Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

QUOTE(dendule @ 2009 04 02, 08:54)
Liabs rytas mergytes  4u.gif
Vakar patempiau soniukai eidama greitai tai maude, siandien jau geriau..jumi taip nebuna sad.gif turbut ten vidui pradejo gyt o as patempiau...

Labukas Dendule smile.gif
Man buvo irgi taip.Man net dabar skauda vietos ties kiausidemis. Nezinau, ar cia taip turi but. Siandien pas savo ginekologe einu siulu trauktis, tai pasiklausiu visko.
Nes pavyzdziui po operacijos praejo jau daugiau, kaip savaite, o as dar kraujuoju. Nu nestipriai, bet iklotus keiciu ir keiciu. Cia normalu? Jau nerimauju, net ND negaliu daryt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpione20: 02 balandžio 2009 - 08:01
QUOTE(dendule @ 2009 04 02, 08:59)
Tu juokauji svorio?  Tai tu nori but vejo nunesama? smile.gif nuostabi nuotaka! ir nuotraukos puikios!!! nereliai grazios... 4u.gif sketis taip pat...

Pas mus Kaune apsiniauke bet sausa...  thumbup.gif

As esu auksta mano ugis 1.78 tai gal todel taip ir atrodo tongue.gif , beje sketi tai fotografas turejo su savim ir jis man labai patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 02, 08:59)
Nes pavyzdziui po operacijos praejo jau daugiau, kaip savaite, o as dar kraujuoju. Nu nestipriai, bet iklotus keiciu ir keiciu. Cia normalu? Jau nerimauju, net ND negaliu daryt  blush2.gif

Labas mergicos 4u.gif
Man ir tas pats, manau cia normalu 4u.gif del ND tai ypac uzjauciu bigsmile.gif ...
kiek skaiciau, tai po histroskopijos ND negalima 3 savaites daryti...neatsimenu ar tau dare...
Papildyta:
QUOTE(Tiria @ 2009 04 02, 09:06)
As esu auksta mano ugis 1.78 tai gal todel taip ir atrodo  tongue.gif , beje sketi tai fotografas turejo su savim ir jis man labai patiko  biggrin.gif

Luks 4u.gif "aukstu" gretos dideja -trys jau 4u.gif , nes cia zinok visos pas mus miniatiurines coliukes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 04 02, 09:12)
Labas mergicos 4u.gif
Man ir tas pats, manau cia normalu 4u.gif del ND tai ypac uzjauciu bigsmile.gif ...
kiek skaiciau, tai po histroskopijos ND negalima 3 savaites daryti...neatsimenu ar tau dare...
Papildyta:

Luks 4u.gif "aukstu" gretos dideja -trys jau 4u.gif , nes cia zinok visos pas mus miniatiurines coliukes  biggrin.gif

tuoj turesime visa krepsinio komanda lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 04 02, 09:12)
Labas mergicos 4u.gif
Papildyta:

Luks 4u.gif "aukstu" gretos dideja -trys jau 4u.gif , nes cia zinok visos pas mus miniatiurines coliukes  biggrin.gif

Nezinau apie hitroskopija, mane informavo, kad bus daroma laparoskopija, tai ja tik ir dare. Daktarai del ND nieko neminejo, o as ir nepaklausiau. Bet kas is to, kad ir butu galima buvo juos daryt, kad ir po 3 dienu nuo lapar., man kraujuoja O uz savaites turi mm pagal plana ateiti. Isprotesiu. Siandien manau darsysiu jau ND po vizito pas daktare. Jau vis maziau tepa.. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiria @ 2009 04 02, 09:14)
tuoj turesime visa krepsinio komanda lotuliukas.gif  thumbup.gif

Arba, kaip pasakytu DUNIU - manekeniu kluba thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 02, 07:59)
Labukas Dendule  smile.gif
Man buvo irgi taip.Man net dabar skauda vietos ties kiausidemis. Nezinau, ar cia taip turi but. Siandien pas savo ginekologe einu siulu trauktis, tai pasiklausiu visko.
Nes pavyzdziui po operacijos praejo jau daugiau, kaip savaite, o as dar kraujuoju. Nu nestipriai, bet iklotus keiciu ir keiciu. Cia normalu? Jau nerimauju, net ND negaliu daryt  blush2.gif

Labukas drauge 4u.gif
Manau del kraujavimo tai visko gali but, man kai ginekologe aiskino kad jeigu ir lieciasi prie kiausidziu todel ir kraujuoja. Siandien viska issiaiskinsi 4u.gif viskas bus gerai!
O man daug jau nuo operacijos praejo lyg ir neskaudejo jau kuri laika ale vakar posuki issiminedama stipriai pasukau smile.gif

Duniu labus drauge ir tau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif Pleputes jus lotuliukas.gif ziuriu intensyviai cia foto keiciates biggrin.gif reiks ir man namo grizus ieskot kokios padoresnes mirksiukas.gif

Del sono tempimo tai man dar iki siol paskaudena, nors jau dvi savaites praejo nuo operacijos. Ir kazkaip ispustas pilvas.. Jau pradedu galvot, kad jis tiesiog uzaugo, nors toks kietas, kaip balionas. Ir kazkaip visos kelnes verzia taip skaudziai, tai atsisegus darbe vaikstau lotuliukas.gif Ir siaip, atrodo jau nemazai laiko praejo ir tureciau jau normaliai jaustis, bet dar norisi kazkaip pagulinet, pasipopint taip sakant ir jokiu budu nedirbt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kutosas @ 2009 04 02, 08:39)
Sveikos mergytes  4u.gif Pleputes jus  lotuliukas.gif ziuriu intensyviai cia foto keiciates biggrin.gif reiks ir man namo grizus ieskot kokios padoresnes  mirksiukas.gif

Del sono tempimo tai man dar iki siol paskaudena, nors jau dvi savaites praejo nuo operacijos. Ir kazkaip ispustas pilvas.. Jau pradedu galvot, kad jis tiesiog uzaugo, nors toks kietas, kaip balionas. Ir kazkaip visos kelnes verzia taip skaudziai, tai atsisegus darbe vaikstau  lotuliukas.gif Ir siaip, atrodo jau nemazai laiko praejo ir tureciau jau normaliai jaustis, bet dar norisi kazkaip pagulinet, pasipopint taip sakant ir jokiu budu nedirbt  biggrin.gif

Ne tau vienai taip...man dare 03.10 o as siand tai noreciau gulet lovytej..jegu dirbti nera... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 02, 09:33)
Arba, kaip pasakytu DUNIU - manekeniu kluba  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Parasei, ka as pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 04 02, 09:45)
Ne tau vienai taip...man dare 03.10 o as siand tai noreciau gulet lovytej..jegu dirbti nera... 4u.gif

Uoj, tau isvis jau nemazai laiko praejo.. Gal cia dar tas stresiukas pries operacija mus pasekina g.gif As irgi taip prisiverst turiu dirbt.. Jau taip savaitgalio laukiu bigsmile.gif Ryt dideli darba baigiu ir tada jau ramiai ilsesiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kutosas @ 2009 04 02, 09:00)
Uoj, tau isvis jau nemazai laiko praejo.. Gal cia dar tas stresiukas pries operacija mus pasekina  g.gif As irgi taip prisiverst turiu dirbt.. Jau taip savaitgalio laukiu  bigsmile.gif Ryt dideli darba baigiu ir tada jau ramiai ilsesiuos  biggrin.gif

Man kazkaip sia savaite energija juodai pasibaige...laukiu nesulaukiu savaites pabaigos, man jau siand beveik penktadienis tiek jegu...jauciu laiko persukimas padejo, aisku ir operacija savo dave ir kaip tu sakai stresiukas...
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 04 02, 09:39)
Duniu labus drauge ir tau  4u.gif

Sveikute wub.gif 4u.gif
O as turiu klausimuka, man nelabai gyja bambuke, slapiuoja paraudus ir nekaip atrodo...pirma karta taip nebuvo... gal kuri koki gera tepaliuka zinote...
Papildyta:
QUOTE(kutosas @ 2009 04 02, 10:00)
Jau taip savaitgalio laukiu  bigsmile.gif Ryt dideli darba baigiu ir tada jau ramiai ilsesiuos  biggrin.gif

as ir savaitgalio laukiu, taip meiles darbui nera blink.gif nezinau nei ka daryti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duniu: 02 balandžio 2009 - 09:10