Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

QUOTE(Heiress @ 2009 04 02, 11:17)
O miltukai irgi taip pat vadinas?  g.gif

Jo taip pat vadinasi tik reikia sakyti kad nori miltuku o ne tepaliuko ax.gif 4u.gif
Atsakyti
laba dienelė 4u.gif

aš jau namučiuose - šiandien išleido. Jaučiuosi puikiai thumbup.gif labai faina anesteziologė - nežinočiau, tai ir nesuprasčiau, kad buvo narkozė thumbup.gif atsibudau - o pro langą saulutė šviečia - taip smagu...klinika ir personalas labai faini thumbup.gif

QUOTE(nurija @ 2009 04 01, 12:29)
Isvados: kiausimtakiai praeinami, gimda be pakitimu, endometrijozes nera, kiausides polisistiskos, todel buvo darytas driliavimas - subadymas, sake zieve kiausidziu nebuvo kieta ar suragejusi. o visa kita tvarkoj  thumbup.gif  tai esu labai laiminga, pilna vilciu  ax.gif
Rekomendacijos: kuo greiciau pastoti  blush2.gif

mano diagnozė irgi labai panaši - kiaušintakiai praeinami, endometriozės nėra, dar kažkaip keistai išsireiškė, kad truputį policistinės kiaušidės, bet kažką pridegino, tai šiuo metu rezultatas puikus.
čia surašiau, ką man gydytojas susakė, o visus dokumentus ir išrašus pasiimsiu tik pirmadienį. Į darbą irgi tikiuosi grįžti pirmadienį arba antradienį - jaučiuosi kuo puikiausiai, ir kol nepamatau pilve skylučių, tol būnu pamiršusi, kad aš iš po operacijos ax.gif
tai kol kas iš manęs tiek žinių...esu labai laiminga...dabar svarbiausia išlaukti pakartotinių tyrimų dėl chlamidijų...ech, greičiau viskas... wub.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi kad viskas gerai ir kad atsakymai geri thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siela_01 @ 2009 04 02, 10:58)
laba dienelė  4u.gif

aš jau namučiuose - šiandien išleido. Jaučiuosi puikiai  thumbup.gif labai faina anesteziologė - nežinočiau, tai ir nesuprasčiau, kad buvo narkozė  thumbup.gif atsibudau - o pro langą saulutė šviečia - taip smagu...klinika ir personalas labai faini thumbup.gif
mano diagnozė irgi labai panaši - kiaušintakiai praeinami, endometriozės nėra, dar kažkaip keistai išsireiškė, kad truputį policistinės kiaušidės, bet kažką pridegino, tai šiuo metu rezultatas puikus.
čia surašiau, ką man gydytojas susakė, o visus dokumentus ir išrašus pasiimsiu tik pirmadienį. Į darbą irgi tikiuosi grįžti pirmadienį arba antradienį - jaučiuosi kuo puikiausiai, ir kol nepamatau pilve skylučių, tol būnu pamiršusi, kad aš iš po operacijos  ax.gif
tai kol kas iš manęs tiek žinių...esu labai laiminga...dabar svarbiausia išlaukti pakartotinių tyrimų dėl chlamidijų...ech, greičiau viskas... wub.gif

SVEIKA SUGRYZUS 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

KAIP SMAGU SKAITYT KAD TOKIOS GEROS ZINOS LINKIU KUO GREICIAU nestuke.gif

Mergytes ka tik buvo uzejus nestuke kolege mano, tai palieciau pilvuka jos...
Gavau nuosirdu palinkejima nuo jos to pacio smile.gif..eh prisisvajojau kaip as atrodysiu nestuke.gif

Jau mano dienos arteja i pabaiga laukiu nesulaukiu ND kaip nors blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siela_01 @ 2009 04 02, 11:58)
laba dienelė  4u.gif

Dziaugiuosi, kad viskas pas tave gerai:4u: tavo laiskas tiesiog triksta optimizmu 4u.gif tai svarbiausia 4u.gif
Sveika sugrizus namo wub.gif

Papildyta:
laba dienelė  4u.gif

Tai ka smile.gif kita svaite jau zema starta ima Saule su Ausra 4u.gif
Matau Saule ir ten pat kaip ir Siela operuosis rolleyes.gif
Siela, o kaip personalas,kaip gyd?ar viska gerai paaiskino...manau, Saulei idomu turetu buti mirksiukas.gif
Atsakyti
SIELA_01 SVEIKA SUGRIZUSI NAMO 4u.gif 4u.gif 4u.gif

GEROS ZINIOS IR PAVYDETINAS OPTIMIZMAS 4u.gif thumbup.gif LINKIU TAIP IR TOLIAU thumbup.gif

Labas rytas visoms 4u.gif
Tik nepaskaitinek puse dienos ir jau prirasyta keletas puslapiu mirksiukas.gif
Zinot koks man klausimas iskilo? O gi visos cia dziaugemes po lapor ir laukiam mus aplankanciu gandru, bet kazkaip ne karto nepasnekejom apie vitaminus g.gif jus ka nors geriat? Nes man tai gydytoja liepe po lapor ir pries pastojant heli pagert, tai as ir geriu mirksiukas.gif

O po lapor po kiek jums laiko atejo pirmosios mmm? Ar taip kaip visada, ar kazkaip kitaip? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cyplius: 02 balandžio 2009 - 11:18
laba dienelė  4u.gif

aš jau namučiuose - šiandien išleido.

Sveika sugrizusi!

user posted image

Kaip smagu kad viskas gerai praejo ir svarbiausia geros zinios thumbup.gif
Linkiu kuo greiciau susilaukti nestuke.gif 4u.gif

QUOTE(dendule @ 2009 04 02, 12:03)
Mergytes ka tik buvo uzejus nestuke kolege mano, tai palieciau pilvuka jos...
Gavau nuosirdu palinkejima  nuo jos to pacio smile.gif..eh prisisvajojau kaip as atrodysiu  nestuke.gif

Tai ir tu busi nestuke.gif greitu laiku, pamatysi 4u.gif
Atsakyti
As norejau paklausti o jums pries laporaskopija visoms dare gimdos nuotraukas?
Man dare pries menesi laiko, pamaciusi daktare rezultatus sake reikes laporaskpija daryti (jeigu per pora men netapsiu nestuke.gif ), bet man po mmm labai jau skauda pilvo apacia sonus toks jausmas kad te kazkas negerai, atrodo kad net kiausides skauda bijau kad kokio uzdegimo nebuciau pasigavusi g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 04 02, 10:09)
Sveikute  wub.gif 4u.gif
O as turiu klausimuka,  man nelabai gyja bambuke, slapiuoja paraudus ir nekaip atrodo...pirma karta taip nebuvo... gal kuri koki gera tepaliuka zinote...
Papildyta:

as ir savaitgalio laukiu, taip meiles darbui nera blink.gif nezinau nei ka daryti smile.gif

As zinau tepaliuka thumbup.gif bet galesiu parasyt pavadinima tik vakare, tiks? mirksiukas.gif
Nes man bambyte irgius labai ilgai gijo.. rolleyes.gif
Papildyta:
Zinot koks man klausimas iskilo? O gi visos cia dziaugemes po lapor ir laukiam mus aplankanciu gandru, bet kazkaip ne karto nepasnekejom apie vitaminus g.gif jus ka nors geriat? Nes man tai gydytoja liepe po lapor ir pries pastojant heli pagert, tai as ir geriu mirksiukas.gif

O po lapor po kiek jums laiko atejo pirmosios mmm? Ar taip kaip visada, ar kazkaip kitaip? g.gif
[/quote]

Pagerk dar folio rugsties.. thumbup.gif
Beje, Cypliau idek dar savo photo, nes tu tik viena teidejai.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Ineza,2009 04 02, 12:32]
As zinau tepaliuka thumbup.gif bet galesiu parasyt pavadinima tik vakare, tiks? mirksiukas.gif
Nes man bambyte irgius labai ilgai gijo.. rolleyes.gif
Papildyta:

[/quote]

Pagerk dar folio rugsties.. thumbup.gif
Beje, Cypliau idek dar savo photo, nes tu tik viena teidejai.. drinks_cheers.gif
[/quote]

As heli parasiau???????Durna jau garbes zodis doh.gif doh.gif doh.gif
fool.gif fool.gif Is kkur as istraukiau toki pavadinima g.gif As gi folio rugsti ir geriu blush2.gif Nu jau man visai cia ant pavasario mega_shok.gif
O nuotraukyciu idesiu dar, paziuresiu ar darbe turiu ka nors mirksiukas.gif
Papildyta:
Ineza, imeciau dar pora fotkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiria @ 2009 04 02, 11:51)
Jo taip pat vadinasi tik reikia sakyti kad nori miltuku o ne tepaliuko  ax.gif  4u.gif

Aciu jau uzsirasiau pavadima, kad ateity zinociau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2009 04 02, 12:17)

Labas 4u.gif
Gerai kad priminei biggrin.gif po operacijos jau savaite nieko negeriu blink.gif pamirsau doh.gif
Geriu magni B6, Selena, folio rugsti (butina pries pastojima kokius 3 men gerti)
Po pirmos operacijos -mmm laiku; po antros - sake, kad po menesio, nes histeroskopija dare...
Atsakyti