Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 06, 14:36)
siaip turejau 5 folikulus , bet vienas buvo biskiuka mazesnis, bet tinkamas sake. o kas buvo tai net nzn, esu ant D supykusi, nes neapziurejo manes pries IUI , jei pamenat, man labai skaudejo pries tai diena, kad net negalejau pajudet.  g.gif  todel nzn ar buvo likusiu geru folikulu.  schmoll.gif 
MB turtas buvo A+B 87%  gerai atrodo, bet truputi mazas kiekis sake, 36mln  g.gif
Papildyta:

ne dar nenurasykit pas mamytes, kol gyd nepatvirtino... nes gal sakau NT panaudotas buvo  lotuliukas.gif

Koks dar panaudotas NT doh.gif doh.gif doh.gif
Juk jau du kartus darei ir abu kartai parode II
Keliauk tik greiciau pas gydytoja kad pati issitikintum jog nestuke.gif nes mes jau tikim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 06, 13:29)
man rytoj arba poryt, mano ciklas 26-29 d.
tai cia siom dienom, siand 26cd , tai va ...

vitalyte tiek mergyciu uz tave laiko kumstukus tikrai tu esi nestuke.gif

pamatysi viskas bus gerai ...net siurpuliukai begioja is dziaugsmo....

Ineza pamatysi bus tau kaip mano viena drauge sakydavo siurena pilvukyje kazkas...pats sunkiausias periodas praejo labai del taves dziaugiuosi... nestuke.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Duniu su tavim sutinku koks nuostabus tas gyvybes atejimo procesas wub.gif wub.gif wub.gif

Dirbti ir man visai nesinori.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 04 06, 15:39)
Geri rodikliai ir aplamai situacija wub.gif aisku nenoriu karkseti, bet tai gali ir du buti wub.gif aisku, HCG skaiciukai geriau viska parodytu  4u.gif planuoji daryti?

bijau daryt HCG g.gif
Papildyta:
QUOTE(cyplius @ 2009 04 06, 15:39)
Koks dar panaudotas NT doh.gif  doh.gif  doh.gif
Juk jau du kartus darei ir abu kartai parode II
Keliauk tik greiciau pas gydytoja kad pati issitikintum jog nestuke.gif nes mes jau tikim bigsmile.gif

mano gyd atostogauja iki balandzio 10d, tai nzn jei neateis iki to laiko mm tada gal vaziuosiu o dabar bijau net ka galvot, nes gali buti kad gal rimtai uzsislepe,kazkur pas mane dar veikia.
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2009 04 06, 14:39)

Anksti dar eiti pas gyd, nieko dar nematys ( tik 5-6 savaite gyd.mato per echo)...tik kraujo tyrimukas parodo situacija,bet tai jei NT jau rodo dvi juosteles, tai tikrai HCG skaiciukai jau nemazi 4u.gif
Atsakyti
Et mergytes kaip gera skaityt.... 4u.gif kad va pries tai nerimavo liudejo juokavo o va se tau ir nestuke.gif wub.gif sedziu visa apspangus ir galvoju kaip jum ir kada girsiuosi kad rodo II

blush2.gif
suguzes cia pas mus nestuke.gif nestuke.gif

cypliau nepergyvenk man irgi po buvo uzsitempe dienos...gal tu irgi nestuke.gif tik testukas nerodo smile.gif buna gi visko gal sugedusi koki naudoji biggrin.gif

Mergytes paziurejau saule3 operuoja siandien laikom uz ja kumstukus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dendule: 06 balandžio 2009 - 13:56
QUOTE(dendule @ 2009 04 06, 14:52)
Et mergytes kaip gera skaityt.... 4u.gif kad va pries tai nerimavo liudejo juokavo o va se tau ir  nestuke.gif  wub.gif sedziu visa apspangus ir galvoju kaip jum ir kada girsiuosi kad rodo II
blush2.gif
suguzes cia pas mus  nestuke.gif  nestuke.gif

cypliau nepergyvenk man irgi po buvo uzsitempe dienos...gal tu irgi  nestuke.gif  tik testukas nerodo smile.gif buna gi visko gal sugedusi koki naudoji  biggrin.gif

Noreciau but nestuke.gif rolleyes.gif , bet kaip tai jokiu pozymiu nera, tai tikriausiai veluoja mmm unsure.gif ir jau visa savaite kaip veluoja g.gif taip dar nebuvo, bet cia lapor kalta, kadangi prie kiausidziu buvo liestasi, tai matomai ir del to ir sutriko ciklas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2009 04 06, 15:58)
Noreciau but  nestuke.gif  rolleyes.gif , bet kaip tai jokiu pozymiu nera, tai tikriausiai veluoja mmm unsure.gif ir jau visa savaite kaip veluoja g.gif taip dar nebuvo, bet cia lapor kalta, kadangi prie kiausidziu buvo liestasi, tai matomai ir del to ir sutriko ciklas unsure.gif

man irgi nera pozymiu jokiu ax.gif tai.... gal.... nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Duniu @ 2009 04 06, 15:46)
Anksti dar eiti pas gyd, nieko dar nematys ( tik 5-6 savaite gyd.mato per echo)...tik kraujo tyrimukas parodo situacija,bet tai jei NT jau rodo dvi juosteles, tai tikrai HCG skaiciukai jau nemazi 4u.gif

jei ryt ryte nebus mm vaziuosiu su MB i klp, pasidarysiu, jis ryt poliklinikoj dirbs smile.gif tai tada suzinosim tiksliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 06, 15:02)
man irgi nera pozymiu jokiu  ax.gif  tai.... gal....  nestuke.gif
Papildyta:

jei ryt ryte nebus mm vaziuosiu su MB i klp, pasidarysiu, jis ryt poliklinikoj dirbs  smile.gif tai tada suzinosim tiksliai  thumbup.gif

Linkiu sekmes ir isitikink jau 100% kad pagaliau atejo ta taip ilgai laukta diena 4u.gif
Atsakyti
Dendule, aciu uz palaikyma.. group.gif

Vitalyt, teisingai mergaites sako, pasidaryk HCG ir viskas bus aisku.. mirksiukas.gif
As taip pat bijojau ji darytis, bet pasidariau ir viskas buvo thumbup.gif bet man dar liepe pasidaryti progesterona.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 06, 14:02)
man irgi nera pozymiu jokiu  ax.gif  tai.... gal....  nestuke.gif
Papildyta:

jei ryt ryte nebus mm vaziuosiu su MB i klp, pasidarysiu, jis ryt poliklinikoj dirbs  smile.gif tai tada suzinosim tiksliai  thumbup.gif

Nepamirsk mums pranest!! wub.gif lauksime labai smile.gif ir laikysime kumstukus...

cypliau nepergyvenk kad ir NT rodo I tikrai delto lapa kalta... 4u.gif
Atsakyti
tai va rytoj ryte pasidarysiu dar viena NT jei bus 2 bruksniukai, vaziuosiu i klp pasidaryt HCG blush2.gif
butinai pranesiu gryzusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 04 06, 15:09)
Nepamirsk mums pranest!!  wub.gif lauksime labai smile.gif ir laikysime kumstukus...

cypliau nepergyvenk kad ir NT rodo I tikrai delto lapa kalta... 4u.gif

Biski liudna......zinai kazkaip kai veluoja ir net savaite, tai speji prisimastyti visokiausiu dalyku....greiciau ateitu tos mmm ir pradeciau skaiciuoti dienas iki O, nes ir cia dar klausimas ar ji bus g.gif na bet tikiuosi kad po kiausidziu drilingo turetu buti g.gif
Atsakyti