Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

QUOTE(Duniu @ 2009 04 08, 09:56)
Svarbiausia nenusimink 4u.gif ir neuzprogramuok pasamones 4u.gif  is forumo viena mergaite nesenai  nestuke.gif , su diagnoze endometrioze IV stadija ir dar ten visko buvo pas ja , gyd sake - stebuklas butu jei pavyktu  nestuke.gif ...o pavyko pakankamai greitai 4u.gif
gydo ne vien gydytojas, bet ir mes prisidedam- savo tvirtu tikejimu ir kryptingu tikslo siekimu mirksiukas.gif

As zinok tuo irgi tikiu...gamta tikejimas ir nusiteikimas padaro savo 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 08, 10:41)
o jei as rytoj pakartosiu hCG ir jei jis dides tai mano nestumas vietoj ane?

Jei skaiciai dideja, t.y. dvygubas bus - pvz 300, reiskia vystosi lelius puikiai...
dazniausiai mergaites vienu HCG neapsiriboja, nes nori zinoti kad skaiciai auga...
skaiciai turi kas antra para padideti dvygubai 4u.gif dazniausiai buna nuo 50 tokiu metu kai tu darei...taigi pas tave puikus skaiciukas bigsmile.gif
Tiesa, dar del to kraujo... tiesiog valosi gimda...viskas cia gerai, pas daug ka buna...ir tikrai tai ne implantacija, nes pas tave ji jau veliausiai kokia balandzio 5 diena ivykus (manau dar anksciau) nes jau HCG pakankamai aukstas 4u.gif
Labai cia viskas pas tave graziai vyksta 4u.gif Taigi, gali buti rami 4u.gif
Kaip man dziugu pasidaro, kai pagalvoju apie ta jausma kuri dabar tu jauti wub.gif Fantastika wub.gif
Papildyta:
QUOTE(dendule @ 2009 04 08, 11:03)
As zinok tuo irgi tikiu...gamta tikejimas ir nusiteikimas padaro savo  4u.gif  4u.gif  wub.gif

Labai gerai thumbup.gif svarbiausi jokiu menkiausiu abejoniu wub.gif
tiesiog reikia materializuoti savo mintys smile.gif ir vsio 4u.gif as pvz kiekviena vakara (beveik) pries miega uzsimerkiu ir isivaizduoju, kaip matinu savo kudiki...na dar tam tikrus teiginius mintyse kalbu blush2.gif cia taip darau po to kai knyga perskaiciau - jusu pasamones galia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 04 08, 12:18)
Jei skaiciai dideja, t.y. dvygubas bus - pvz 300, reiskia vystosi lelius puikiai...
dazniausiai mergaites vienu HCG neapsiriboja, nes nori zinoti kad skaiciai auga...
skaiciai turi kas antra para padideti dvygubai 4u.gif dazniausiai buna nuo 50 tokiu metu kai tu darei...taigi pas tave puikus skaiciukas bigsmile.gif
Tiesa, dar del to kraujo... tiesiog valosi gimda...viskas cia gerai, pas daug ka buna...ir tikrai tai ne implantacija, nes pas tave ji jau veliausiai kokia balandzio 5 diena ivykus (manau dar anksciau) nes jau HCG pakankamai aukstas 4u.gif
Labai cia viskas pas tave graziai vyksta 4u.gif Taigi, gali buti rami 4u.gif
Kaip man dziugu pasidaro, kai pagalvoju apie ta jausma kuri dabar tu jauti wub.gif Fantastika wub.gif
Papildyta:

Labai gerai thumbup.gif svarbiausi jokiu menkiausiu abejoniu wub.gif
tiesiog reikia materializuoti savo mintys smile.gif ir vsio 4u.gif as pvz kiekviena vakara (beveik) pries miega uzsimerkiu ir isivaizduoju, kaip matinu savo kudiki...na dar tam tikrus teiginius mintyse kalbu blush2.gif cia taip darau po to kai knyga perskaiciau - jusu pasamones galia smile.gif

na nebegalvoju jokiu nesamoniu, tikiu ,kad viskas gerai, nes nieko neskauda, o tos isskyros man matosi tik kai i toleta nueinu, ant popieriaus lieka, siand va buvau tai nieko nebera , kazkaip ramiau,
o MB kaip rupinasi,skambineja klausineja,kas kaip lotuliukas.gif rupestingas busimas tetukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 08, 10:34)
O as ryte siandien nustebau labai.
Po laparoskopijos as visa laika kraujavau ir po savaites, kai nuejau pas gine siulu issiimti, ji pasake, kad tai ir buvo mamo mm, todel nelaukti jau ju, pagal plana.
Ka jus manot? Siandien tikroji mano mm diena ir as susirgau. Taip bloga man, esu pikta, skauda pilva  doh.gif
Kiek as cia kraujuot galiu  g.gif  is kur to kraujo tiek? Ir kodel gine echoskopijos metu nebemate pas mane mmm pozymiu???

Tai reiskia,kad tada buvo tiesiog tepimai po operacijos, o dabar mmm....
Man ir kazkokie X failai g.gif as ir kraujavau ( bet tik po truputi), o dabar dar tokie truputi tepimai
tai siuo metu ir galvoju g.gif ka cia man galvot tongue.gif ar mmm buvo ar po histeroskopijos taip darosi g.gif nors gyd minejo, kad mmm tik po menesio bus, bet man ir pirma karta dare histeroskopija, mmm tada atejo laiku g.gif
siuo metu mastau, gal verta man pas savo paprasta gynekologa nueiti, kad paziuretu ar viskas man ciki, ir kokia cia man ciklo diena skaitosi...nesuprantu dabar g.gif nes mano vaisingumo gyne, sake ateiti po pirmu mmm + sugersiu 2 kursus KT,:blink:gaunasi liepos men...
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 08, 10:20)
na nebegalvoju jokiu nesamoniu, tikiu ,kad viskas gerai, nes nieko neskauda, o tos isskyros man matosi tik kai i toleta nueinu, ant popieriaus lieka, siand va buvau tai nieko nebera , kazkaip ramiau,
o MB kaip rupinasi,skambineja klausineja,kas kaip  lotuliukas.gif  rupestingas busimas tetukas  thumbup.gif

Duniu labai graziai parase ir teisingai...reikes ir man issivaizduot taip graziai... smile.gif
Tavo vyriskis naturalu kad jaudinasi... rupinasi tavo ir busimo kleckiuko sveikata.... issivaizduoju kaip bus faina ziuret po 9men i tavo kleciuko nuotraukas, o gal keletos kleckiuku smile.gif... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 04 08, 11:30)
Tai reiskia,kad tada buvo tiesiog tepimai po operacijos, o dabar mmm....
Man ir kazkokie X failai g.gif  as ir kraujavau ( bet tik po truputi), o dabar dar tokie truputi tepimai
tai siuo metu ir galvoju g.gif ka cia man galvot tongue.gif ar mmm buvo ar po histeroskopijos taip darosi g.gif nors gyd minejo, kad mmm tik po menesio bus, bet man ir pirma karta dare histeroskopija, mmm tada atejo laiku g.gif
siuo metu mastau, gal verta man pas savo paprasta gynekologa nueiti, kad paziuretu ar viskas man ciki, ir kokia cia man ciklo diena skaitosi...nesuprantu dabar g.gif nes mano vaisingumo gyne, sake ateiti po pirmu mmm +  sugersiu 2 kursus KT,:blink:gaunasi liepos men...

Tai taip iseina, kad ten tas kraujas buvo po operacinis. Nes mm laiku atejo. Keista, kad gine mate plona gleivines sluoksni, sako mm nebus jau. O va, atejo g.gif
Tai kaip ji ten ziuri nesuprantu. g.gif
Ir jauciuosi taip, kaip po operacijos jauciausi, jegu nera, silpna, pykina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpione20: 08 balandžio 2009 - 11:20
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 08, 12:19)
Keista, kad gine mate plona gleivines sluoksni, sako mm nebus jau. O va, atejo  g.gif
Tai kaip ji ten ziuri nesuprantu.  g.gif
Ir jauciuosi taip, kaip po operacijos jauciausi, jegu nera, silpna, pykina  doh.gif

Tai zinai, gyd ir ne viska gali pasakyti tiksliai...
Cia tau turbut ir mmm neigiama indeli duoda prie savijautos...
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 04 08, 12:27)

Manau, kad cia jos ir slopina mane blink.gif
Siandien gulesiu visa diena lovoj, vacation1.gif nors oras lauke pasakiskas rolleyes.gif
taip ir norisi tourist5.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 04 08, 12:27)

Ir man jau visiskai niekas neaisku su tom mmm g.gif , jau kokias 9 dienas kaip veluoja g.gif, o tas kraujas kur po lapar tai gydytoja sake kad cia ne mmm, o siaip valosi g.gif Ir dar minejo kad gali sutrikti siek tiek ciklas, nu bet gal ne taip jau ziauriai g.gif jau visos mergaites, su kuriom gulejau ligoninej sulauke mmm...tik man niekaip nesiseka unsure.gif

Musu temele jau i pabaiga eina... ax.gif Kas imsis darbelio sukurti nauja ax.gif ?
Gal Vitalytes paprasom? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cyplius: 08 balandžio 2009 - 11:34
QUOTE(dendule @ 2009 04 08, 12:06)
Duniu labai graziai parase ir teisingai...reikes ir man issivaizduot taip graziai... smile.gif

lengva buvo isivaizduoti, nes labai realiai ir naturaliai buvau susapnavus bigsmile.gif visa laika akyse stovi bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(cyplius @ 2009 04 08, 12:32)
Ir man jau visiskai niekas neaisku su tom mmm g.gif , jau kokias 9 dienas kaip veluoja g.gif, o tas kraujas kur po lapar tai gydytoja sake kad cia ne mmm, o siaip valosi g.gif Ir dar minejo kad gali sutrikti siek tiek ciklas, nu bet gal ne taip jau ziauriai g.gif jau visos mergaites, su kuriom gulejau ligoninej sulauke mmm...tik man niekaip nesiseka unsure.gif

Musu temele jau i pabaiga eina... ax.gif Kas imsis darbelio sukurti nauja ax.gif ?
Gal Vitalytes paprasom? g.gif

o histeroskopija tau dare?
Atsakyti
Vitalyte, didziausi sveikinimai tapus nestuke.gif wub.gif 4u.gif .
Dabar svarbiausia maziau jaudintis ir viskas bus gerai mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 04 08, 12:35)
lengva buvo isivaizduoti, nes labai realiai ir naturaliai buvau susapnavus bigsmile.gif visa laika akyse stovi bigsmile.gif
Papildyta:

o histeroskopija tau dare?

Dabar jau net nebezinau g.gif , neatsimenu kas ten ant to lapo buvo surasyta doh.gif
gydytoja tai nieko neminejo, tai gal nedare g.gif
Bet pilvuka visas 9 dienas tai pamaudzia karteliais, toks jausmas, kad jau turetu prasidet mm, bet neprasideda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cyplius: 08 balandžio 2009 - 11:39