Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

QUOTE(skorpione20 @ 2009 03 31, 10:16)
DENDULE tai sakai, kad cia apgaulinga ta gera savijauta? Sakai, kai iseisiu i darba pasijaus, kad dar ilsetis reikejo? Eina sau  doh.gif  O as jau sakiau va, ketvirtadieni si isima siules ir kita savaite i darba jau  ax.gif

Del DUNIU tai zinok ir as taip pat  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Galvoju: "Kodel musu INEZA atsiunte DUNIU foto  lotuliukas.gif
Nes mes pries tai su Duniu susirasinejom per AZ, minejo, kad neina atsiust jai foto, kazko negauna musu mail, tai sakau, gal ji Inezai nusiunte, o ji atitinkamai i musu mail.
Ne nu blondinka as tai totali. Tai gerai, kad pati susigaudziau greit, kad gali ir kitas zmogus turet toki pat varda, nes primeciau, kad DUNIU tai tikrai ne jos tikrasis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Uoj net juokas is savo pamastumu ima... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

P.S. DENDULE grazi nuotaka buvai, grazi suknele labai  thumbup.gif

Ar tik tau neprasidejo ponarkozine savijauta???? lotuliukas.gif yahoo.gif
Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif

aš gal nesirodysiu su vestuvių nuotraukom, nes jau vasarą vestuvių 10 jubiliejų atšventėm hihihi.gif flirt.gif
O dėl bažnytinės santuokos - žinokit MB viena giminaitė antrą kartą tekėdama bažnytinį sakramentą priėmė pas liuteronus . Aš iš pradžių labai purkštavau dėl tokio sprendimo, bet paskui kai susipažinau pati su liuteronais, labai stipriai nuomonę pakeičiau. Jeigu man tokia panaši situacija, tai manau pasielgčiau panašiai.

Arba man jau negerai stupid.gif arba jau iš tiesų jau judesiukus pradedu jausti, lyg koks žuviukas pilve plaukiotų wub.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 03 31, 10:21)
Labas mergaitės  4u.gif

aš gal nesirodysiu su vestuvių nuotraukom, nes jau vasarą vestuvių 10 jubiliejų atšventėm  hihihi.gif  flirt.gif
O dėl bažnytinės santuokos - žinokit MB viena giminaitė antrą kartą tekėdama bažnytinį sakramentą priėmė pas liuteronus . Aš iš pradžių labai purkštavau dėl tokio sprendimo, bet paskui kai susipažinau pati su liuteronais, labai stipriai nuomonę pakeičiau. Jeigu man tokia panaši situacija, tai manau pasielgčiau panašiai.

Arba man jau negerai  stupid.gif  arba jau iš tiesų jau judesiukus pradedu jausti, lyg koks žuviukas pilve plaukiotų  wub.gif  2.gif

Isivaizduoju koks nepakartojamas jausmas....... wub.gif
Atsakyti
Ieskau savo emaile senu foto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2009 03 31, 10:21)
Ar tik tau neprasidejo ponarkozine savijauta???? lotuliukas.gif  yahoo.gif

Sakai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ai tiesa, sakiau jums parasysiu del tu tralialiusiku/narkoziku visu lotuliukas.gif
Man tai nieko panasaus nebuvo, kad ten faina butu, linksma. Tik po narkozes aisku, kai pabudau ir iskart i asaras, paskambinau iskart savo mamai ir primeskit verkdama, kaip mazas vaikas sakau: "As noriu i tuoleta ir gerti ir niekas man neduoda"
Nesvarbu pavydziui, kad man slapimas buvo pajungtas ir i pusle iskart rinkosi, bet gi as tai nesupratau, dar i pilva ta slangute ikista, nu drenas tas, tai visa tarp laidu guliu, cia dar lasalyne. Bet kieciausiai, tai mama issigandus vyrui paskambino, sako: "Jos niekas nepriziuri gal ten, ji verkia"
Tai mano vyras i BAK skambino, klause, kaip ten kas, tai seseles sake visus 3 mano telefonus ateme lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O vyrui paskambinu ir sakau: "As labai bezdet noriu" lotuliukas.gif
Kaip dura kokia. Nu net neatsimenu, kad taip sakyciau. Ot ta narkoze klausykites.

Papildyta:
QUOTE(Jolete @ 2009 03 31, 10:21)
Labas mergaitės  4u.gif

aš gal nesirodysiu su vestuvių nuotraukom, nes jau vasarą vestuvių 10 jubiliejų atšventėm  hihihi.gif  flirt.gif

Arba man jau negerai  stupid.gif  arba jau iš tiesų jau judesiukus pradedu jausti, lyg koks žuviukas pilve plaukiotų  wub.gif  2.gif

Jetau, kaip fainai tu cia pasakei: "Lyg Zuviukas plaukioja"
Kaip grazu... wub.gif
Tai gal jau ir gali jausti kazka, vistiek, jau 14 savaite pas tave, gal ir plaukioja jis ten pas tave rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 03 31, 10:35)
Sakai?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ai tiesa, sakiau jums parasysiu del tu tralialiusiku/narkoziku visu  lotuliukas.gif
Man tai nieko panasaus nebuvo, kad ten faina butu, linksma. Tik po narkozes aisku, kai pabudau ir iskart i asaras, paskambinau iskart savo mamai ir primeskit verkdama, kaip mazas vaikas sakau: "As noriu i tuoleta ir gerti ir niekas man neduoda"
Nesvarbu pavydziui, kad man slapimas buvo pajungtas ir i pusle iskart rinkosi, bet gi as tai nesupratau, dar i pilva ta slangute ikista, nu drenas tas, tai visa tarp laidu guliu, cia dar lasalyne. Bet kieciausiai, tai mama issigandus vyrui paskambino, sako: "Jos niekas nepriziuri gal ten, ji verkia"
Tai mano vyras i BAK skambino, klause, kaip ten kas, tai seseles sake visus 3 mano telefonus ateme  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O vyrui paskambinu ir sakau: "As labai bezdet noriu"  lotuliukas.gif
Kaip dura kokia. Nu net neatsimenu, kad taip sakyciau. Ot ta narkoze klausykites.

Xexe pralinksminai cia lotuliukas.gif man siaip tai irgi jokiu likmsumo / juoko priepuoliu nebuvo. Tik asaros periodiskai... ir kazkokie svaigalai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kutosas @ 2009 03 31, 10:40)
Xexe pralinksminai cia  lotuliukas.gif man siaip tai irgi jokiu likmsumo / juoko priepuoliu nebuvo. Tik asaros periodiskai... ir kazkokie svaigalai  lotuliukas.gif

Tai vat butent, man silpna buvo, o apie linksmybes, kaip ten mergickos pasakojo, ne kalbos nebuvo. O as taip laukiau tu narkoziku ir nieks nesuleido blyn doh.gif
Reikes pretenzija ciuju rasyt i BAK: "Esu pasipiktinus jusu teikiamomis paslaugomis, nes tu paslaugu jus netgi neteikiat, jokiu narkoziku, tralialiusiku" wacko.gif umn.gif
protest.gif

O dar, kai pranese ta diagnoze manaja, tai isvis apie sypsena pamirsau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 03 31, 10:40)
Sakai?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ai tiesa, sakiau jums parasysiu del tu tralialiusiku/narkoziku visu  lotuliukas.gif
Tai mano vyras i BAK skambino, klause, kaip ten kas, tai seseles sake visus 3 mano telefonus ateme  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O vyrui paskambinu ir sakau: "As labai bezdet noriu"  lotuliukas.gif
Papildyta:
Jetau, kaip fainai tu cia pasakei: "Lyg Zuviukas plaukioja"
Kaip grazu... wub.gif
Tai gal jau ir gali jausti kazka, vistiek, jau 14 savaite pas tave, gal ir plaukioja jis ten pas tave  rolleyes.gif

Tai tu dar palauk saulyte truputi, nes man tai pramuse gal tik kokia 5 diena po operacijos, o iki tol tai graudu buvo, labai visu atsiprasinejau kad bloga buvau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2009 03 31, 10:45)
Tai tu dar palauk saulyte truputi, nes man tai pramuse gal tik kokia 5 diena po operacijos, o iki tol tai graudu buvo, labai visu atsiprasinejau kad bloga buvau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai kad man jau ryt bus savaite, kai as po operacijos. doh.gif
Aisku, nuotaika geresne, nei buvo pradzioj, nebedepresuoju del savo diagnozes, optimizmo daugiau turiu, blogos mintys nuvytos i sali.
Labai didele itaka padarete jus, mano drauges, taip mane palaiket, neleidot nosies nukabinti group.gif ir aisku supermamu forumai. Daug as ten skaitau vakarais, kiek istoriju laimingu... thumbup.gif
Is ties stebuklus gamta daro, ji zaidzia su mumis, bando visaip...tad siuo metu atsiduodu Dievui i rankas ir tikesiu, tikesiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpione20: 31 kovo 2009 - 09:53
Skorpione - kaip geras anekdotas gavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 03 31, 09:46)
Kaip greitai cia tave sutvarke ax.gif
As kazi kiek klp mergaites laiko.
O tai jau gerai jauties, kad nebenori test biuletenio?

Mane pagulde sekm,vakare pirmadieni isoperavo antr, ryte jau namie buvau,o biulioteni dave 2 savaitem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 03 31, 11:00)
Skorpione - kaip geras anekdotas gavosi  biggrin.gif

Kazkaip nuotaika gera siandien mano lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O dar mergaites. Cia kazkaip klausimu vis turiu.
Jums svoris nenukrito po tos laparoskopijos?
Nes man paziurejus i save per veidrodi, toks vaizdas, kad kokius dar 2 kg numeciau. Ir taip jau nesiekiu to moters vadinamo svorio 50 kg, tai dabar gal 47 besveriu doh.gif
Matyt antibijotikai cia.. ohmy.gif g.gif
Papildyta:
CYPLIUS matai, kai istojau i ta musu geros nuotaikos ir pozityvaus mastymo kluba, tai as pakileta visa. Mergaites, stokit ir jus i si musu kluba
Atsakyti