dėkui visoms
QUOTE(Duniu @ 2009 04 02, 11:13)
Dziaugiuosi, kad viskas pas tave gerai:4u: tavo laiskas tiesiog triksta optimizmu
tai svarbiausia
Sveika sugrizus namo
Papildyta:
Tai ka kita svaite jau zema starta ima Saule su Ausra
Matau Saule ir ten pat kaip ir Siela operuosis
Siela, o kaip personalas,kaip gyd?ar viska gerai paaiskino...manau, Saulei idomu turetu buti
o personalas labai fainas, sesutės labai malonios...po operacijos mane nuvežė į pooperacinę palatą, ir ten pralaikė iki ryto - toje palatoje visą laiką budi seselė ir stebi visų būkles.
Gydytojas tai toks savotiškas, bet man patiko
seselės atsako į visus klausimus, kuriuos užduodi. O gydytojas labai į kalbas irgi nesileidžia - tai prieš išeinant jau pati pasiprašiau, kad papasakotų kas ten kaip, nes kitaip taip ir galėjau išvažiuoti nieko tikslaus nesužinojusi. Tiesa, iš karto po operacijos jis pasakė, kad dabar viskas gerai, bet tuo ir baigėsi pokalbis
man asmeniškai patiko, kad ten maža įstaiga, nedaug žmonių, ir visi tokie savi atrodo...
tiesa, mačiau kalbėjot apie cololyt - tai aš turėjau nusipirkusi 3 pakelius, bet seselė sakė, jeigu su vidurių užkietėjimu problemų neturiu, tai pilnai užtenka 1 pakelio (bet jau skonis jo
)
QUOTE(cyplius @ 2009 04 02, 11:17)
SIELA_01 SVEIKA SUGRIZUSI NAMO
GEROS ZINIOS IR PAVYDETINAS OPTIMIZMAS LINKIU TAIP IR TOLIAU
Labas rytas visoms
Tik nepaskaitinek puse dienos ir jau prirasyta keletas puslapiu
Zinot koks man klausimas iskilo? O gi visos cia dziaugemes po lapor ir laukiam mus aplankanciu gandru, bet kazkaip ne karto nepasnekejom apie vitaminus
jus ka nors geriat? Nes man tai gydytoja liepe po lapor ir pries pastojant heli pagert, tai as ir geriu
O po lapor po kiek jums laiko atejo pirmosios mmm? Ar taip kaip visada, ar kazkaip kitaip?
man nieko neliepė, bet folio rūgštį ir be gydytojo liepimo geriu
QUOTE(Tiria @ 2009 04 02, 11:24)
As norejau paklausti o jums pries laporaskopija visoms dare gimdos nuotraukas?
Man dare pries menesi laiko, pamaciusi daktare rezultatus sake reikes laporaskpija daryti (jeigu per pora men netapsiu
), bet man po mmm labai jau skauda pilvo apacia sonus toks jausmas kad te kazkas negerai, atrodo kad net kiausides skauda bijau kad kokio uzdegimo nebuciau pasigavusi
man gimdos nuotraukos nedarė