Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 03, 15:02)
Jo Kristapela pavare gerai su tuo apsisikti - apsisukti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif smile.gif

P.S. Ir dar prie Ausros vartu, prie sventos vietos  doh.gif

Vos nemiriau is juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na jus ir pavarot thumbup.gif

QUOTE(Busiukas @ 2009 04 03, 20:01)
Nu bet va suveike kazkuris is akmenu  thumbup.gif  .

Dar vienas perlas thumbup.gif

O klausykit Traku g. tai eina kalba apie staciatikiu cerkve, ane?
Ten 2 yra, viena kur paveikslai parsiduoda, o kita dar biski auksciau,
tai i kuria reikia uzeiti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lin4ia: 03 balandžio 2009 - 23:46
Laba diena merginos 4u.gif . Smagu, kad vakar visom nuotaika pakilo thumbup.gif . Ir dar kiek ziniu igavau, pasirodo tas akmuo - plytele yra prie Katedros, o ne Ausros vartu biggrin.gif Vilniuje esu buvusi tik karta, tai ir pykti per daug negalima, kad susimaisiau blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites... 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas merginukes kaip savaitgalis eina 4u.gif
Atsakyti
laba dienelė 4u.gif
QUOTE(nurija @ 2009 04 03, 15:58)
sveikute, kaip faina, kad ir tau viskas gerai, tai ka sekmingu ND ir laukiam gandru  ax.gif

wub.gif

QUOTE(Busiukas @ 2009 04 03, 16:11)
Laba dienele,na turiu nuliudinti Vitalyte,bet nepavyko man susisiekti su drauge,taigi tiksliai nesuzinojau apie ta cerkve verysad.gif  ,bet pasimelsti ausros vartuose irgi nepakenks.
Labai smagu Siela,kad viskas gerai,manau kad greitu laiku sveikinsim su  nestuke.gif    mirksiukas.gif  .

wub.gif
aš šiąnakt sapnavau, kad išėjau į balkoną, o ant jo turėklo atskrido didžiulis gandras ir tupi prieš pat mane, nu kokiu 20cm atstumu... wub.gif dar puoliau fotkinti, bet nesigavo...o paskui ir žadintuvas nuskambėjo ax.gif bet atsikėlus tokia gera nuotaika apėmė wub.gif
tik va buvom šiandien bažnyčioje...o kadangi šventinės mišios ir žmonių masė, tai vidury mišių teko brautis iki lauko, nes silpna pasidarė - nors atrodo jaučiuosi puikiai, bet jėgos vis tiek dar pilnai neatsistačiusios ax.gif

ryt važiuosiu siūlais (tiksliau vielutėm hihihi.gif ) atsikratyti ir jaučiu jau antradienį į darbą šuoliuosiu thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakarelis mergytes 4u.gif
Savaitgalis buvo puikus kaip ir oras smile.gif

Siela gal neskubek i darba...pataupyk sveikatele ir jegas... 4u.gif o dar toks oras galesi sau iseit pasivaiksciot...
Atsakyti
Sveikutes,
Matau temukeje stilis...Geras oras savatgali buvo...Visos laparoskopiukes isilakste i gamta...
as ir nesenai is kaimelio grizau...puoliau prie kompo, o cia tyla tongue.gif
Tiesa, pagaliau pamaciau ir as gandrus, nors jie ir ne skrido o tupejo lizde...bet, vistiek pagalvojau - geras zenklas wub.gif
Einu ruostis i darba...brrr... nemegstu sekmadienio vakaru... kazkodel blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 04 05, 19:18)
Sveikutes,
Matau temukeje stilis...Geras oras savatgali buvo...Visos laparoskopiukes isilakste i gamta...
as ir nesenai is kaimelio grizau...puoliau prie kompo, o cia tyla tongue.gif
Tiesa, pagaliau pamaciau ir as gandrus, nors jie ir ne skrido o tupejo lizde...bet, vistiek pagalvojau - geras zenklas wub.gif
Einu ruostis i darba...brrr... nemegstu sekmadienio vakaru... kazkodel blink.gif

Sveikute 4u.gif

As irgi nemegstu sekmadienio vakaru jie man depresija varo jau nuo mokyklos laiku, kad ryt jau reikes i darba seniau budavo i mokykla..kazkaip studijavimo laikais to jausmo nebuvo like nes ne visad paskaitos budavo smile.gif pirmadieniais...
O ka tu ruosies i darba?maudais prausies?ar ND darai biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 04 05, 20:38)
O ka tu ruosies i darba?maudais prausies?ar ND darai biggrin.gif blush2.gif

Neee tongue.gif ND ne pasiruosimas biggrin.gif ...ND desertas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 04 05, 20:03)
Neee tongue.gif  ND  ne pasiruosimas biggrin.gif ...ND desertas biggrin.gif

Reik ir man eit ruostis i darba tik labai nesinori... geriau deserto is karto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siela_01 @ 2009 04 05, 17:27)
laba dienelė  4u.gif

wub.gif
wub.gif
aš šiąnakt sapnavau, kad išėjau į balkoną, o ant jo turėklo atskrido didžiulis gandras ir tupi prieš pat mane, nu kokiu 20cm atstumu... wub.gif dar puoliau fotkinti, bet nesigavo...o paskui ir žadintuvas nuskambėjo  ax.gif bet atsikėlus tokia gera nuotaika apėmė  wub.gif
tik va buvom šiandien bažnyčioje...o kadangi šventinės mišios ir žmonių masė, tai vidury mišių teko brautis iki lauko, nes silpna pasidarė - nors atrodo jaučiuosi puikiai, bet jėgos vis tiek dar pilnai neatsistačiusios  ax.gif

ryt važiuosiu siūlais (tiksliau vielutėm hihihi.gif ) atsikratyti ir jaučiu jau antradienį į darbą šuoliuosiu  thumbup.gif

Koks geras sapnas wub.gif
Atsakyti
Labas rytas wub.gif wub.gif
Stai ir vel pirmadienis doh.gif Is kitos puses gerai, nes liko vienadiena maziau laukti iki nestuke.gif tongue.gif
O as sianakt sapnavau, kad gaudziau miske vista su visciuku blink.gif taip keistai.... biggrin.gif
Atsakyti