Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 03, 13:03)
labas mergaites  4u.gif  4u.gif  as vln  thumbup.gif  kazkada kazkas kalbejo apie sventa vieta vieta vln blush2.gif  blush2.gif  niu kur zvakute reikia kazkur uzdegt  smile.gif  neatsimenu, kuriam forume cia kalbejo  blush2.gif

Sveika. As kai buvau VLN tai buvau prie "Ausros vartu" (atrodo, kad taip tas pastatas vadinosi, toks dideliom kolonom, baltos spalvos), ten tokia yra plytele kur reikia sugalvoti nora ir koja uzdejus ant tos plyteles apsisikti tris kartus biggrin.gif Dabar laukiu, kol issipildys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2009 04 03, 12:34)
Sveika. As kai buvau VLN tai buvau prie "Ausros vartu" (atrodo, kad taip tas pastatas vadinosi, toks dideliom kolonom, baltos spalvos), ten tokia yra plytele kur reikia sugalvoti nora ir koja uzdejus ant tos plyteles apsisikti tris kartus biggrin.gif  Dabar laukiu, kol issipildys bigsmile.gif

3 k "apsisikti" g.gif
keistai cia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 04 03, 13:37)
3 k "apsisikti"  g.gif
keistai cia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Oi lotuliukas.gif nu geras.... bigsmile.gif Kad db Vitalytes nesuklaidinti, tai pataisau APSISUKTI, o ne ... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2009 04 03, 13:34)
Sveika. As kai buvau VLN tai buvau prie "Ausros vartu" (atrodo, kad taip tas pastatas vadinosi, toks dideliom kolonom, baltos spalvos), ten tokia yra plytele kur reikia sugalvoti nora ir koja uzdejus ant tos plyteles apsisikti tris kartus biggrin.gif  Dabar laukiu, kol issipildys bigsmile.gif

aciu brangioji thumbup.gif 4u.gif mirksiukas.gif
vaziuosim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2009 04 03, 12:40)
Oi  lotuliukas.gif  nu geras.... bigsmile.gif Kad db Vitalytes nesuklaidinti, tai pataisau APSISUKTI, o ne ... thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Siandien dar taip skaniai nesijuokiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2009 04 03, 13:40)
Oi  lotuliukas.gif  nu geras.... bigsmile.gif Kad db Vitalytes nesuklaidinti, tai pataisau APSISUKTI, o ne ... thumbup.gif

bliam, kaip zvengiu dabar lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2009 04 03, 13:40)

Nu nebegaliu sustoti juoktis lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaip viena raide pakeicia visa veiksma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2009 04 03, 13:42)
Nu nebegaliu sustoti juoktis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kaip viena raide pakeicia visa veiksma  blush2.gif

bet kaip nuotaika pakelei, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2009 04 03, 12:34)

Nu jus cia panos ir duodat.
Visu pirma, ta plytele nera prie Ausros vartu, Kristapela.
Ji yra pries pat Katedra mirksiukas.gif
O zvakele, apie kuria kalba Vitalyte, kad reiktu uzdegti, tai cia manau del vaisingumo ji turi omeny?
Atsimenu, kai panos diskutavo apie Marija su vaikeliu ant ranku berots. Sake, kad traku g. ta baznycia.
Bet tau Vitalyte patarciau nueiti i Ausros vartus, ten stovi auksine Marijos statula. Reikia uzlipti tokiais laiptais. Pabuciuok butinai ja. Ten visi vaziuoja prie jos. Sako, kad ji daro stebuklus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpione20: 03 balandžio 2009 - 12:17
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 03, 14:17)
Nu jus cia panos ir duodat.
Visu pirma, ta plytele nera prie Ausros vartu, Kristapela.
Ji yra pries pat Katedra  mirksiukas.gif
O zvakele, apie kuria kalba Vitalyte, kad reiktu uzdegti, tai cia manau del vaisingumo ji turi omeny?
Atsimenu, kai panos diskutavo apie Marija su vaikeliu ant ranku berots. Sake, kad traku g. ta baznycia.
Bet tau Vitalyte patarciau nueiti i Ausros vartus, ten stovi auksine Marijos statula. Reikia uzlipti tokiais laiptais. Pabuciuok butinai ja. Ten visi vaziuoja prie jos. Sako, kad ji daro stebuklus...

joa apie vaisinguma 4u.gif tai traku g yra ,o ten baznycia a kas? unsure.gif
Atsakyti
oi oi oi vos pseju skaityti ka jus cia pleputes prirasete lotuliukas.gif lotuliukas.gif , su tuo apsisukimu tai gera buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
Daivkukas27 o pas kokia daktare tu lankaisi Alytuje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 03, 13:25)
joa apie vaisinguma 4u.gif  tai traku g yra ,o ten baznycia a kas?  unsure.gif

Cia manau Svc.M.Marijos Emimo i dangu baznycia, traku g. 9 yra
Atsakyti