nepatikesiu kol gyd neapziures ir neparodys man ekrane, kad ten kazkas yra bet siaip mergaites aciu jums uz palaikyma su jumis viskas pasiekiama
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 07, 20:16)
as netikiu dar, kazkokia atrodo nesamone istikruju
Sąmonė sąmonė!! Gali priminti kiek laiko laukei šio momento?
QUOTE(Sella @ 2009 04 07, 21:27)
Sąmonė sąmonė!! Gali priminti kiek laiko laukei šio momento?
metai laiko, pries metus pradejau pas D vaiksciot, ir po laparoskopijos va kazkas lyg gavosi
linkiu visoms to
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 07, 20:32)
metai laiko, pries metus pradejau pas D vaiksciot, ir po laparoskopijos va kazkas lyg gavosi
linkiu visoms to
linkiu visoms to
Priimu linkejimus,tik deja man vasara ju reikes,nes dabar KT naudoju,bet vistiek visus virusiukus ir linkejimus gaudau jau dabr
linkiu visoms to
linkiu visoms to
VITALYTE, tyliai sveikinu tave!!!
Patikek pagaliau savo laime. Juk tyrimai rodo ir laborante tau sake, kad nestumas yra, ko tu dar netiki?
Kaip nuotaika pakilo del tavo zinios, pagaliau tu patapai
Kada mano svajone issipildys...
Einu su vyru
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 07, 19:47)
Sveikinimai
O man vakar buvo atlikta laparoskopija, histeroskopijos nedare ... Prognoze napalanki - IV stadija endo, kaip ir pries 2 metus, tik dar labiau pazengusi, rasta jau visur... ai...
Sella, o kaip tu laikaisi, ka tau negero rado??
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 07, 21:53)
VITALYTE, tyliai sveikinu tave!!!
Patikek pagaliau savo laime. Juk tyrimai rodo ir laborante tau sake, kad nestumas yra, ko tu dar netiki?
Einu su vyru
Einu su vyru
kad tik viskas butu gerai laukiu kada pas D eisiu pasirodyt
QUOTE(Saule3 @ 2009 04 07, 20:55)
Sveikinimai
O man vakar buvo atlikta laparoskopija, histeroskopijos nedare ... Prognoze napalanki - IV stadija endo, kaip ir pries 2 metus, tik dar labiau pazengusi, rasta jau visur... ai...
Sveika saulute
Nekokios naujienos, bet nenusimink. Gyvenk tikedama ir tikek gyvendama. Dziaukis gyvenimu, optimizmo kuo daugiau ir buk stipri.
As po savo laparoskopijos diagnozes tris dienas verkiau, bet dabar kupina optimizmo
O ka daktarai sake del pastojimo? Kokios galimybes?
linkiu visoms to
linkiu visoms to
o pries tai kai pradejai pas D vaikscioti kiek laiko dar laukei
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 07, 21:05)
kad tik viskas butu gerai laukiu kada pas D eisiu pasirodyt
VITALYTE ir bus gerai!!! Mes tam esam, taip to norim ir tikim.
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 07, 21:18)
sakai 3 bus lialiai pas Vitalyte
QUOTE(Sidabra @ 2009 04 07, 22:15)
o pries tai kai pradejai pas D vaikscioti kiek laiko dar laukei
na mes gyvenam jau 5metai , tai nesisaugojom nuo pat pirmo karto, bet pora metu tai dar net negalvojom apie tai, bet vistiek nesisaugojom, o poto pradejom noret, tai bandem bandem, ejau pas paprasta gine, bet nieko gero ,, tai pas D metukus ir kazkas gal bus gero
Papildyta:
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 07, 22:18)
oj mazute man tris siunti