Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 06, 13:55)
as dariau ir vakar ir dar siandien  blush2.gif  blush2.gif  rodo du bruksniukus, bet vienas ryskus kitas vaiduokliukas bet gerai matosi. vakar galvojau kad cia mano vaizduote mato , bet rodziau MB ir draugei tai abu mate  g.gif  tai net nzn kas ten ... ar tiesa ar ne ????  klausimas iskilo .... ir ats bus jei mmm neateis  smile.gif

O ka manai apie HCG? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 06, 13:41)
duniu  blush2.gif  wub.gif  wub.gif 
vakar dariau viena NT ir siand dar pasidariau  blush2.gif  nu bet netikiu tai tikrai.  g.gif

As pirmus tris kartus irgi nepatikejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 04 06, 14:54)
Laukiu nesulaukiu, kuomet jau kazka jausiu, nes dabar dar nieko nejauciu..  verysad.gif  ax.gif

pajausi mazute , ir net pati nepastebi kaip greit prades spardytis pilvely ax.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Heiress @ 2009 04 06, 15:04)
O ka manai apie HCG?  bigsmile.gif

aj nzn , kazkaip bijau daryt, jei neateis mmm ryt poryt tada , nes D sake kad 12 po IUI galiu NT daryt , tai va pasidariau, bet krauja bijau duot, g.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 06, 14:05)
pajausi mazute , ir net pati nepastebi kaip greit prades spardytis pilvely  ax.gif  bigsmile.gif

vitalyte tu tikrai laukiesi, tie vaiduokliukai pasitvirtina.. As nors ir laukiau nestuke.gif , bet viskas ivyko taip netiketai, kad pamacius dvi juosteles, as apsizliumbiau, laksciau kaip isprotejus ir negalejau patiketi.. lotuliukas.gif g.gif kiekviena ryta pabudus, galvoju ar tai tiesa... lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 06, 13:41)
duniu  blush2.gif  wub.gif  wub.gif 
vakar dariau viena NT ir siand dar pasidariau  blush2.gif  nu bet netikiu tai tikrai.  g.gif

Man gine sake, kad testas praktiskai niekada nemeluoja.
Tai jis yra 100% vitalyt. ko tu dar cia netiki nesuprantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 04 06, 15:05)
As pirmus tris kartus irgi nepatikejau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

ir as netikiu , nes nieko nejauciu, jokiu krutines patinimu ir skausmingu speneliu, viskas dingo... g.gif tai visada kazkaip man pries mmm dingdavo tai ir db bijau apsirikt unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 06, 15:09)
Man gine sake, kad testas praktiskai niekada nemeluoja.
Tai jis yra 100% vitalyt. ko tu dar cia netiki nesuprantu  smile.gif

as bijau kad vaistuku poveikis cia g.gif
Atsakyti
Vitalyt, kada tau sakei mmm turi buti???...

Niu jau oras uz lango - net dirbt nesinori.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ineza: 06 balandžio 2009 - 13:19
QUOTE(Ineza @ 2009 04 06, 15:13)
Vitalyt, kada tau sakei mmm turi buti???...

Niu jau oras uz lango - net dirbt nesinori..  lotuliukas.gif

man rytoj arba poryt, mano ciklas 26-29 d.
tai cia siom dienom, siand 26cd , tai va ...
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 06, 14:11)
ir as netikiu , nes nieko nejauciu, jokiu krutines patinimu ir skausmingu speneliu, viskas dingo...  g.gif  tai visada kazkaip man pries mmm dingdavo tai ir db bijau apsirikt  unsure.gif
Papildyta:

as bijau kad vaistuku poveikis cia  g.gif

kokie vaistukai wub.gif biggrin.gif 14 d.po ovetrillio bigsmile.gif
cia tas vaistukas, kuri pamatysi po 9 men mirksiukas.gif
kiek per IUI folikulu turejai? ir ar buvo ovuliave? ir koks vyro turtas buvo po paruosimo? gal ne ta tema,bet labai idomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 06, 14:29)
man rytoj arba poryt, mano ciklas 26-29 d.
tai cia siom dienom, siand 26cd , tai va ...

Vitalyte, kazakaip jau manau kad galim drasiai tave sveikinti padidinus mamyciu gretas 4u.gif

O as tai irgi dar niekaip nesulaukiu savo mmm g.gif turejo but jau 1 balandzio d., bet va dar nera g.gif kazkaip kelias dienas pilvuka retkarciais pamausdavo, bet ir viskas, daugiau jokiu simptomu, tai gal cia po tos lapor taip cikliukas issinormavo g.gif ir dariau jau 2d NT, bet nieko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 04 06, 15:29)
kokie vaistukai wub.gif  biggrin.gif 14 d.po ovetrillio bigsmile.gif
cia tas vaistukas, kuri pamatysi po 9 men mirksiukas.gif
kiek per IUI folikulu turejai? ir ar buvo ovuliave? ir koks vyro turtas buvo po paruosimo? gal ne ta tema,bet labai idomu ax.gif

siaip turejau 5 folikulus , bet vienas buvo biskiuka mazesnis, bet tinkamas sake. o kas buvo tai net nzn, esu ant D supykusi, nes neapziurejo manes pries IUI , jei pamenat, man labai skaudejo pries tai diena, kad net negalejau pajudet. g.gif todel nzn ar buvo likusiu geru folikulu. schmoll.gif
MB turtas buvo A+B 87% gerai atrodo, bet truputi mazas kiekis sake, 36mln g.gif
Papildyta:
QUOTE(cyplius @ 2009 04 06, 15:33)
Vitalyte, kazakaip jau manau kad galim drasiai tave sveikinti padidinus mamyciu gretas 4u.gif

O as tai irgi dar niekaip nesulaukiu savo mmm g.gif turejo but jau 1 balandzio d., bet va dar nera g.gif kazkaip kelias dienas pilvuka retkarciais pamausdavo, bet ir viskas, daugiau jokiu simptomu, tai gal cia po tos lapor taip cikliukas issinormavo g.gif ir dariau jau 2d NT, bet nieko verysad.gif

ne dar nenurasykit pas mamytes, kol gyd nepatvirtino... nes gal sakau NT panaudotas buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 06, 14:36)
siaip turejau 5 folikulus , bet vienas buvo biskiuka mazesnis, bet tinkamas sake. o kas buvo tai net nzn, esu ant D supykusi, nes neapziurejo manes pries IUI , jei pamenat, man labai skaudejo pries tai diena, kad net negalejau pajudet.  g.gif  todel nzn ar buvo likusiu geru folikulu.  schmoll.gif 
MB turtas buvo A+B 87%  gerai atrodo, bet truputi mazas kiekis sake, 36mln  g.gif
Papildyta:

ne dar nenurasykit pas mamytes, kol gyd nepatvirtino... nes gal sakau NT panaudotas buvo  lotuliukas.gif

Geri rodikliai ir aplamai situacija wub.gif aisku nenoriu karkseti, bet tai gali ir du buti wub.gif aisku, HCG skaiciukai geriau viska parodytu 4u.gif planuoji daryti?
Atsakyti