Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

nepatikesiu kol gyd neapziures ir neparodys man ekrane, kad ten kazkas yra biggrin.gif bet siaip mergaites aciu jums uz palaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif su jumis viskas pasiekiama 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 07, 20:16)
as netikiu dar, kazkokia atrodo nesamone  istikruju  bigsmile.gif

Sąmonė sąmonė!! clap.gif Gali priminti kiek laiko laukei šio momento?
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2009 04 07, 21:27)
Sąmonė sąmonė!! clap.gif Gali priminti kiek laiko laukei šio momento?

metai laiko, pries metus pradejau pas D vaiksciot, ir po laparoskopijos va kazkas lyg gavosi bigsmile.gif
linkiu visoms to nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 07, 20:32)
metai laiko, pries metus pradejau pas D vaiksciot, ir po laparoskopijos va kazkas lyg gavosi  bigsmile.gif
linkiu visoms to  nestuke.gif

Priimu linkejimus,tik deja man vasara ju reikes,nes dabar KT naudoju,bet vistiek visus virusiukus ir linkejimus gaudau jau dabr tongue.gif
Atsakyti
metai laiko, pries metus pradejau pas D vaiksciot, ir po laparoskopijos va kazkas lyg gavosi  bigsmile.gif

VITALYTE, tyliai sveikinu tave!!! ploja.gif assa.gif
Patikek pagaliau savo laime. Juk tyrimai rodo ir laborante tau sake, kad nestumas yra, ko tu dar netiki? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kaip nuotaika pakilo del tavo zinios, pagaliau tu patapai
nestuke.gif thumbup.gif clap.gif clap_1.gif
Kada mano svajone issipildys...
Einu su vyru smileysex.gif karsta.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 07, 19:47)
sveikos mano mielosios  4u.gif 
mano HCG 154  thumbup.gif 

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O man vakar buvo atlikta laparoskopija, histeroskopijos nedare verysad.gif ... Prognoze napalanki - IV stadija endo, kaip ir pries 2 metus, tik dar labiau pazengusi, rasta jau visur... ai... verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Sella, o kaip tu laikaisi, ka tau negero rado??

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule3: 07 balandžio 2009 - 19:59
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 07, 21:53)
VITALYTE, tyliai sveikinu tave!!! ploja.gif assa.gif
Patikek pagaliau savo laime. Juk tyrimai rodo ir laborante tau sake, kad nestumas yra, ko tu dar netiki?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kaip nuotaika pakilo del tavo zinios, pagaliau tu patapai
nestuke.gif  thumbup.gif  clap.gif clap_1.gif
Kada mano svajone issipildys...
Einu su vyru  smileysex.gif  karsta.gif

user posted image

kad tik viskas butu gerai wub.gif laukiu kada pas D eisiu pasirodyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule3 @ 2009 04 07, 20:55)
Sveikinimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O man vakar buvo atlikta laparoskopija, histeroskopijos  nedare  verysad.gif ... Prognoze napalanki - IV stadija endo, kaip ir pries 2 metus, tik dar labiau pazengusi, rasta jau visur... ai...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Sella, o kaip tu laikaisi, ka tau negero rado??

Sveika saulute

Nekokios naujienos, bet nenusimink. Gyvenk tikedama ir tikek gyvendama. 4u.gif Dziaukis gyvenimu, optimizmo kuo daugiau ir buk stipri. heart.gif oro_buckis.gif
As po savo laparoskopijos diagnozes tris dienas verkiau, bet dabar kupina optimizmo thumbup.gif
O ka daktarai sake del pastojimo? Kokios galimybes?

Atsakyti

o pries tai kai pradejai pas D vaikscioti kiek laiko dar laukei blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 07, 21:05)
kad tik viskas butu gerai  wub.gif  laukiu kada pas D eisiu pasirodyt  thumbup.gif

VITALYTE ir bus gerai!!! Mes tam esam, taip to norim ir tikim.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpione20: 07 balandžio 2009 - 20:18
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 07, 21:18)

user posted image

sakai 3 bus lialiai pas Vitalyte g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabra @ 2009 04 07, 22:15)
o pries tai kai pradejai pas D vaikscioti kiek laiko dar laukei  blush2.gif  4u.gif

na mes gyvenam jau 5metai , tai nesisaugojom nuo pat pirmo karto, bet pora metu tai dar net negalvojom apie tai, bet vistiek nesisaugojom, o poto pradejom noret, tai bandem bandem, ejau pas paprasta gine, bet nieko gero ,, tai pas D metukus ir kazkas gal bus gero bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 07, 22:18)

user posted image

oj mazute blush2.gif man tris siunti 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti