Oi mergaites, vakar dar verkiau, kad i darba isejau, bet vakare pasiskambinau savo ginei, nes biuleteni turejau vaziuot pasiimt ir pasitarus su ja nusprendem, kad man dar savaitei prates
Tai dar siandien porai valandu nuvaziavau padirbt ir vel lovoj, o 16 val vaziuoju i BAK pas seimos gydytoja del savo tu uzesiu ausyse. Jau nuo vakar ryto nepraeina, ausys lyg uzgule ir uzia taip nesamoningai, tai jauciuosi negerai. Ziuresiu, ka sakys apziureje.
Vitalyte
jau kaip laukiu ziniu is taves.
Virpa kunas net visas!!!
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 07, 13:21)
Oi mergaites, vakar dar verkiau, kad i darba isejau, bet vakare pasiskambinau savo ginei, nes biuleteni turejau vaziuot pasiimt ir pasitarus su ja nusprendem, kad man dar savaitei prates
Tai dar siandien porai valandu nuvaziavau padirbt ir vel lovoj, o 16 val vaziuoju i BAK pas seimos gydytoja del savo tu uzesiu ausyse. Jau nuo vakar ryto nepraeina, ausys lyg uzgule ir uzia taip nesamoningai, tai jauciuosi negerai. Ziuresiu, ka sakys apziureje.
Vitalyte
Virpa kunas net visas!!!
Vitalyte
Virpa kunas net visas!!!
Vargsiuke ziurek issiaiskink kas ten uzia, gal nuo narkozes cia poveikis, kur silpnesne vieta....
Laikykis....
Del Vitalytes taip pat as...atlekiu patikrinu... ner ziniu tikekimes pasakys mum ta ka ir galvojam
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 07, 13:21)
Vitalyte
Virpa kunas net visas!!!
Vitalyte
Virpa kunas net visas!!!
eina sau...bet tai gerai, kad pratęs O aš jaučiuosi puikiai ir kol kas tai dar nesigailiu sugrįžus anksčiau laiko
Vitalyte, kur tu? mes tavęs laukiam...
QUOTE(Tiria @ 2009 04 07, 12:27)
Sveikos merginukes, toooooooooooooookis geras oras uz lango, kad nuotaikos kitokios ir negali buti
Laukiam geru ziniu ir rezultatu
Laukiam geru ziniu ir rezultatu
Sveikos
Kažką praleidau? Bus (yra) naujų mūsų tarpe?
QUOTE(Sella @ 2009 04 07, 15:55)
Gali buti, kad musu Vitalyte siandien pasigirs..
QUOTE(Ineza @ 2009 04 07, 15:56)
Tai laukiam su nekantrumu Vitalytės su geroms žiniom!!
Kas sekanti?
QUOTE(Ineza @ 2009 04 07, 14:56)
Aga as ilindau cia nes l.nuotaika viena bobce sugadino...tai galvoju pasikrausiu graziu emociju jau vitalyte musu bus parasius..ir ka dar ner ziniu...
esu pikta kai sirse
Papildyta:
QUOTE(Sella @ 2009 04 07, 15:05)
Galima man buti sekanciai...as labai noreciau...
labai tikiuosi kad visos cia esancios siais metai bus juk ir mums turi nusisypsoti laime ir mes turime susilaukti savo maziuku , kaip mano daktare sako ateis laikas bus ir vaikas bet kazkaip labai jau ilgai tas musu laikas eina, bet visos auksciau nosiukus juk pavasiris gandrai sugrizta ir tikekimes parnes musm visoms po maza maza stebukliuka
Tikiu kad taip ir bus
Tikiu kad taip ir bus
QUOTE(dendule @ 2009 04 07, 16:09)
Aga as ilindau cia nes l.nuotaika viena bobce sugadino...tai galvoju pasikrausiu graziu emociju jau vitalyte musu bus parasius..ir ka dar ner ziniu...
esu pikta kai sirse
Papildyta:
esu pikta kai sirse
Papildyta:
Tai ko dabar babcė sugadino nuotaiką?Štai jai
Linkiu, kad kitą mėnesį būtumėm
QUOTE(Sella @ 2009 04 07, 16:16)
Aga as tai babcei taip ir padariau tik per kitur
Beje kazkokia jautri pasidariau po operacijos...
As irgi linkiu tau to pacio kaip ir visoms cia esancioms
sveikutes
tai is Vitalytes dar jokiu ziniu? jau maniau rasiu cia naujienu ...
o man siandien siulus iseme, viskas kaip ir gerai, tik bamboj sunkiau gyja, nes mano bambike gili labai ir lieciasi virsus su apacia (pilvo dalys) tai reik pleistriuka taip nepatogiai klijuot, kad atskirt virsu su apacia, kad nesiliestu, kitiap negis...
tai dabar laikiu kada cia tos mmm pareis...
tai is Vitalytes dar jokiu ziniu? jau maniau rasiu cia naujienu ...
o man siandien siulus iseme, viskas kaip ir gerai, tik bamboj sunkiau gyja, nes mano bambike gili labai ir lieciasi virsus su apacia (pilvo dalys) tai reik pleistriuka taip nepatogiai klijuot, kad atskirt virsu su apacia, kad nesiliestu, kitiap negis...
tai dabar laikiu kada cia tos mmm pareis...
Maciau vitalyte buvo,bet nieko neparase