Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

QUOTE(Duniu @ 2009 04 02, 09:09)
Sveikute  wub.gif 4u.gif
O as turiu klausimuka,  man nelabai gyja bambuke, slapiuoja paraudus ir nekaip atrodo...pirma karta taip nebuvo... gal kuri koki gera tepaliuka zinote...
Papildyta:

as ir savaitgalio laukiu, taip meiles darbui nera blink.gif nezinau nei ka daryti smile.gif

Man su bambute buvo taip, kad buvo melyne po ja.. ir skaudejo net prisiliesti. Kai nuejau siulu kad istrauktu man sesute spaude ta krauja is melynes bego neblogai pasikankinau bet poto neskaudejo liepe tik kuo daugiau gulti ant pilvo kad daugiau isspausciau dar kiek like.
O tepaliuko nezinau... gal tu svarbiausiai valyk su spirituku ir nesimaudyk blogai kad dirbt anksti isejai sakyciau nuoga bamba paguletum prasivedintu labai padeda be pleistriuku. As tai kelias dienas tik su naktinukais visa diena varineju labai gerai gijo.... manau svarbu dezinfekcija! 4u.gif
Gydykis mazule 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 04 02, 10:09)
Sveikute  wub.gif 4u.gif
O as turiu klausimuka,  man nelabai gyja bambuke, slapiuoja paraudus ir nekaip atrodo...pirma karta taip nebuvo... gal kuri koki gera tepaliuka zinote...
Papildyta:

as ir savaitgalio laukiu, taip meiles darbui nera blink.gif nezinau nei ka daryti smile.gif

As tai peroksidu vis pavalau - neskauda ir graziai putoja wink.gif

O darbe irgi kankinuosi.. bet zinau, kad privalau iki ryt padaryt viska schmoll.gif Ta linksma gaida keliauju dirbt.. Geros dienos mergytes 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dekui drauges wub.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Duniu,2009 04 02, 10:09]
Sveikute wub.gif 4u.gif
O as turiu klausimuka, man nelabai gyja bambuke, slapiuoja paraudus ir nekaip atrodo...pirma karta taip nebuvo... gal kuri koki gera tepaliuka zinote...

neblogas tepaliukas yra "Beneocinas" berods taip vadinasi te jisai yra antibjiotinis 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Tiria @ 2009 04 02, 10:35)
neblogas tepaliukas yra "Beneocinas" berods taip vadinasi te jisai yra antibjiotinis  4u.gif

Dekui 4u.gif paskaiciau informacija, tai lyg ir tinka smile.gif parasyta - Bambos infekcijos profilaktika naujagimiams... Po operacijos, jauciuosi kaip naujagime biggrin.gif reiskia tinka tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duniu: 02 balandžio 2009 - 09:42
QUOTE(Duniu @ 2009 04 02, 10:42)
Dekui  4u.gif paskaiciau informacija, tai lyg ir tinka smile.gif parasyta - Bambos infekcijos profilaktika naujagimiams... Po operacijos, jauciuosi kaip naujagime biggrin.gif reiskia tinka tongue.gif

Jisai neblogas jisai tinka net ir taip zaizdelem tepti as juo tepiau bamba po auskaro verimo kai man buvo supuliavusi tai labai greitai uzgijo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites!
Vos speju skaityti ka prirasot! biggrin.gif
Matau visu nuotaikos labai geros-pavasarines! thumbup.gif Smagu skaityti! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 04 02, 09:42)
Dekui  4u.gif paskaiciau informacija, tai lyg ir tinka smile.gif parasyta - Bambos infekcijos profilaktika naujagimiams... Po operacijos, jauciuosi kaip naujagime biggrin.gif reiskia tinka tongue.gif

Antibiotinis tepaliukas, tik tu ant slapiuojancios zaizdos pirk miltukus, tokie patys yra miltukai! 4u.gif

As tai neploviau peroksidu man zaizdos lyg ir gerai su spiritu pravaliau ir tiek...
Papildyta:
QUOTE(kutosas @ 2009 04 02, 09:17)
As tai peroksidu vis pavalau - neskauda ir graziai putoja wink.gif

O darbe irgi kankinuosi.. bet zinau, kad privalau iki ryt padaryt viska  schmoll.gif Ta linksma gaida keliauju dirbt.. Geros dienos mergytes  4u.gif  biggrin.gif

As siandien irgi spaudziu spaudziu save per prievarta dirbu...bet va jau ir pietus greit smile.gif
Varysiu vakare pasivaiksciosiu grynam ore gal nuotaikos jegu atsiras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 04 02, 11:01)
Antibiotinis tepaliukas, tik tu ant slapiuojancios zaizdos pirk miltukus, tokie patys yra miltukai! 4u.gif

As tai neploviau peroksidu man zaizdos lyg ir gerai su spiritu pravaliau ir tiek...
Papildyta:
As siandien irgi spaudziu spaudziu save per prievarta dirbu...bet va jau ir pietus greit smile.gif
Varysiu vakare pasivaiksciosiu grynam ore gal nuotaikos jegu atsiras smile.gif

thumb_yello.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 04 02, 10:07)

Gerai kad merginos sita tepaliuka primine labai Duniu geras daiktas naamu vaistinelej visad turim ir tepaliuko ir miltuku. Ir neperbrangiausi ...
As tai tepaliuka ant giluminiu spuogu tepu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rota @ 2009 04 02, 10:59)
Sveikos, mergaites!
Vos speju skaityti ka prirasot! biggrin.gif
Matau visu nuotaikos labai geros-pavasarines! thumbup.gif Smagu skaityti! thumbup.gif

Kaip gali nebuti geros nuotaikos kaip lauke tokis geras oras thumbup.gif o ir gandrai jau sugrizta su naujom viltim ir tikejimu thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 04 02, 11:09)
Gerai kad merginos sita tepaliuka primine labai Duniu geras daiktas naamu vaistinelej visad turim ir tepaliuko ir miltuku. Ir neperbrangiausi ...
As tai tepaliuka ant giluminiu spuogu tepu  4u.gif

O miltukai irgi taip pat vadinas? g.gif
Atsakyti