sveikos mano mielosios
mano HCG 154 nu atrodo geras , nzn tiksliai, bet laborante sake, kad nestumas yra dar pati istikruju netikiu , MB dziaugiasi, bet as dziaugsiuos kai pas gyd apsilankysiu, nes pati nu negaliu patiket
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 07, 19:47)
sveikos mano mielosios
mano HCG 154 nu atrodo geras , nzn tiksliai, bet laborante sake, kad nestumas yra dar pati istikruju netikiu , MB dziaugiasi, bet as dziaugsiuos kai pas gyd apsilankysiu, nes pati nu negaliu patiket
Jeeeeeeeeeeee Saunuole sveikinimai kuo didziausi saugok savo lelyte matai laporaskopija i nauda isejo
QUOTE(loriuxas @ 2009 04 07, 20:50)
Jeeeeeeeeeeee Saunuole sveikinimai kuo didziausi saugok savo lelyte matai laporaskopija i nauda isejo
netikiu siaip dar , nu atrodo nesamone
sveikos mano mielosios
Laaaaabaaaaiiiiii del taves dziaugiuosi
Tai geriausia kas galejo nutikti
QUOTE(cyplius @ 2009 04 07, 20:57)
as dar netikiu, visa diena su draugem praleidau viena irgi nestuke jai 6 sav. as dar netikesiu kol pas gyd nenueisiu, nes nu kazkaip atrodo tuoj mmm prasides
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 07, 20:00)
as dar netikiu, visa diena su draugem praleidau viena irgi nestuke jai 6 sav. as dar netikesiu kol pas gyd nenueisiu, nes nu kazkaip atrodo tuoj mmm prasides
Isivaizduoju kad sunku patiketi, na bet patikek, nes tu jau
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 07, 18:47)
sveikos mano mielosios
Labai labai sveikinu Tu gali dar netiketi, mes kol kas uz tave patikesim, kol tau D irodys arba jau pati spyrius pajusi Kaip fainai, kad pagaliau sulauket savo laimes, labai uz jus dziaugiuosi, tikiuosi ir D pradziuginsi, o tai mums vis nesiseka
O mmm gali laukt nelaukus, dabar jau 9 men jos tikrai nesirodys
QUOTE(cyplius @ 2009 04 07, 21:04)
laukiu dabar kad gyd patvirtintu, istikruju net nzn kaip elgtis dabar ar gulet ar ka daryt
QUOTE(Sella @ 2009 04 07, 21:14)
Vitalyte, sveikinuuuu!! Atrodo dar taip neseniai mums iš ligoninės rašei.
as netikiu dar, kazkokia atrodo nesamone istikruju
mano HCG 154
Jeeeee
Cia tai bent naujienos!
Kolkas tyliai sveikinu mergyt, lengvo tau
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 07, 20:06)
laukiu dabar kad gyd patvirtintu, istikruju net nzn kaip elgtis dabar ar gulet ar ka daryt
Na brangioji, dabar tik dziaukis