Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 06, 18:44)
uz viska mokejau nu uz tris tyrimus  smile.gif  apie 50lt visi kainavo, nedaug  thumbup.gif
reikia siuntimo, kitaip nepriims i ligone , kiek zinau  g.gif

o kada tau ta siuntima israse jei anksciau vaziavai g.gif
ar buvai is anksto pasiemusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabra @ 2009 04 06, 20:49)
o kada tau ta siuntima israse jei anksciau vaziavai  g.gif
ar buvai is anksto pasiemusi  g.gif

D paskambino i mano darba vienai gydytojai, nu ginekologei, tai ji man ir pranese kad lekciau i ligonine, tai ji pati ir atnese man ta siuntima, nes as sakau nieko neturejau, nes man opreacija turejo but po menesio smile.gif
Atsakyti
Ausraa14 sekmes tau rytoj ir nepergyvenk del nieko, nes tikrai visiskai nebaisu, linkiu sekmes ir laikau kumstukus 4u.gif

Ir labanaktukas visoms mergytems wub.gif

user posted image

P.S. Vitalyte, ir tau rytoj sekmes ir grizk pas mus su II
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cyplius: 06 balandžio 2009 - 20:21
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 06, 20:18)
D paskambino i mano darba vienai gydytojai, nu ginekologei, tai ji man ir pranese kad lekciau i ligonine, tai ji pati ir atnese man ta siuntima, nes as sakau nieko neturejau, nes man opreacija turejo but po menesio  smile.gif

tai ligoninej ir pati dirbi bigsmile.gif
o pats D kazin neisrasytu g.gif
Atsakyti
Labas rytas gerosios dushios 4u.gif
Laukiam II vat tokiu ziniu is Vitalytes, ir dar aishku HCG auksto
angel.gif HCG atsakymas bus tik po pietu, taip kad dar turim grazaus laiko 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
aš jau rašinėju iš darbo... ax.gif

laukiam Vitalytės bigsmile.gif ir laikom kumštukus už Ausraa14 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siela_01: 07 balandžio 2009 - 08:45
QUOTE(Busiukas @ 2009 04 06, 16:16)
Ineza sveikinu ikopus i antra trimestriuka,kaip greit laikas bega,juk taip neseniai liniuoteje buvo 6sav.  smile.gif .
Vitalyte laikau kumscius kad tik pasisektu  mirksiukas.gif .

Taip kai pagalvoji, tai laikas bega labai greitai, tuoj nepastebesiu ir 20 savaiciu bus.. 4u.gif
Puse kelio nueita.. nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 04 07, 08:51)
Taip kai pagalvoji, tai laikas bega labai greitai, tuoj nepastebesiu ir 20 savaiciu bus..  4u.gif
Puse kelio nueita..  nestuke.gif

Labas rytelis, as irgi laikau kumstukus ir uz dvi mergytes viena bendradarbe operuoja siandien ir uz ausra.
Ineza, tikrai nepastebesi... as vakar susimasciau kad jausmas kai pilvukyje kas auga jauciu irgi prilygsta jausmui kai gimsta tas kleckas. Buvau pas drauge uzbegus trumpam tai pasidziaugiau jos 2.5men berniuku o grozis... wub.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif As irgi uzsukau palaikyt Ausraa14 ir jau laukiu nesulaukiu Vitalytes su gerom naujienom bigsmile.gif
Atsakyti
Ausraa, dideles Tau sekmes siandien!.. thumbup.gif Viskas bus gerai, pamatysi.. group.gif Mes lauksim Taves sugriztant su geromis naujienomis.. yess.gif

Vitalyte, net abejoju, kad tu nestuke.gif
Siaip paprastai testukai vaiduokliuku nerodo nono.gif Jie arba rodo, arba ne.. mirksiukas.gif Taip, kad nusiteik yahoo.gif geroms naujienoms...

O visoms mergaitems tariu:

Labas rytas !!!
victory.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Niu ka? Laukiam visos siandien geru naujienu is Vitalytes ax.gif

Pabandziau isivaizduot kokia gera jos siandien nuotaika bus... yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2009 04 02, 15:06)
Kai kam ir Palanga namai  thumbup.gif Po operacijos, reikes pasidometi proceduromis  ax.gif
Papildyta:

Maggy o kuriame buvai, Palangos ar Jurininku reabilitaciniam? g.gif

labuka, kadangi grizau i namuciu, tai turbut suprasit mane, kad kelias dienas nejungiau komp smile.gifsmile.gif siaip as buvau Paangos reab.c. "Baltija" Vyturio korpuse
Atsakyti