Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

sveikos mano mielosios 4u.gif
mano HCG 154 thumbup.gif nu atrodo geras , nzn tiksliai, bet laborante sake, kad nestumas yra nestuke.gif dar pati istikruju netikiu , MB dziaugiasi, bet as dziaugsiuos kai pas gyd apsilankysiu, nes pati nu negaliu patiket bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 07, 19:47)
sveikos mano mielosios  4u.gif 
mano HCG 154  thumbup.gif  nu atrodo geras , nzn tiksliai, bet laborante sake, kad nestumas yra  nestuke.gif  dar pati istikruju netikiu , MB dziaugiasi, bet as dziaugsiuos kai pas gyd apsilankysiu, nes pati nu negaliu patiket  bigsmile.gif

Jeeeeeeeeeeee bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Saunuole sveikinimai kuo didziausi saugok savo lelyte matai laporaskopija i nauda isejo
Atsakyti
QUOTE(loriuxas @ 2009 04 07, 20:50)
Jeeeeeeeeeeee  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Saunuole sveikinimai kuo didziausi saugok savo lelyte matai laporaskopija i nauda isejo

netikiu siaip dar , biggrin.gif nu atrodo nesamone schmoll.gif
Atsakyti
mano HCG 154  thumbup.gif  nu atrodo geras , nzn tiksliai, bet laborante sake, kad nestumas yra  nestuke.gif  dar pati istikruju netikiu , MB dziaugiasi, bet as dziaugsiuos kai pas gyd apsilankysiu, nes pati nu negaliu patiket  bigsmile.gif

clap.gif clap.gif clap.gif
clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Laaaaabaaaaiiiiii del taves dziaugiuosi thumbup.gif
Tai geriausia kas galejo nutikti thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cyplius: 07 balandžio 2009 - 19:03
QUOTE(cyplius @ 2009 04 07, 20:57)
clap.gif  clap.gif  clap.gif
clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif
yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
Laaaaabaaaaiiiiii del taves dziaugiuosi thumbup.gif
Tai geriausia kas galejo nutikti thumbup.gif

as dar netikiu, visa diena su draugem praleidau 4u.gif viena irgi nestuke jai 6 sav. as dar netikesiu kol pas gyd nenueisiu, nes nu kazkaip atrodo tuoj mmm prasides g.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 07, 20:00)
as dar netikiu, visa diena su draugem praleidau  4u.gif  viena irgi nestuke jai 6 sav. as dar netikesiu kol pas gyd nenueisiu, nes nu kazkaip atrodo tuoj mmm prasides  g.gif

Isivaizduoju kad sunku patiketi, na bet patikek, nes tu jau nestuke.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 07, 18:47)

thumbup.gif Labai labai sveikinu wub.gif Tu gali dar netiketi, mes kol kas uz tave patikesim, kol tau D irodys arba jau pati spyrius pajusi biggrin.gif Kaip fainai, kad pagaliau sulauket savo laimes, labai uz jus dziaugiuosi, tikiuosi ir D pradziuginsi, o tai mums vis nesiseka hihihi.gif
O mmm gali laukt nelaukus, dabar jau 9 men jos tikrai nesirodys schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2009 04 07, 21:04)
Isivaizduoju kad sunku patiketi, na bet patikek, nes tu jau  nestuke.gif
mirksiukas.gif

laukiu dabar kad gyd patvirtintu, istikruju net nzn kaip elgtis dabar bigsmile.gif ar gulet ar ka daryt rolleyes.gif
Atsakyti
Vitalyte, sveikinuuuu!! clap.gif Atrodo dar taip neseniai mums iš ligoninės rašei.
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2009 04 07, 21:14)
Vitalyte, sveikinuuuu!! clap.gif  Atrodo dar taip neseniai mums iš ligoninės rašei.

as netikiu dar, kazkokia atrodo nesamone istikruju bigsmile.gif
Atsakyti
mano HCG 154  thumbup.gif

Jeeeee clap.gif clap.gif clap.gif
Cia tai bent naujienos! bigsmile.gif thumbup.gif
Kolkas tyliai sveikinu wub.gif mergyt, lengvo tau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 07, 20:06)
laukiu dabar kad gyd patvirtintu, istikruju net nzn kaip elgtis dabar  bigsmile.gif  ar gulet ar ka daryt  rolleyes.gif

Na brangioji, dabar tik dziaukis bigsmile.gif
Atsakyti