siek tiek ciklas, nu bet gal ne taip jau ziauriai g.gif jau visos mergaites, su kuriom gulejau ligoninej sulauke mmm...tik man niekaip nesiseka unsure.gif

Musu temele jau i pabaiga eina... ax.gif Kas imsis darbelio sukurti nauja ax.gif ?
Gal Vitalytes paprasom? g.gif

cypliau duodam jai paziurek ineza sukure ir va vitalyte nestuke nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(cyplius @ 2009 04 08, 11:40)
Man tai O niekada nebudavo, tai as jau visai nieko nesuprantu g.gif jau gal reiks eit pas gydytoja g.gif

lengva aisku man sakyt bet nesinervink ir nusiteik geriausiam 4u.gif
aisku pas gydytoja nuejus gal apsiramintum..bet matai cia visu skirtingai organizmai reaguoja ir negalima lyginti saves su kitom...taciau manau cia operacijos itaka ir siap gi sokas organizmui... imk balioneli ir kruva grazios nuotaikos 4u.gif

Beje skorpione tau to pacio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 04 08, 13:07)
cypliau duodam jai paziurek ineza sukure ir va vitalyte nestuke  nestuke.gif

Cia dabar kaip kokiam zaidime PERDUOK KITAM bus smile.gif Is pradziu Ineza nestuke.gif , poto ji virusiuka perdave Vitalytei, na o dabar Vitalyte tegul perduoda kitoms ta sekminga virusiuka bigsmile.gif O mes jau ji gaudysim mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dendule @ 2009 04 08, 13:17)
cypliau duodam jai paziurek ineza sukure ir va vitalyte nestuke  nestuke.gif
Papildyta:
lengva aisku man sakyt bet nesinervink ir nusiteik geriausiam  4u.gif
aisku pas gydytoja nuejus gal apsiramintum..bet matai cia visu skirtingai organizmai reaguoja ir negalima lyginti saves su kitom...taciau manau cia operacijos itaka ir siap gi sokas organizmui... imk balioneli ir kruva grazios nuotaikos  4u.gif

Beje skorpione tau to pacio  4u.gif

Aciu, bet tas didejantis nerimas mane jau labai grauzt is vidaus pradejo doh.gif noriu greiciau sulaukt mm, tada pasidaryt OT, ir pagaliau isitikint kad viskas thumbup.gif tada aisku ir rezultatu nestuke.gif bus lengviau laukti
Atsakyti
Jei prie Vitalytes nestuke.gif as prisidejau pagal Jus, tai as labai dziaugiuosi... blush2.gif
Nors as jau nestuke.gif daugiau nei 3 men., bet as dar netikiu.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikriausiai labai juokingai nuskambejo.. doh.gif bet as taip laukiu Geguzes 4 dienos, kada pamatysiu jau savo leliu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 04 08, 15:06)
Jei prie Vitalytes  nestuke.gif as prisidejau pagal Jus, tai as labai dziaugiuosi...  blush2.gif
Nors as jau  nestuke.gif  daugiau nei 3 men., bet as dar netikiu..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tikriausiai labai juokingai nuskambejo..  doh.gif  bet as taip laukiu Geguzes 4 dienos, kada pamatysiu jau savo leliu...  blush2.gif

beabejo,kad prisidejei thumbup.gif jug prasiau kad sukurtum tema, lyg nujausdama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 08, 13:26)
beabejo,kad prisidejei  thumbup.gif  jug prasiau kad sukurtum tema, lyg nujausdama  thumbup.gif

Labai apsidziaugciau jeigu tu butum pagavus pvz du virusiukus is karto 4u.gif

et as gaudysiu gaudysiu ir tikiuosi pagausiu koki....
ui kaip galvele susisuko... alc.gif alc.gif gathering.gif biskutuka gavau is savo berniuku gelyciu...sedziu sau linksma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 04 08, 14:31)
Labai apsidziaugciau jeigu tu butum  pagavus pvz du virusiukus is karto  4u.gif

ui kaip galvele susisuko...  alc.gif  alc.gif  gathering.gif biskutuka gavau is savo berniuku gelyciu...sedziu sau linksma smile.gif

Dendule, tai jau velykas sventi? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

alc.gif alc.gif

Papildyta:
VITALYTE
Tai supratai dabar, kad tu turi sukurti nauja tema? thumbup.gif
Tuoj mes visos busim nestuke.gif (na as dar negreitai, su manim kitokia situacija, bet uz jus visas kitas sergu labai) clap.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 08, 14:26)
beabejo,kad prisidejei  thumbup.gif  jug prasiau kad sukurtum tema, lyg nujausdama  thumbup.gif

Ajj rimtai, niu tai as cia first.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 04 08, 13:31)
Labai apsidziaugciau jeigu tu butum  pagavus pvz du virusiukus is karto  4u.gif

ui kaip galvele susisuko...  alc.gif  alc.gif  gathering.gif biskutuka gavau is savo berniuku gelyciu...sedziu sau linksma smile.gif

Dendule, labai labai sveikinu su Gimtadieniu!!!!! Ir svarbiausia, linkiu, kad per kitą gimtadienį jau laikytum leliuką ant rankų wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siela_01: 08 balandžio 2009 - 13:59
QUOTE(Siela_01 @ 2009 04 08, 13:57)
Dendule, labai labai sveikinu su Gimtadieniu!!!!! Ir svarbiausia, linkiu, kad per kitą gimtadienį jau laikytum leliuką ant rankų  wub.gif
user posted image
user posted image

Oj kaip aciu uz tokius grazius sveikinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

skorpione matai mane isdave smile.gif blush2.gif blush2.gif

pamatysi tu imsi ir greiciau pastosi nei kitos... likimas is taves pasijuoks 4u.gif nestuke.gif to tau labai linkiu.... ims tavo kleckiuko spermiukas ir nuvyks prasibraudamas kur reik smile.gif
Atsakyti
Liko visai nedaug iki tos minutės, kuomet jūsų nuoširdūs ketinimai vis dar gali būti panaudoti kilniam tikslui – nevaisingos šeimos džiaugsmui išgyvenant neįkainojamus tėvystės potyrius susilaukus ilgai laukto kūdikio! wub.gif

Vaisingumo asociacijos vardu kviečiame Nesulaukiančių gandro forumo dalyves/-ius, o jeigu galėsite ir jūsų artimuosius, draugus, kolegas ar pažįstamus nelikti abejingiems ir prisidėti padedant šeimoms gydyti nevaisingumą ir taip susilaukti ilgai išsvajotų ir laukiamų atžalų. Jūs galite įdėti bent dalelę savo tikėjimo, vilties ir lėšų siekiant, jog kiekviena šeima galėtų patirti ir pajausti tėvystės skonį bei džiaugsmą užaugindami bent po vieną mylimą vaiką. Jūsų padėdami mes galime padaryti daugelį šeimų laimingomis, suteikti joms prasmingesnį, įvairiaspalvį ir socialiai lygiavertį gyvenimą.

Atstovaudama ir apjungdama tokių šeimų lūkesčius ir viltis, Vaisingumo asociacija kviečia paskirti savo 2% GPM, siekdama pagerinti nevaisingų šeimų gerovę bei gyvenimo kokybę, užtikrinti socialinę paramą ir pagalbą. Jūsų parama mums svarbi siekiant pakeisti dabartinę problemišką nevaisingų šeimų padėtį Lietuvoje.
Jei iš šimto nevaisingų šeimų bandymų susilaukti vaiko nors viena viltis realizuosis kūdikio krykštavimu ir tėvų širdis užliejusia palaima, vadinasi jūsų indėlis buvo neapsakomai didelis ir nuoširdus! 4u.gif

Tegu mažiukų daugėja! Už tai ir dėkojame. 4u.gif

Vaisingumo asociacija 4u.gif

2% GPM skyrimo formą galite atsisiųsti čia: http://perlhosting.n...7/780c9106.html
Deklaracijas galite užpildyti internetu arba pristatyti į VMI iki gegužės 1 dienos! Laiko nedaug, bet Jūs dar galite išreikšti savo paramą nevaisingoms šeimoms.

Pagalbos pildant paramos formą galite gauti Nesulaukiančių gandro Vaisingumo asociacijos temoje, rašydami mums el. paštu: info@vaisingumoasociacija.lt arba skambindami Rūtai tel. 8612 73838.
Atsakyti