Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

QUOTE(Kristepala @ 2009 04 06, 16:47)
Sveikutes snekutes 4u.gif
Vitalyte, labai linkiu, kad NT rodytu riebius II  wub.gif . Gal vistik D buvo teisus paskirdamas tau po Lap. stumuliacija bigsmile.gif Is visos sirdies linkiu...gal pagaliau pasklis pavasarinis virusiukas ir mes visos galesime dziaugtis  nestuke.gif
Ausraa14, laikysim kustukus ir lauksime sugrystanat 4u.gif

Merginos parasykite kokius reikia tyrimus atlikti pries Lap. Man gydytojas sake, kad reikia 6, o pas mane uzrasyti tik 5 tyrimai. Matyt kai telefonu diktavo, kazko neuzsirasiau blush2.gif

Man reikejo: BRT- bendras kraujo tyrimas+K- kalis,slapimo tyrimas,EKG-kardiograma ir terapeuto isvada.
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 06, 18:50)
jei tik pasiseks tai zinok uzkresiu visas kaimynes  4u.gif  4u.gif  4u.gif
kraujo tyrima is venos , tepineli ir sirdies kardiograma ECG atrodo toki.. neatsimenu sutrumpinimo kardiogramos. daugiau nieko man nereikejo  smile.gif

Butu labai malonu wub.gif 4u.gif

man sake, kad reikia pasidaryti bendra kraujo tyrima, slapimo tyrima, tepineli, kardiograma, kraujo grupe...ir dar kazkas lyg turetu buti. Kokia diena pasiskambinsiu gyd. dar pasitikslinsiu. O tepineli dareisi VK ar poliklynikoje?
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2009 04 06, 19:02)
Butu labai malonu  wub.gif  4u.gif

man sake, kad reikia pasidaryti bendra kraujo tyrima, slapimo tyrima, tepineli, kardiograma, kraujo grupe...ir dar kazkas lyg turetu buti. Kokia diena pasiskambinsiu gyd. dar pasitikslinsiu. O tepineli dareisi VK ar poliklynikoje?

viska pasidaryk paprastoj poliklinikoj, kam tau moket tenai schmoll.gif pas mus nemokamai pasidarysi, nzn kokioj tu pas kulikauskiene? as tai centrinej poliklinikoj, bet as nesidariau jokiu tyrimu, nes man viska ligoninej padare , jug isvaziavau anksciau, tai ligoninej viska padare, smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, del tyrimu pries laparaskopija g.gif
o ju nepadarytu pagulde i ligonine g.gif juk gulsiuos i ja taip ar taip, tai ir padarytu, krauja, slapima, kardiograma ax.gif kur man dabar viska pasidaryt ir kada g.gif
Papildyta:
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 06, 18:07)
bet as nesidariau jokiu tyrimu, nes man viska ligoninej padare , jug isvaziavau anksciau, tai ligoninej viska padare,  smile.gif

tai gal ir man taip pasiseks su tyrimais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabra @ 2009 04 06, 19:08)
Sveikutes, del tyrimu pries laparaskopija  g.gif
o ju nepadarytu pagulde i ligonine  g.gif  juk gulsiuos i ja taip ar taip, tai ir padarytu, krauja, slapima, kardiograma  ax.gif  kur man dabar viska pasidaryt ir kada  g.gif
Papildyta:
tai gal ir man taip pasiseks su tyrimais  bigsmile.gif

viska reikia pasidaryt paprastoj poliklinikoj , siaip kiek zinau geriausia likus 10d iki operacijos, o ligoninej jau turi turet tyrimus, jug sekancia diena opracija smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sidabra @ 2009 04 06, 19:08)
Sveikutes, del tyrimu pries laparaskopija  g.gif
o ju nepadarytu pagulde i ligonine  g.gif  juk gulsiuos i ja taip ar taip, tai ir padarytu, krauja, slapima, kardiograma  ax.gif  kur man dabar viska pasidaryt ir kada  g.gif
Papildyta:
tai gal ir man taip pasiseks su tyrimais  bigsmile.gif

gal pasiseks jei iskvies ekstra atveju , nu jei atsiras laisva vieta tai tave pakvies smile.gif tai viska ten padarys, bet reiks uz viska susimoket schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 06, 18:11)
viska reikia pasidaryt paprastoj poliklinikoj , siaip kiek zinau geriausia likus 10d iki operacijos, o ligoninej jau turi turet tyrimus, jug sekancia diena opracija  smile.gif

man bus ta pacia, kai gulsiuos doh.gif blush2.gif
tai kad man neliko 10 dienu g.gif o gyd atostogauja dabar unsure.gif o ir mm dar "neparejo" nors jau 2-3 d. teplioja..
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 06, 19:07)
viska pasidaryk paprastoj poliklinikoj, kam tau moket tenai  schmoll.gif  pas mus nemokamai pasidarysi, nzn kokioj tu pas kulikauskiene? as tai centrinej poliklinikoj, bet as nesidariau jokiu tyrimu, nes man viska ligoninej padare , jug isvaziavau anksciau, tai ligoninej viska padare,  smile.gif

Tai kodel liepe pasidaryti visus tyrimus is anksto? g.gif Gal tikrai viska butu patogiau pasidaryti ligoninei, nes guldys diena pries. 4u.gif
jau paskaiciau, ka rasote, kad ligoninei reikes moketi, tai kam tada moketi, kai poliklynikoje nemokamai. Dekoju uz informacija ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 06 balandžio 2009 - 17:19
QUOTE(Sidabra @ 2009 04 06, 19:14)
man bus ta pacia, kai gulsiuos  doh.gif  blush2.gif
tai kad man neliko 10 dienu  g.gif  o gyd atostogauja dabar  unsure.gif o ir mm dar "neparejo" nors jau 2-3 d. teplioja..

koks gyd atostogauja? pas seimos gyd gali paprasyt siuntimu, tyrimams, man parase darbe paprasta gine, nu bet kad neprireike jos tu siuntimuku smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristepala @ 2009 04 06, 19:16)
Tai kodel liepe pasidaryti visus tyrimus is anksto? g.gif  Gal tikrai viska butu patogiau pasidaryti ligoninei, nes guldys diena pries. 4u.gif

reikia atvaziuot su tyrimais, nes jei blogi tyrimai tai reik pasigydyt ar dar kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 06, 18:13)

gal pasiseks jei iskvies ekstra atveju , nu jei atsiras laisva vieta tai tave pakvies  smile.gif tai viska ten padarys, bet reiks uz viska susimoket  schmoll.gif

keista del susimokejimo g.gif
Papildyta:
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 06, 18:18)
koks gyd atostogauja? pas seimos gyd gali paprasyt siuntimu, tyrimams, man parase darbe paprasta gine, nu bet kad neprireike jos tu siuntimuku  smile.gif
Papildyta:

reikia atvaziuot su tyrimais, nes jei blogi tyrimai tai reik pasigydyt ar dar kas  g.gif

o siuntima gaultsi reikia tureti, ar tiesiog atvykti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabra @ 2009 04 06, 19:34)
keista del susimokejimo  g.gif
Papildyta:
o siuntima gaultsi reikia tureti, ar tiesiog atvykti  g.gif

uz viska mokejau nu uz tris tyrimus smile.gif apie 50lt visi kainavo, nedaug thumbup.gif
reikia siuntimo, kitaip nepriims i ligone , kiek zinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalyte25: 06 balandžio 2009 - 17:47
I ligonine gal ir priimtu be siuntimo bet tada reiketu susimoketi uz viska lova, vandeni, vaistus pacia operacija ir dar daug daug uzka, todel su siuntimu geriau nes tada niekas nekainuoja na nebent priklauso nuo ligonines gali kainuoti vaistai arba kai kurie tyrimai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiria: 06 balandžio 2009 - 18:01
Vitalyte laikom kumstukus už II smile.gif
Atsakyti