Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 06, 13:30)
Sveikos panikes!!!
Ziauru dirbti, taip silpna, mastymas suletejes, ausys uzgule, nesuprantu, aks vyksta, namie taip nebuvo tikrai. tik i lova ir norisi. O dar plius pykina. Namie tai bent lovoj guli ir nejauti nieko, o va darbe sakes net verkti noris. Ir laiko jau nesugrazinsiu atgal  verysad.gif  verysad.gif
cray.gif  cray.gif
Nebuk tokia kvaila, kaip as ir netikek ta savijauta, kokia jauti. Ji apgaulinga. tu tikrai nesijauti gerai!!!

Man ir praeita savaite nekokia buvo, bet si ziuriu, visai jau neblogai smile.gif
matyt, reikia atdaptacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 04 06, 12:24)
suprantu, vakar dare.. 12 DPO 4u.gif tai jau tikrai ne "pievas" NT rode
Papildyta:

Jetau kaip greitai laikas bega  wub.gif Kaip faina 4u.gif jau greitai ir judesiukus pajusi wub.gif grazu wub.gif sveikinu 4u.gif

P.S. Parasiau Vitalytei, kad ir pas mus uzeitu...bu maciau, is IUI skyrelio neislipa biggrin.gif

Et kokia ji... gi po laparoskopijos gi pamate II tai galetu gi su mumis irgi pasidziaugti!!! smile.gif 4u.gif
As tai labai dziaugiuosi ja smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 04 06, 13:36)
Et kokia ji... gi po laparoskopijos gi pamate II tai galetu gi su mumis irgi pasidziaugti!!! smile.gif  4u.gif
As tai labai dziaugiuosi ja smile.gif  nestuke.gif

Nu prisimans gal ir mus kada... smile.gif Matyt, paliko mus ant deserto biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mano mielosios draugytes 4u.gif blush2.gif
duniu as nepykstu 4u.gif kazkaip netikiu tais bruksniukais tai pagalvojau kad nelaiku pasiskelbiau blush2.gif
bet kaip sakoma viltis durniu motina lotuliukas.gif lotuliukas.gif
vakar pirma karta maciau gandra, tai apskrido kokius 5 ratus apie mus su MB blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 04 06, 12:34)
Man ir praeita savaite nekokia buvo, bet si ziuriu, visai jau neblogai smile.gif
matyt, reikia atdaptacijos smile.gif

skorpione20 uzuojauta laikykis, as sakiau kad ta savijauta apgaulinga...nieko tvirtybes nepersidirbk...sakyk man sutrumpinas rezimas... 4u.gif dar daro savo pavasaris jegas issiurbia...
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 04 06, 14:38)
Nu prisimans gal ir mus kada... smile.gif Matyt, paliko mus ant deserto biggrin.gif

duniu blush2.gif wub.gif wub.gif
vakar dariau viena NT ir siand dar pasidariau blush2.gif nu bet netikiu tai tikrai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 04 06, 13:40)
skorpione20 uzuojauta laikykis, as sakiau kad ta savijauta apgaulinga...nieko tvirtybes nepersidirbk...sakyk man sutrumpinas rezimas...  4u.gif dar daro savo pavasaris jegas issiurbia...

tai aciu dievui, kad valdzia leido dirbti tiek,. kiek isgalesiu. Eisiu namo jau tuoj, nes nebeimanoma.

Vitalyte

tai tu matei tuos IIbruksniukus ar apsigavai?
Nieko nebesuprantu.
man kunas visas virpa, kai perskaiciau panu snekesius apie tave!!!
Sakyk, netylek, ar tas NT rode ka, ar ne?

O as dar siandien labai gera naujiena suzinojau.
Mano pazystami po metu vargo su nevaisingumu pagaliau pastojo!!!
IUI padejo jiems. Bet ir tai sake, padejo tik tada, kai su vyru abu visa menesi nei laso alkoholio negere. isivaizduojat? Tada atset sperma gyvybingesne buna.
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 06, 13:41)
duniu  blush2.gif  wub.gif  wub.gif 
vakar dariau viena NT ir siand dar pasidariau  blush2.gif  nu bet netikiu tai tikrai.  g.gif

Oi Vitalyt wub.gif viskas cia jau su tavim aisku wub.gif
Gandrai ,siaip sau ratu aplink nesuka biggrin.gif
Sakiau as tau, kad testu tiek tau nereikes tongue.gif tikiuosi dar nespejai prisipirkti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duniu: 06 balandžio 2009 - 12:51
QUOTE(Duniu @ 2009 04 06, 13:24)
suprantu, vakar dare.. 12 DPO 4u.gif tai jau tikrai ne "pievas" NT rode
Papildyta:

Jetau kaip greitai laikas bega  wub.gif Kaip faina 4u.gif jau greitai ir judesiukus pajusi wub.gif grazu wub.gif sveikinu 4u.gif

P.S. Parasiau Vitalytei, kad ir pas mus uzeitu...bu maciau, is IUI skyrelio neislipa biggrin.gif

Laukiu nesulaukiu, kuomet jau kazka jausiu, nes dabar dar nieko nejauciu.. verysad.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 06, 14:45)
tai aciu dievui, kad valdzia leido dirbti tiek,. kiek isgalesiu. Eisiu namo jau tuoj, nes nebeimanoma.

Vitalyte

tai tu matei tuos IIbruksniukus ar apsigavai?
Nieko nebesuprantu.
man kunas visas virpa, kai perskaiciau panu snekesius apie tave!!!
Sakyk, netylek, ar tas NT rode ka, ar ne?

O as dar siandien labai gera naujiena suzinojau.
Mano pazystami po metu vargo su nevaisingumu pagaliau pastojo!!!
IUI padejo jiems. Bet ir tai sake, padejo tik tada, kai su vyru abu visa menesi nei laso alkoholio negere. isivaizduojat? Tada atset sperma gyvybingesne buna.

as dariau ir vakar ir dar siandien blush2.gif blush2.gif rodo du bruksniukus, bet vienas ryskus kitas vaiduokliukas bet gerai matosi. vakar galvojau kad cia mano vaizduote mato , bet rodziau MB ir draugei tai abu mate g.gif tai net nzn kas ten ... ar tiesa ar ne ???? klausimas iskilo .... ir ats bus jei mmm neateis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 04 06, 13:54)
Laukiu nesulaukiu, kuomet jau kazka jausiu, nes dabar dar nieko nejauciu..  verysad.gif  ax.gif

tai dar ankstoka...bet jau uz menesiuko tikrai bus judesiukai wub.gif
Kai pagalvoju dabar wub.gif ...tiesiog, stebuklas wub.gif ...naujos gyvybes atsiradimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 04 06, 13:03)
O tai smagu kad viska gerai smile.gif o maudzia  nes gi gimdute tavo tempiasi smile.gif kleckiukas tavo mazuliukas auga...  4u.gif  wub.gif
Et jauciu koks nerelus jausmas buti  nestuke.gif vaikstai pradzioje kol niekas nemato ir sypsais pro usa, nes zinai kad auga tavyje zmogiukas... nestuke.gif
O tavo nestumas jau matosi? ar dar slepti gali laisvai?smile.gif

Na slepti.. kaip cia pasakius.. lotuliukas.gif jau maniskis sako, kad jau kaip ir matosi..
mirksiukas.gif Tiesiog pasiputes toks, putlutis.. lotuliukas.gif is pradziu tik apacia padidejo, o dabar jau su virsumi lyginasi.. nestuke.gif
Jei ne paltukas tai jau turbut pradetu visi itarti lotuliukas.gif
Atsakyti