Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 02, 21:20)
Duniu, ar tik nebus tau koks uzkretimas. Minejai vyras siulus trauke. Na jus ir drasus abu.  blink.gif

Neeeaa smile.gif Viska darem steriliai mirksiukas.gif 4u.gif jis pas mane praktiskai medikas tongue.gif siaip, jau is pat pradziu matesi, kad sunkei uzgis, nelabai si karta graziai sutvarkyta buvo blink.gif bet nieko tokio, jau pagal mergaiciu rekomendacija nusipirkau baneocin miltuku, tai manau viskas ciki bus...
O kaip tau sekasi? suprantu jau islaisvino tave nuo siuluku bigsmile.gif

Atsakyti
Siandien kai buvau pas gine, ji labai optimistiskai mane del IVF nuteike. Sako : "sioje srityje turiu 14 m. patirti, ir matydama jus, manau net vaistu daug nereiks, nes esate kuda, su hormonais ok, gimda ir kiausides gerai" . Plius esu jauna labai, palankus metas.
Sake dziaugtis pavasariu!!! Tokia laiminga grizau is jos. Aisku, pirmai IVF 10 tukst. reikes kazkur. Teks pataupyt. Na bet, kai leliukui taupysiu, tai net gera taupyt lotuliukas.gif

Dar ginekologe sake, kad isigyciau siai vasarai vientisa maudoma. Jokiais budais neleisti saulei paliesti pjuviu srities. Nes randai liks tada. Ten oda plona po pjuvio. Jokio rudo idegio neplanuoju siai vasarai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Duniu @ 2009 04 02, 21:36)
Neeeaa smile.gif Viska darem steriliai  mirksiukas.gif 4u.gif jis pas mane praktiskai medikas tongue.gif siaip, jau is pat pradziu matesi, kad sunkei uzgis, nelabai si karta graziai sutvarkyta buvo blink.gif bet nieko tokio, jau pagal mergaiciu rekomendacija nusipirkau baneocin miltuku, tai manau viskas ciki bus...
O kaip tau sekasi? suprantu jau islaisvino tave nuo siuluku bigsmile.gif

Tai smagu labai, kad toks nuostabus vyras. Jau maniau, gal tau kaip nors uzsikrete. O po siulu gerai jauciuosi, atsikraciau svetimkunio pagaliau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(daivukas27 @ 2009 04 02, 21:11)
Labukas visoms, ir as idejau keleta foto, kad susipazintume is arciau. lotuliukas.gif
Tiria, taip suprantu, kad tu is Alytaus kaip ir as, pas kokia gydytoja lankaisi? g.gif

Sveikute,

Pamirsai prisegti nuotraukytes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpione20: 02 balandžio 2009 - 20:46
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 02, 21:45)
Siandien kai buvau pas gine, ji labai optimistiskai mane del IVF nuteike. Sako : "sioje srityje turiu 14 m. patirti, ir matydama jus, manau net vaistu daug nereiks, nes esate kuda, su hormonais ok, gimda ir kiausides  gerai" . Plius esu jauna labai, palankus metas.
Sake dziaugtis pavasariu!!! Tokia laiminga grizau is jos. Aisku, pirmai IVF 10 tukst. reikes kazkur. Teks pataupyt. Na bet, kai leliukui taupysiu, tai net gera taupyt  lotuliukas.gif

Dar ginekologe sake, kad isigyciau siai vasarai vientisa maudoma. Jokiais budais neleisti saulei paliesti pluviu srities. Nes randai liks tada. Ten oda plona po pjuvio. Jokio rudo idegio neplanuoju siai vasarai  doh.gif
Papildyta:
Tai smagu labai, kad toks nuostabus vyras. Jau maniau, gal tau kaip nors uzsikrete. O po siulu gerai jauciuosi, atsikraciau svetimkunio pagaliau  ax.gif

Puiku, kad tori tokia gera gydytoja 4u.gif As ir manu,daug tau laiko nereikes 4u.gif
O tai kam vientisas, jei tu randuku ir is bikinio nesimatis...
nuo randu labai gerai masazo ir sildymo proceduros, dar yra visokiu kremuku,nors ju efektas salyginis...dar yra gerai masazuoti randukus svelniai pirstukais pagal laikrodzio rodykle, gerina kraujotaka -greiciau gija ir randu nesimato 4u.gif guli sau ziuri tv ir masaziuka darai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duniu: 02 balandžio 2009 - 21:01
QUOTE(Duniu @ 2009 04 02, 21:59)
Puiku, kad tori tokia gera gydytoja 4u.gif As ir manu,daug tau laiko nereikes 4u.gif
O tai kam vientisas, jei  tu randuku ir is bikinio nesimatis...
nuo randu labai gerai masazo ir sildymo proceduros, dar yra visokiu kremuku,nors ju efektas salyginis...dar yra gerai masazuoti randukus svelniai pirstukais pagal laikrodzio rodykle, gerina kraujotaka -greiciau gija ir randu nesimato 4u.gif guli sau ziuri tv ir masaziuka darai tongue.gif

Netaip DUNIU mane supratai, vientisas maudomas reikalingas ne tam, kad slepti randukus del estetinio vaizdo smile.gif , o tam, nes ten kur daryti pjuviai, auga nauja plona oda ir jei ja deginsi sauleje, ji degs kitaip, nei musu ta senesne, todel vietoje kur daryti buvo pjuviai, nudegs sviesiau ir galutinis rezultatas bus visam gyvenimui. Tie randukai padides ir paryskes, pasidarys tokie sviesus, supranti. blink.gif Tad geriau as savo pilvuka pasaugosiu, paklausysiu savo gerosios gines smile.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaiciukes hi.gif

Na pagaliau penktadienis yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
O savaitgali zada silta.... thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,stai jums puodelis kavos.
user posted image
Siandien tikrai saulyte zada gera ora thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 04 02, 20:59)
O tai kam vientisas, jei  tu randuku ir is bikinio nesimatis...

Labas rytas mergytes!! 4u.gif Penktadienis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Duniu galetum cia mum daugiau instruktazo pravest ar kokia nuoroda imest, nes man tas vienas randas nervuoja sad.gif ir jis skausmingesnis nes jis gilesnis vakarais sildau su infra raudonuju tokiu aparaciuku- ale masazuokliu.
Atsakyti
Labas rytas suraitytas biggrin.gif ,
o kokių čia patarimų gerų esama g.gif dėl randų profilaktikos blink.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ir vel savaitgalis clap.gif tourist5.gif vacation1.gif vacation4.gif yahoo.gif
(aisku dar siandien reikia kazkaip pabaigti dienele)
Nezinau kaip jums, bet man taai labai sunki savaitele buvo doh.gif Kolega savo isleidau atostogu, tai teko vienai fronta atlaikyt doh.gif
Ka planuojat savaitgali? As tai su draugais jau atidarysiu saslu kepimo sezona thumbup.gif ir dar dviracius is rusio issitrauksiu thumbup.gif tai laukia superinis savaitgalis drinks_cheers.gif o ir oraus gerus zada......+15C ax.gif
rojus thumbup.gif dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2009 04 03, 07:38)
Labas rytas 4u.gif

Ir vel savaitgalis clap.gif  tourist5.gif  vacation1.gif  vacation4.gif  yahoo.gif
(aisku dar siandien reikia kazkaip pabaigti dienele)
Nezinau kaip jums, bet man taai labai sunki savaitele buvo doh.gif Kolega savo isleidau atostogu, tai teko vienai fronta atlaikyt doh.gif
Ka planuojat savaitgali? As tai su draugais jau atidarysiu saslu kepimo sezona thumbup.gif ir dar dviracius is rusio issitrauksiu thumbup.gif tai laukia superinis savaitgalis drinks_cheers.gif o ir oraus gerus zada......+15C ax.gif
rojus thumbup.gif  dirol.gif

Labas rytelis!!!
Mes irgi planavom prie namu saslykus kepti tik kazko skrandis mano streikuoja tai gal...persigalvosim smile.gif
O del dviraciu ar galima po operacijos vazinet?Juk sportuot negalima sad.gif . As labai megstu dviratuka....man tik geresnis oras as jau ant jo... MB jau vazinejo kelis kartus... o as nevaziavau nes galvojau kad negerai

Man si savaite irgi buvo kazkokia labai sunki tai penktadienis pati geriausia zinia!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, padruzkes mirksiukas.gif
Dar nespejau suprasti, kokia mano nuotaika siandien, ka tik akytes pramerkiau ir iskart kompa i lova -----> sumermamos.lt---->forumas---> nesulaukianciom gandro----->Laparoskopija 000164.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kavytes uzviriau, uoj kvepia thumbup.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(dendule @ 2009 04 03, 09:03)
Labas rytelis!!!
Mes irgi planavom prie namu saslykus kepti tik kazko skrandis mano streikuoja tai gal...persigalvosim smile.gif
O del dviraciu ar galima po operacijos vazinet?Juk sportuot negalima sad.gif . As labai megstu dviratuka....man tik geresnis oras as jau ant jo... MB jau vazinejo kelis kartus... o as nevaziavau nes galvojau kad negerai

Man si savaite irgi buvo kazkokia labai sunki tai penktadienis pati geriausia zinia!!!  lotuliukas.gif

Del sporto tiesa, man sake pamirsti sporta kuriam laikui, preso negalima tempti, gali pjuviu vietose isvarzos vystytis po to. O del dviracio tai nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 04 03, 09:03)
Labas rytelis!!!

Man si savaite irgi buvo kazkokia labai sunki tai penktadienis pati geriausia zinia!!!  lotuliukas.gif

jei tik gerai jautiesi, tikrai gali sest ant dviracio. Bent jau man gydytoja leido, sake pamirsk visas jau operacijas, gyvenk kaip visi mirtingieji ir dziaukis pavasariu!!!
Atsakyti