Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 08, 08:28)
labas rytas  4u.gif  kur jus su kavyte dingusios, vienos geriat ?  cool.gif 
tai as jau senokai atsikelusi, laukiu nesulaukiu penktadienio, kada apziures mane gyd.  ax.gif
nesuprantu ,Ineza cia gal geriau zinos, man kazkokios tamsesnes isskyros pasirode vakar vakare, bet pilvo neskauda, mmm neatrodo kad turi prasidet, gal kas negerai pagalvojau.  unsure.gif

sveikute, manau, kad nieko tokio, nes as kai apsilankiau pas gine pirma karta, ji mane apziurejusi pasake, kad viena gimdos puse nestumo busenoje, o kita ruosesi mm.. ir tipo toj pusej siek tiek susidariusi kazkokia kraujosruva.. Tai irgi siek tiek patepliojo, nevisiskai rudai, bet ir netaip kaip anksciau, tai sake nieko tokio.. Bet zinoma, jei tai tesis ilgesni laika, va tuomet galbut reiketu susirupinti, o dabar nepergyvenk... mirksiukas.gif

Tik dziaukis.. nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ineza: 08 balandžio 2009 - 08:36
QUOTE(Ineza @ 2009 04 08, 10:35)
sveikute, manau, kad nieko tokio, nes as kai apsilankiau pas gine pirma karta, ji mane apziurejusi pasake, kad viena gimdos puse nestumo busenoje, o kita ruosesi mm.. ir tipo toj pusej siek tiek susidariusi kazkokia kraujosruva.. Tai irgi siek tiek patepliojo, nevisiskai rudai, bet ir netaip kaip anksciau, tai sake nieko tokio.. Bet zinoma, jei tai tesis ilgesni laika, va tuomet galbut reiketu susirupinti, o dabar nepergyvenk...  mirksiukas.gif

Tik dziaukis..  nestuke.gif

as prisiskaiciau internete,kad gali buti negimdinis nestumas, g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule3 @ 2009 04 07, 22:07)
Gydytojas pasake, kad galimybiu neduoda jokiu, nebent ivyktu stebuklas  verysad.gif

Saule, console.gif bet juk dar lieka ivf.Ar galvojat bandyti?
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 07, 19:47)
sveikos mano mielosios  4u.gif 
mano HCG 154  thumbup.gif  nu atrodo geras , nzn tiksliai, bet laborante sake, kad nestumas yra  nestuke.gif  dar pati istikruju netikiu , MB dziaugiasi, bet as dziaugsiuos kai pas gyd apsilankysiu, nes pati nu negaliu patiket  bigsmile.gif

Kaip smagu! bigsmile.gif thumbup.gif Sveikinu, sveikinu! 4u.gif Lengvo tau nesiojimo ir sklandaus nestuke.gif ! mirksiukas.gif
Atsakyti
mano HCG 154  thumbup.gif  nu atrodo geras , nzn tiksliai, bet laborante sake, kad nestumas yra  nestuke.gif  dar pati istikruju netikiu , MB dziaugiasi, bet as dziaugsiuos kai pas gyd apsilankysiu, nes pati nu negaliu patiket  bigsmile.gif

Labai labai sveikinu wub.gif dabar saugok savo mazyli smile.gif .
Pasirodo laparoskopijos tik ir reikejo iki nestuke.gif .
Papildyta:
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 08, 08:28)
labas rytas  4u.gif  kur jus su kavyte dingusios, vienos geriat ?  cool.gif 
tai as jau senokai atsikelusi, laukiu nesulaukiu penktadienio, kada apziures mane gyd.  ax.gif
nesuprantu ,Ineza cia gal geriau zinos, man kazkokios tamsesnes isskyros pasirode vakar vakare, bet pilvo neskauda, mmm neatrodo kad turi prasidet, gal kas negerai pagalvojau.  unsure.gif

Jei nera sviezio kraujo,tai manau kad nieko blogo,turbut inplantacija vyksta,daugiau save palepink,pagulinek ir viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Busiukas @ 2009 04 08, 11:03)
Labai labai sveikinu  wub.gif  dabar saugok savo mazyli  smile.gif .
Pasirodo laparoskopijos tik ir reikejo iki  nestuke.gif .
Papildyta:

Jei nera sviezio kraujo,tai manau kad nieko blogo,turbut inplantacija vyksta,daugiau save palepink,pagulinek ir viskas bus gerai.

sakai, bet ta implantacija jau turejo buti g.gif nera kraujo, tik tamsesnes iskyros, siand jos tokios tamsiai geltonos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule3 @ 2009 04 07, 22:07)
Gydytojas pasake, kad galimybiu neduoda jokiu, nebent ivyktu stebuklas  verysad.gif

Bet IVF galimas tau?
Atsakyti
Kaip as tingiu dirbti, kad Jus zinotumet.. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 08, 10:05)
sakai, bet ta implantacija jau turejo buti  g.gif  nera kraujo, tik tamsesnes iskyros, siand jos tokios tamsiai geltonos  g.gif

Man irgi taip buvo, bet viskas bus OK... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 08, 09:45)
as prisiskaiciau internete,kad gali buti negimdinis nestumas,  g.gif

Vitalyte! Aisku visko gali buti, bet tu kuo maziau galvok apie tuos blogus dalykus
Juk musu pasamone daug ka gali, todel prasau kuo pozityviau mastyk, paciai tau geriau bus nono.gif
Maziau ten skaityk visokiu blogybiu ir vien apie gera galvok!!!
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 04 08, 11:17)
Kaip as tingiu dirbti, kad Jus zinotumet..  lotuliukas.gif
Papildyta:
Man irgi taip buvo, bet viskas bus OK...  4u.gif

tokios tamsios buvo g.gif bliam kaip sirdele skauda,,, unsure.gif pilvo neskauda siaip, bet tu isskyru daug atrodo man g.gif aj nu kaip bus jau taip bus g.gif
Atsakyti

Sveikinu 4u.gif wub.gif wub.gif
Super skaiciukai thumbup.gif Tai trauksiu tave i nestuke.gif sarasiuka, kai apsilankysi pas gyne, ir jau tiklia data pasakysi 4u.gif (pradzios data, isivazduoju kokia kovo 11 d, nes skaiciuojasi nuo pirmos mmm dienos- 40 nestumo savaiciu)
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 08, 11:22)
Vitalyte! Aisku visko gali buti, bet tu kuo maziau galvok apie tuos blogus dalykus
Juk musu pasamone daug ka gali, todel prasau kuo pozityviau mastyk, paciai tau geriau bus  nono.gif
Maziau ten skaityk visokiu blogybiu ir vien apie gera galvok!!!

jo tiesa sakai, ir as taip pagalvojau thumbup.gif
Atsakyti