Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

nu va, aš jau namie...siūliukus ištraukė thumbup.gif
QUOTE(Ineza @ 2009 04 06, 11:00)
Mergaites noriu kartu su Jumis pasidziaugti, nes mes perkopem i 2 trimestriuka..  clap.gif  2.gif

kaip faina wub.gif

QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 06, 12:30)
Sveikos panikes!!!

Siela, nemegink eit i darba, nejuokauk. Paklausyk manes. va as debile fool.gif spraudziausi i ta darba, kad tik darbu nesusidetu, namie jau jauciausi, kaip ir pasveikus, viskas ok, praejo 1.5 sav. ir va siandien i darba atejau. Keikiuosi ir pykstu ant saves, kad panu neklausiau. Ziauru dirbti, taip silpna, mastymas suletejes, ausys uzgule, nesuprantu, aks vyksta, namie taip nebuvo tikrai. tik i lova ir norisi. O dar plius pykina. Namie tai bent lovoj guli ir nejauti nieko, o va darbe sakes net verkti noris. Ir laiko jau nesugrazinsiu atgal 
Nebuk tokia kvaila, kaip as ir netikek ta savijauta, kokia jauti. Ji apgaulinga. tu tikrai nesijauti gerai!!!

jau vėlu...nedarbingumas baigtas ax.gif o šiaip tai mano šefai irgi nėra blogi, tai aš jeigu tik matysiu, kad sunku darbe - galėsiu prašytis darbuotis namuose. O ir finansiškai man taip daug geriau blush2.gif

QUOTE(dendule @ 2009 04 06, 13:52)
Mergytes paziurejau saule3 operuoja siandien laikom uz ja kumstukus  thumbup.gif

aha...aš kai buvau siūlų traukti, tai irgi apie ją pagalvojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2009 04 06, 15:19)
Biski liudna......zinai kazkaip kai veluoja ir net savaite, tai speji prisimastyti visokiausiu dalyku....greiciau ateitu tos mmm ir pradeciau skaiciuoti dienas iki O, nes ir cia dar klausimas ar ji bus g.gif na bet tikiuosi kad po kiausidziu drilingo turetu buti g.gif

Viskas bus gerai pamatysi...
wub.gif group.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 04 06, 15:21)

Viskas bus gerai pamatysi...
wub.gif  group.gif

Zinau kad viskas bus gerai, nes kitaip but ir negali!!!
Na bet gal dar viena NT sugadinsiu.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2009 04 06, 15:25)
Zinau kad viskas bus gerai, nes kitaip but ir negali!!!
Na bet gal dar viena NT sugadinsiu.... blush2.gif

didis.gif sokiai.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ineza: 06 balandžio 2009 - 14:40
Ineza sveikinu ikopus i antra trimestriuka,kaip greit laikas bega,juk taip neseniai liniuoteje buvo 6sav. smile.gif .
Vitalyte laikau kumscius kad tik pasisektu mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2009 04 06, 14:19)
Biski liudna......zinai kazkaip kai veluoja ir net savaite, tai speji prisimastyti visokiausiu dalyku....greiciau ateitu tos mmm ir pradeciau skaiciuoti dienas iki O, nes ir cia dar klausimas ar ji bus g.gif na bet tikiuosi kad po kiausidziu drilingo turetu buti g.gif

Ei cypliuk jokiu blogu minciu!!! 4u.gif 4u.gif

Man irgi velavo kelias dienas tikrai..gal 4-5 tai naturalu gi viskas...baik is anksto pergyvent... viskas turi but gerai ir geros turi but mintis tik geros!!! nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,dziugu isgirsti,kad kazkam jau pavyko tapti nestuke.gif .Labai dziaugiuosi thumbup.gif .Na o as keliauju krautis tase,nes ryt ryte jau keliauju i ligonine.Jau pradedu bijoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ausraa14 @ 2009 04 06, 15:26)
Sveikos mergaites,dziugu isgirsti,kad kazkam jau pavyko tapti  nestuke.gif .Labai dziaugiuosi  thumbup.gif .Na o as keliauju krautis tase,nes ryt ryte jau keliauju i ligonine.Jau pradedu bijoti unsure.gif

Laikysim kumstelius uz tave mirksiukas.gif Nebijok, galvok apie tiksla, mes su tavimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretchene @ 2009 04 06, 15:34)
Laikysim kumstelius uz tave mirksiukas.gif  Nebijok, galvok apie tiksla, mes su tavimi 4u.gif

Aciu uz palaikyma smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
koks fainas oras ir savaitgalis superinis thumbup.gif
sestadieni pirma kart pamaciau gandra ir jis tupejo lizde, tai taip gera ant sirdeles paliko, tai visus kitus gandrus vaziuojant irgi beveik visus lizduose maciau, man atrodo tai labai geras zenklas wub.gif
o mes vakar atlikom pirma kart po laporaskop ND, jau buvau pasilgus labai MB wub.gif
o ryt vaziuoju pas daktaryte siulu isimti.
Cyplius skaiciau mm nesulauki, man gydytojas sake, kad jos gali uzveluoti, bet taip norisi kad juos kuo greiciau ateitu, kad viska pradet naujai. linkiu greiciau sulaukti mm rolleyes.gif
Vitalyte tikiuosi bus saunus tavo HCG ir galesim tave sveikinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nurija: 06 balandžio 2009 - 16:27
Sveikutes snekutes 4u.gif
Vitalyte, labai linkiu, kad NT rodytu riebius II wub.gif . Gal vistik D buvo teisus paskirdamas tau po Lap. stumuliacija bigsmile.gif Is visos sirdies linkiu...gal pagaliau pasklis pavasarinis virusiukas ir mes visos galesime dziaugtis nestuke.gif
Ausraa14, laikysim kustukus ir lauksime sugrystanat 4u.gif

Merginos parasykite kokius reikia tyrimus atlikti pries Lap. Man gydytojas sake, kad reikia 6, o pas mane uzrasyti tik 5 tyrimai. Matyt kai telefonu diktavo, kazko neuzsirasiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 06 balandžio 2009 - 16:50
QUOTE(Kristepala @ 2009 04 06, 18:47)
Sveikutes snekutes 4u.gif
Vitalyte, labai linkiu, kad NT rodytu riebius II  wub.gif . Gal vistik D buvo teisus paskirdamas tau po Lap. stumuliacija bigsmile.gif Is visos sirdies linkiu...gal pagaliau pasklis pavasarinis virusiukas ir mes visos galesime dziaugtis  nestuke.gif
Ausraa14, laikysim kustukus ir lauksime sugrystanat 4u.gif

jei tik pasiseks tai zinok uzkresiu visas kaimynes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

kraujo tyrima is venos , tepineli ir sirdies kardiograma ECG atrodo toki.. neatsimenu sutrumpinimo kardiogramos. daugiau nieko man nereikejo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalyte25: 06 balandžio 2009 - 16:54