Labas rytas mergytes!!!!
Issivaizduojat vakar vakare is namu kazkodel neveike SM jauciu kad vyras man pakofigintu nes matau jus geriausiai naudojotes. Jam demesio truksta kai as su jumis
Ineza labai grazia temute sukurei as bandau paieskot nuotraukyciu...
Kristepala, nenusimink Duniu atsigaus ir ides tave i savo parasiuka
Einu paieskot nuotraukyciu vestuviniu.. na ir vakar pripliurpet temute
As visad save laikiau mazute o pasirodo mazesniu uz mani yra as 168
QUOTE(dendule @ 2009 03 31, 08:31)
Labas rytas mergytes!!!!
Issivaizduojat vakar vakare is namu kazkodel neveike SM jauciu kad vyras man pakofigintu nes matau jus geriausiai naudojotes. Jam demesio truksta kai as su jumis
o kokia cia tvarka su tom nuotraukom?
QUOTE(Heiress @ 2009 03 31, 07:33)
o kokia cia tvarka su tom nuotraukom?
Na kad kazkokios baisios tvarkos ir nera...tiesiog turim spec email i kuri siuncia nuotraukas merginos ir paraso kas tokia
Ar noretum ir tu kokia nuotraukyte atsiust?
Papildyta:
Cypliau, skorpione imeciau as savo vestuviu foto, tik kokybe kai kuriu ne kokia..kaip ir minejau neturiu fotografo fotkintu skaitmeniniu (kokiu graziu va turi kitos, vis neprisiruosiu issimust is jo)
Grazios dieneles....
Kristepala paziurejau tavo nuotraukyte ar tik ne Paryzius ar kokia Viena?
QUOTE(dendule @ 2009 03 31, 08:51)
Na kad kazkokios baisios tvarkos ir nera...tiesiog turim spec email i kuri siuncia nuotraukas merginos ir paraso kas tokia
Papildyta:
Cypliau, skorpione imeciau as savo vestuviu foto, tik kokybe kai kuriu ne kokia..kaip ir minejau neturiu fotografo fotkintu skaitmeniniu (kokiu graziu va turi kitos, vis neprisiruosiu issimust is jo)
Grazios dieneles....
Papildyta:
Grazios dieneles....
aishku, darbe neturiu savo foto, o namuos siuo metu nera interneto, tai gal kaip nors atsinesiu iki darbelio
QUOTE(Heiress @ 2009 03 31, 08:15)
tai man atrodo, kad tas drilingas tas pats kaip ir histeroskopija Aha as irgi visai noreciau greiciau prasisukt, bet skyre tik tokia data.
O tave prisimenu is PKS skyrelio ir jei nieko nepainioju, tai vartojai didziules gonalio dozes
O tave prisimenu is PKS skyrelio ir jei nieko nepainioju, tai vartojai didziules gonalio dozes
Ne ne tas pats. Drillingas - tai kai daromos mazos skilutes kiausidziu kapsuleje kad
vyktu ovuliacija (man ji ir darys). O histeroskopija tai gimdos operacija, kurios metu ziurima ar nera saaugu, endometriozes ir panasiai ir jei ka viskas sutvarkoma. Histeroskopijai nereikalingi pjuviai pilve
Beje issiunciau savo nuotraukas i laparoskopija@gmail.com, laukiu slaptazodzio
P.S. Jo as ir esu ta panele is PKS skyrelio kuriai stimuliacija truko 80 dienu su labai didelem gonalio dozem
QUOTE(Lin4ia @ 2009 03 31, 08:58)
Ne ne tas pats. Drillingas - tai kai daromos mazos skilutes kiausidziu kapsuleje kad
vyktu ovuliacija (man ji ir darys). O histeroskopija tai gimdos operacija, kurios metu ziurima ar nera saaugu, endometriozes ir panasiai ir jei ka viskas sutvarkoma. Histeroskopijai nereikalingi pjuviai pilve
P.S. Jo as ir esu ta panele is PKS skyrelio kuriai stimuliacija truko 80 dienu su labai didelem gonalio dozem
Aaa matai kaip cia gerai man paaiskinai. Tai jei as teisingai supratau, man viska darys sake tuo paciu miegu issiaiskins
Prisimenu, kad tavieji folikulai labai uzsispyre buvo ir nenorejo augti visiskai. Na bet labai tikiuos, kad mums pades ta intervensija
Labas Rytas..
Mergaites, as ta parasiuka nukopijavau is ankstesnes Duniu temos..
Kai tik ji pasirodys, ji butinai Jus visas itrauks i parasiuka..
Papildyta:
Aciu uz vitaminus, nes arbuzus siuo metu valgome kaip isproteje..
Mergaites, as ta parasiuka nukopijavau is ankstesnes Duniu temos..
Kai tik ji pasirodys, ji butinai Jus visas itrauks i parasiuka..
Papildyta:
QUOTE(Engle @ 2009 03 30, 23:32)
Aciu uz vitaminus, nes arbuzus siuo metu valgome kaip isproteje..
Labas rytas, mergaites!
Na ir pripliurpet jus cia nuo ryto
Na ir pripliurpet jus cia nuo ryto
Labas rytas mielosios
Nu ir temele INEZIUK
Truksta zodziu.........
Geros jums visoms dieneles, ir puikios nuotaikeles
Pamirsau pasakyti
Isivaizduoju vaizdeli:
Susitinkam po kokio gero pusmecio visos, tokios jau su ir visos mazutes vaizdelis butu
As irgi is tu mazuju serijos, 164cm
Nu ir temele INEZIUK
Truksta zodziu.........
Geros jums visoms dieneles, ir puikios nuotaikeles
Pamirsau pasakyti
Isivaizduoju vaizdeli:
Susitinkam po kokio gero pusmecio visos, tokios jau su ir visos mazutes vaizdelis butu
O kiek laiko laiko ligoninej po lapar?
Ir kuriam laikui israso biulet?
As irgi prie tu neaukstuju, 167 kokie...
Ir kuriam laikui israso biulet?
As irgi prie tu neaukstuju, 167 kokie...
QUOTE(Heiress @ 2009 03 31, 09:37)
As atsiguliau 10 val ryte, kita diena 19 val. paleido. Cia Baltijos Amerikos klinikoj. Biuletenio gali nors ir 2 savaites prasyt, ziurint, kaip jausiesi. s va planuoju jau pirmadieni i darba, operavausi kovo 25. Tai virs savaites biuletenis gaunasi.
QUOTE(cyplius @ 2009 03 31, 09:34)
Ir as 164
Jus jau mane matot o as dar neturiu slaptazodzio
Papildyta:
QUOTE(skorpione20 @ 2009 03 31, 09:41)
As atsiguliau 10 val ryte, kita diena 19 val. paleido. Cia Baltijos Amerikos klinikoj. Biuletenio gali nors ir 2 savaites prasyt, ziurint, kaip jausiesi. s va planuoju jau pirmadieni i darba, operavausi kovo 25. Tai virs savaites biuletenis gaunasi.
Taip greitai i darba? O kaip jautiesi?
Ar sunku vaiksciuoti? As kai isivaizduoju save po lapar. visuomeniniame transporte
tai baisu net pagalvot