Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

QUOTE(dendule @ 2009 04 03, 08:28)
Labas rytas mergytes!! 4u.gif  Penktadienis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Duniu galetum cia mum daugiau instruktazo pravest ar kokia nuoroda imest, nes man tas vienas randas nervuoja sad.gif ir jis skausmingesnis nes jis gilesnis vakarais sildau su infra raudonuju tokiu aparaciuku- ale masazuokliu.

Labas rytukas 4u.gif
Oi kaip kvepia savaitgaliu wub.gif pagaliau wub.gif
Kita savaite planuoju eiti fizioterapiniu proceduru,tai galesiu detaliau parasyti smile.gif
Kita vertus,kokie tie musu randukai,ne cezario pjuvis tagi mirksiukas.gif
Dendule, ti lyg minejai,kad pasitempei, o ne ta puse tau ir skauda? siaip, dar nedaug laiko tau po operacijos,manau,normalu, kad diskonforta dar jauti g.gif reikia laiko...

Pooperaciniu periodu pjūvį mažiau skauda, randui padeda greičiau gyti ir nuotaiką pakelia fizioterapinės procedūros. Liaudiškos priemonės (šaltalankio aliejus, degtinės kompresai) dar ir dabar nepraranda savo populiarumo. Taip yra, nes liaudiškos priemonės pigios. Medikamentiniam randų gydymui skirtų veiksmingų priemonių nedaug, pagrindinė randų gydymo priemonė - silikono gelis „Dermatix“. Šis silikono gelis minkština, lygina ir blukina randą, atkuria odos spalvą, malšina skausmą, niežulį. „Dermatix“ silikono gelis tinka ir seniems, ir naujiems randams. Reikia tepti tiesiai ant rando 2 kartus per parą ne trumpiau nei 2 mėnesius Kaip dar pasirūpinti randu?venkite staigaus temperatūrų svyravimo, kaitrios saulės, pirčių, šalčio, netvarstykite rando pernelyg stipriai, saugokite jį nuo patempimo.
Papildyta:
QUOTE(MIKVIDA @ 2009 04 03, 08:36)
Labas rytas suraitytas biggrin.gif ,
  o kokių čia patarimų gerų esama g.gif  dėl randų profilaktikos blink.gif

Labas Mikvida,
Matau turi leliuku wub.gif gal papasakosi ar greit juos susiplanavai ax.gif gal ir laparoskopija padejo blush2.gif tada prasom i musu parasiuka 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Kuo toliau tuo labiau silteja, pavasareja! thumbup.gif
Nuotaikos thumbup.gif
QUOTE(cyplius @ 2009 04 03, 08:38)
Labas rytas 4u.gif
Ka planuojat savaitgali? As tai su draugais jau atidarysiu saslu kepimo sezona thumbup.gif ir dar dviracius is rusio issitrauksiu thumbup.gif tai laukia superinis savaitgalis drinks_cheers.gif o ir oraus gerus zada......+15C ax.gif
rojus thumbup.gif  dirol.gif

Mes jau vakar atidarem kepimo sezona! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 04 03, 09:36)
Labas rytukas 4u.gif
Kita savaite planuoju eiti fizioterapiniu proceduru,tai galesiu detaliau parasyti smile.gif
Dendule, ti lyg minejai,kad pasitempei, o ne ta puse tau ir skauda? siaip, dar nedaug laiko tau po operacijos,manau,normalu, kad diskonforta dar jauti g.gif reikia laiko...

Pooperaciniu periodu pjūvį mažiau skauda, randui padeda greičiau gyti ir nuotaiką pakelia fizioterapinės procedūros. Liaudiškos priemonės (šaltalankio aliejus, degtinės kompresai) dar ir dabar nepraranda savo populiarumo. Taip yra, nes liaudiškos priemonės pigios. Medikamentiniam randų gydymui skirtų veiksmingų priemonių nedaug, pagrindinė randų gydymo priemonė - silikono gelis  „Dermatix“. Šis silikono gelis minkština, lygina ir blukina randą, atkuria odos spalvą, malšina skausmą, niežulį. „Dermatix“ silikono gelis tinka ir seniems, ir naujiems randams. Reikia tepti tiesiai ant rando 2 kartus per parą ne trumpiau nei 2 mėnesius Kaip dar pasirūpinti randu?venkite staigaus temperatūrų svyravimo, kaitrios saulės, pirčių, šalčio, netvarstykite rando pernelyg stipriai, saugokite jį nuo patempimo.

O man gine isvis kazkaip nieko del tepaliuku nesake. Tik ispejo del saules.
Tai manau ir nenaudosiu, man jau dabar paziurejus i tuos pjuvius, juokas ima, atrodo, kai idreskimas, tik desinej pusej didesnis. Ties bamba visai ten neliks nieko, kairej pusej ten taskiukas kazkoks. Manau uzteks, kad saules neduosiu jiems smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpione20: 03 balandžio 2009 - 08:41
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 03, 09:17)
Labas rytas, padruzkes  mirksiukas.gif
Dar nespejau suprasti, kokia mano nuotaika siandien, ka tik akytes pramerkiau ir iskart kompa i lova -----> sumermamos.lt---->forumas---> nesulaukianciom gandro----->Laparoskopija 000164.gif 
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kavytes uzviriau, uoj kvepia  thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
Del sporto tiesa, man sake pamirsti sporta kuriam laikui, preso negalima tempti, gali pjuviu vietose isvarzos vystytis po to. O del dviracio tai nezinau  g.gif

Jau ne pirma ryta, paiziuriu as i tas nuotraukas, ir taip kavos nerealiai tokios su putele uzsimanau biggrin.gif
P.S. Visiskai tiesa del sporto, presui pratimai tik po kokiu 6-8 savaiciu, o kiti pratimai tai priklauso nuo savijautos, as planuoju kita savaite jau lengvai pradeti kruteti...po tu antibiotiku, visiskai jauciuosi energija praradus ( jau pelenai pradeda bireti), bandysiu jau cakras atidaryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 04 03, 08:39)
Labas rytukas 4u.gif

Pooperaciniu periodu pjūvį mažiau skauda, randui padeda greičiau gyti ir nuotaiką pakelia fizioterapinės procedūros. Liaudiškos priemonės (šaltalankio aliejus, degtinės kompresai) dar ir dabar nepraranda savo populiarumo. Taip yra, nes liaudiškos priemonės pigios. Medikamentiniam randų gydymui skirtų veiksmingų priemonių nedaug, pagrindinė randų gydymo priemonė - silikono gelis  „Dermatix“. Šis silikono gelis minkština, lygina ir blukina randą, atkuria odos spalvą, malšina skausmą, niežulį. „Dermatix“ silikono gelis tinka ir seniems, ir naujiems randams. Reikia tepti tiesiai ant rando 2 kartus per parą ne trumpiau nei 2 mėnesius Kaip dar pasirūpinti randu?venkite staigaus temperatūrų svyravimo, kaitrios saulės, pirčių, šalčio, netvarstykite rando pernelyg stipriai, saugokite jį nuo patempimo.
Papildyta:

Labas Mikvida,
Matau turi leliuku wub.gif gal papasakosi ar greit juos susiplanavai ax.gif gal ir laparoskopija padejo blush2.gif tada prasom i musu parasiuka 4u.gif

Duniu o tu poliklinikoj eisi i tas proceduras? Et man tai nedave gal reiketu issipirkti jas ar ka? Na gal sildymas siek tiek pades...
O man klausimas su saltalankiu aliejumi..tepti ji reik ar kompresa deti... Siandien man jau gerai neskauda beveik buvau ant posukio lekdama timptelejus tai skaudejo..tikekimes nieko blogo nepadariau:).
Jauciu su dviratuku nevaziuosiu nes labai greit galiu ta pati padaryt....
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 04 03, 09:49)
Jau ne pirma ryta, paiziuriu as i tas nuotraukas, ir taip kavos nerealiai tokios su putele uzsimanau biggrin.gif
P.S. Visiskai tiesa del sporto, presui pratimai tik po kokiu 6-8 savaiciu, o kiti pratimai tai priklauso nuo savijautos, as planuoju kita savaite jau lengvai pradeti kruteti...po tu antibiotiku, visiskai jauciuosi energija praradus ( jau pelenai pradeda bireti), bandysiu jau cakras atidaryti biggrin.gif

As irgi jau noriu pakruteti, ta lova ir nieko neveikimas zudo. Is kur tu jegu bus, kai istisai tinginiauju. doh.gif
Noriu ir dvirati pasiimti islekt i gamtike thumbup.gif na bet viskam savas laikas.
O del preso, tai kazin, kaip isvengti to tempimo, kai ND atliekami blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif Uoj grazu siandien. Nuo ryto pauksciukai ciulba, saule, o dar savaitgalis ant nosies thumbup.gif Net sypsotis norisi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 04 03, 08:49)

Aga ir mane sitas puodelis labai vilioja... o kavytes nelabai galiu gerti....
Duniu ziurek nesubyrek smile.gif as tai pasivaikstau kas vakara beveik su suniu...tai manau ne blogai i nauda toks juokingas sportas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 03, 09:40)
O man gine isvis kazkaip nieko del tepaliuku nesake. Tik ispejo del saules.
Tai manau ir nenaudosiu, man jau dabar paziurejus i tuos pjuvius, juokas ima, atrodo, kai idreskimas, tik desinej pusej didesnis. Ties bamba visai ten neliks nieko, kairej pusej ten taskiukas kazkoks. Manau uzteks, kad saules neduosiu jiems smile.gif

Pirma karta ir as be tepaliuku apsiejau... bet dabar, jau galvoju, nes visgi antra karta pjuviai daryti...
P.S. Tai aisku, pati coliuke, ir pjuviukai kaip idreskimai... o as tai dicke...kunas didelis...vietos daug... tai ir pjuviai mano pagal ugi mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 04 03, 09:56)
Pirma karta ir as be tepaliuku apsiejau... bet dabar, jau galvoju, nes visgi antra karta pjuviai daryti...
P.S. Tai aisku, pati coliuke, ir pjuviukai kaip idreskimai... o as tai dicke...kunas didelis...vietos daug... tai ir pjuviai mano pagal ugi mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tiesa, tau gi jau antras kartas. Tada taip, tepaliukai butini.
Uoj tu musu manekene, pas tave visko daugiau, jei pjuviai - tai didesni, jei dujos leisti - tai daugiau lotuliukas.gif juokas ima labai, kai taip rasai. Viena lovoj guliu issisiepus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 04 03, 09:51)
Duniu o tu poliklinikoj eisi i tas proceduras? Et man tai nedave gal reiketu issipirkti jas ar ka? Na gal sildymas siek tiek pades...
O man klausimas su saltalankiu aliejumi..tepti ji reik ar kompresa deti... Siandien man jau gerai neskauda beveik buvau ant posukio lekdama timptelejus tai skaudejo..tikekimes nieko blogo nepadariau:).
Jauciu su dviratuku nevaziuosiu nes labai greit galiu ta pati padaryt....

Nereikia issipirkti, mums po operacijos priklauso...as uzsirasiau pas savo gyd, ir prasysiu kad nukreiptu mane procedurom...
reikia, internete paziureti del saltalankio g.gif manau, ir taip ir taip yra gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 04 03, 09:54)
Aga ir mane sitas puodelis labai vilioja... o kavytes nelabai galiu gerti....
Duniu ziurek nesubyrek smile.gif as tai pasivaikstau kas vakara beveik su suniu...tai manau ne blogai i nauda toks juokingas sportas smile.gif

O kodel tu, Dendule, sau kavos neleidi gerti? Isitikinimai kokie? smile.gif
Atsakyti