Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

QUOTE(Kristepala @ 2009 04 03, 12:34)
apsisikti tris kartus biggrin.gif

nu viena dar suprantu lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu bet tai 3 kartus lotuliukas.gif lotuliukas.gif is kur tiek "zaliavos"paiimti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
vos is juoko nenuvirtau nuo kedes lotuliukas.gif
oi gerai cia parasei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 04 03, 13:59)
nu viena dar suprantu lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu bet tai 3 kartus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif is kur tiek "zaliavos"paiimti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
vos is juoko nenuvirtau nuo kedes lotuliukas.gif
oi gerai cia parasei lotuliukas.gif

Jo Kristapela pavare gerai su tuo apsisikti - apsisukti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif smile.gif

P.S. Ir dar prie Ausros vartu, prie sventos vietos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpione20: 03 balandžio 2009 - 14:02
QUOTE(Heiress @ 2009 04 03, 11:37)
3 k "apsisikti"  g.gif
keistai cia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As irgi zvengiu sau atsisedus viena prie stalo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Duniu aga zaliavos ner is kur tiek pajamt smile.gif

Mergytes o jei vos vos keli lasiukai ar galima ND daryt..man 6cd o jau kai noriu.......... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dendule: 03 balandžio 2009 - 14:25
QUOTE(dendule @ 2009 04 03, 16:23)
As irgi zvengiu sau atsisedus viena prie stalo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif  thumbup.gif
Duniu aga zaliavos ner is kur tiek pajamt smile.gif
Mergytes o jei vos vos keli lasiukai ar galima ND daryt..man 6cd o jau kai noriu.......... 4u.gif

drasiai gali myletis isveikata irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Siela_01 @ 2009 04 02, 09:58)
laba dienelė  4u.gif

aš jau namučiuose - šiandien išleido. Jaučiuosi puikiai  thumbup.gif labai faina anesteziologė - nežinočiau, tai ir nesuprasčiau, kad buvo narkozė  thumbup.gif atsibudau - o pro langą saulutė šviečia - taip smagu...klinika ir personalas labai faini thumbup.gif
mano diagnozė irgi labai panaši - kiaušintakiai praeinami, endometriozės nėra, dar kažkaip keistai išsireiškė, kad truputį policistinės kiaušidės, bet kažką pridegino, tai šiuo metu rezultatas puikus.
čia surašiau, ką man gydytojas susakė, o visus dokumentus ir išrašus pasiimsiu tik pirmadienį. Į darbą irgi tikiuosi grįžti pirmadienį arba antradienį - jaučiuosi kuo puikiausiai, ir kol nepamatau pilve skylučių, tol būnu pamiršusi, kad aš iš po operacijos  ax.gif
tai kol kas iš manęs tiek žinių...esu labai laiminga...dabar svarbiausia išlaukti pakartotinių tyrimų dėl chlamidijų...ech, greičiau viskas... wub.gif

sveikute, kaip faina, kad ir tau viskas gerai, tai ka sekmingu ND ir laukiam gandru ax.gif
Atsakyti
Laba dienele,na turiu nuliudinti Vitalyte,bet nepavyko man susisiekti su drauge,taigi tiksliai nesuzinojau apie ta cerkve verysad.gif ,bet pasimelsti ausros vartuose irgi nepakenks.
Labai smagu Siela,kad viskas gerai,manau kad greitu laiku sveikinsim su nestuke.gif mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2009 04 02, 11:17)

Nes man tai gydytoja liepe po lapor ir pries pastojant heli pagert, tai as ir geriu mirksiukas.gif

O bože, galvoju, kokį čia dar vitaminą išrado lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Kristepala @ 2009 04 03, 11:34)
Sveika. As kai buvau VLN tai buvau prie "Ausros vartu" (atrodo, kad taip tas pastatas vadinosi, toks dideliom kolonom, baltos spalvos), ten tokia yra plytele kur reikia sugalvoti nora ir koja uzdejus ant tos plyteles apsisikti tris kartus biggrin.gif  Dabar laukiu, kol issipildys bigsmile.gif

O ant kurios tiksliai? lotuliukas.gif Mums pasakė kažkas, kad prie Kauno pilies yra vaisingas akmuo, bet kuris tiksliai, tai niekas nežino. Vienžo, sėdomės mes su
MB ant visų iš eilės ir dar vieni giminaičiai. O aplink pilna žmonių, tai įsivaizduokit kaip atrodėm hah.gif stupid.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 04 03, 19:37)
O bože, galvoju, kokį čia dar vitaminą išrado  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O ant kurios tiksliai?  lotuliukas.gif Mums pasakė kažkas, kad prie Kauno pilies yra vaisingas akmuo, bet kuris tiksliai, tai niekas nežino. Vienžo, sėdomės mes su
MB ant visų iš eilės ir dar vieni giminaičiai. O aplink pilna žmonių, tai įsivaizduokit kaip atrodėm  hah.gif  stupid.gif

Nu bet va suveike kazkuris is akmenu thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Tiria @ 2009 04 03, 11:28)

Papildyta:
Daivkukas27 o pas kokia daktare tu lankaisi Alytuje?  4u.gif

Oi labai atsiprasau del foto, matyt man nesigavo ten kazkas blush2.gif Pabandysiu dar karta mirksiukas.gif O as kazkada lankiausi pas Maciuleviciene, na kiek girdejau, kad ji nebloga gydytoja butent nevaisingumui gydyt, bet man tai nelabai , nes labai tempe laika ir nieko nedare. schmoll.gif O dabar tai pas Klima, na jau siek tiek geriau, o bus matyt po operacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Busiukas @ 2009 04 03, 19:01)
Nu bet va suveike kazkuris is akmenu  thumbup.gif  .

Net nežinau, jai senokai ten sėdėjom, daugiau nei prieš tris metus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 03 balandžio 2009 - 19:53
Na jau ikeliau kelias foto blush2.gif Kaip jums gerai silta pas jus,dziaugiates pavasariu lotuliukas.gif, o cia kelios dienos buvo siltos, o siandien lyja ir toks savaitgalis bus:verysad: verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 03, 14:36)
drasiai gali myletis isveikata  irnesakyk.gif  hihihi.gif

Aciu uz leidima biggrin.gif 4u.gif
Galvoju del endo gal negerai smile.gif

Ei merginos negi visos miegat ar ND darot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dendule: 03 balandžio 2009 - 21:58