Siandien kai buvau pas gine, ji labai optimistiskai mane del IVF nuteike. Sako : "sioje srityje turiu 14 m. patirti, ir matydama jus, manau net vaistu daug nereiks, nes esate kuda, su hormonais ok, gimda ir kiausides gerai" . Plius esu jauna labai, palankus metas.
Sake dziaugtis pavasariu!!! Tokia laiminga grizau is jos. Aisku, pirmai IVF 10 tukst. reikes kazkur. Teks pataupyt. Na bet, kai leliukui taupysiu, tai net gera taupyt
Dar ginekologe sake, kad isigyciau siai vasarai vientisa maudoma. Jokiais budais neleisti saulei paliesti pjuviu srities. Nes randai liks tada. Ten oda plona po pjuvio. Jokio rudo idegio neplanuoju siai vasarai
Papildyta:
QUOTE(Duniu @ 2009 04 02, 21:36)
Neeeaa
Viska darem steriliai
jis pas mane praktiskai medikas
siaip, jau is pat pradziu matesi, kad sunkei uzgis, nelabai si karta graziai sutvarkyta buvo
bet nieko tokio, jau pagal mergaiciu rekomendacija nusipirkau baneocin miltuku, tai manau viskas ciki bus...
O kaip tau sekasi? suprantu jau islaisvino tave nuo siuluku
Tai smagu labai, kad toks nuostabus vyras. Jau maniau, gal tau kaip nors uzsikrete. O po siulu gerai jauciuosi, atsikraciau svetimkunio pagaliau
Papildyta:
QUOTE(daivukas27 @ 2009 04 02, 21:11)
Labukas visoms, ir as idejau keleta foto, kad susipazintume is arciau.
Tiria, taip suprantu, kad tu is Alytaus kaip ir as, pas kokia gydytoja lankaisi?
Sveikute,
Pamirsai prisegti nuotraukytes