Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

QUOTE(Saule3 @ 2009 04 07, 21:55)
Sveikinimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O man vakar buvo atlikta laparoskopija, histeroskopijos  nedare  verysad.gif ... Prognoze napalanki - IV stadija endo, kaip ir pries 2 metus, tik dar labiau pazengusi, rasta jau visur... ai...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Sella, o kaip tu laikaisi, ka tau negero rado??

nenusimink dar, man jug 3 stadija sake, bet va neviskas prarasta dar smile.gif imk balioneli, neliudek 4u.gif nes nesmagu pasidare, nes taip dziaugiames cia manim , tai zinok , mes visos tave palaikom ir visada palaikysim, smile.gif pamatysi, viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikinu Vitalyte su nestuke.gif , gero tau ir lengvo nesiojimo, tikekimes tavo virusiukas ir mus uzkres ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 07, 21:12)

O ka daktarai sake del pastojimo? Kokios galimybes?

Gydytojas pasake, kad galimybiu neduoda jokiu, nebent ivyktu stebuklas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 07, 19:47)
sveikos mano mielosios  4u.gif 
mano HCG 154  thumbup.gif  nu atrodo geras , nzn tiksliai, bet laborante sake, kad nestumas yra  nestuke.gif  dar pati istikruju netikiu , MB dziaugiasi, bet as dziaugsiuos kai pas gyd apsilankysiu, nes pati nu negaliu patiket  bigsmile.gif

Kaip as sito laukiau thumbup.gif thumbup.gif
Na pagaliau sujudejom i geraja puse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 07, 19:47)
mano HCG 154  thumbup.gif  nu atrodo geras , nzn tiksliai, bet laborante sake, kad nestumas yra  nestuke.gif  dar pati istikruju netikiu , MB dziaugiasi, bet as dziaugsiuos kai pas gyd apsilankysiu, nes pati nu negaliu patiket  bigsmile.gif

Kaip as sito laukiau thumbup.gif thumbup.gif
Na pagaliau sujudejom i geraja puse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule3 @ 2009 04 07, 22:07)
Gydytojas pasake, kad galimybiu neduoda jokiu, nebent ivyktu stebuklas  verysad.gif

O stebuklu buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule3 @ 2009 04 07, 22:07)
Gydytojas pasake, kad galimybiu neduoda jokiu, nebent ivyktu stebuklas  verysad.gif

Sveika 4u.gif Nenusimink labai, vistiek per lapar. gydytojai kiek galejo patvarke reikaliukus, turejo palikti praejima spermiukams kad pasiektu tiksla, labai linkiu tau kuo greiciau tapti nestuke.gif Tegul gandrai tau parnesa issvajota 2.gif 4u.gif
Atsakyti
Vitalyte, as juk Tau sakiau.. group.gif
Kitaip ir buti negalejo.. nono.gif Na ka, patikek, kad jau esi nestuke.gif ir, kad tos mm ilgai neateis pas Tave.. lotuliukas.gif As jau pamirsau kas jos tokios.. mastau.gif lotuliukas.gif

Puikios naujienos, puikus oras uz lango, tiesiog viskas thumbup.gif

O tai pagal tuos skaiciukus, kiek cia to laikelio reiskia?.. rolleyes.gif As zinok, nepatikejau ir kai pas savo gine nuejau pirma karta kazkaip vis tiek galvoju, nesamone.. blink.gif negali buti.. ohmy.gif Ir siaip iki trecio menesio man buvo neramu, nes kai turi endo, tai labai Tave stebi, kad vystytusi vaisiukas.. Nes ta nelemta endo stabdo vaisiuko vystymasi.. verysad.gif Tai reikejo pagerti Duphaston'a ir viskas tik geryn eina.. clap_1.gif tikiuosi viskas O.K., nors pas gydytoja eisiu tik Geguzes 4 diena.. sad.gif

Tai dar karta dideliausi sveikinimai!!!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 04 08, 08:30)
Kaip as sito laukiau  thumbup.gif  thumbup.gif
Na pagaliau sujudejom  i geraja puse  4u.gif

labas rytas 4u.gif kur jus su kavyte dingusios, vienos geriat ? cool.gif
tai as jau senokai atsikelusi, laukiu nesulaukiu penktadienio, kada apziures mane gyd. ax.gif
nesuprantu ,Ineza cia gal geriau zinos, man kazkokios tamsesnes isskyros pasirode vakar vakare, bet pilvo neskauda, mmm neatrodo kad turi prasidet, gal kas negerai pagalvojau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 07, 18:47)

LABAI LABAI DEL TAVES DZIAUGIUOSI....VISKAS.....BUS GERAI LENGVO VAIKSCIOJIMO...MES TIKIM VISOS IR LAIKOM KUMSTUKUS BUS VISKAS GERAI. 4u.gif 4u.gif 4u.gif nestuke.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 04 08, 09:15)
Vitalyte, as juk Tau sakiau..  group.gif
Kitaip ir buti negalejo..  nono.gif Na ka, patikek, kad jau esi  nestuke.gif ir, kad tos mm ilgai neateis pas Tave..  lotuliukas.gif As jau pamirsau kas jos tokios..  mastau.gif  lotuliukas.gif

Puikios naujienos, puikus oras uz lango, tiesiog viskas  thumbup.gif

O tai pagal tuos skaiciukus, kiek cia to laikelio reiskia?..  rolleyes.gif As zinok, nepatikejau ir kai pas savo gine nuejau pirma karta kazkaip vis tiek galvoju, nesamone..  blink.gif negali buti..  ohmy.gif Ir siaip iki trecio menesio man buvo neramu, nes kai turi endo, tai labai Tave stebi, kad vystytusi vaisiukas.. Nes ta nelemta endo stabdo vaisiuko vystymasi..  verysad.gif Tai reikejo pagerti Duphaston'a ir viskas tik geryn eina..  clap_1.gif tikiuosi viskas O.K., nors pas gydytoja eisiu tik Geguzes 4 diena..  sad.gif

Tai dar karta dideliausi sveikinimai!!!

user posted image

kokia grazi nuotraukyte 4u.gif
o man neramu del tu isskyru tamsesniu schmoll.gif kame reikalas, gal cia mm prasidet planuoja, ir viskas man susigadins.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(dendule @ 2009 04 08, 09:30)
LABAI LABAI DEL TAVES DZIAUGIUOSI....VISKAS.....BUS GERAI LENGVO VAIKSCIOJIMO...MES TIKIM VISOS IR LAIKOM KUMSTUKUS BUS VISKAS GERAI. 4u.gif  4u.gif  4u.gif  nestuke.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aciu blush2.gif 4u.gif kad tik viskas svarbiausiai butu gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 08, 07:28)
labas rytas  4u.gif  kur jus su kavyte dingusios, vienos geriat ?  cool.gif 
tai as jau senokai atsikelusi, laukiu nesulaukiu penktadienio, kada apziures mane gyd.  ax.gif
nesuprantu ,Ineza cia gal geriau zinos, man kazkokios tamsesnes isskyros pasirode vakar vakare, bet pilvo neskauda, mmm neatrodo kad turi prasidet, gal kas negerai pagalvojau.  unsure.gif

As tai nebuvau nestuke bet skaiciau kad buna implantacija todel gali but tos isskyros.... svarbu maziau nervu ir panikos 4u.gif ramiai pagulek pasvajok apie ka grazaus wub.gif nestuke.gif
Atsakyti