Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 01, 21:02)
Tai zinoma gali prisijungti. Mes cia visos CYPLIUI padedam vestuvine suknyte issirinkt. Siaip turim toki bendra el. pasta, i ji siunciam savo foto, kad bent jau taip galetume isivaizduoti su kuo benraujam smile.gif Juk smagu, kai matai pries akis zmogaus veida, kuriam rasai. Gali dar ir savo vestuviu foto ideti smile.gif
Kai atsiusi, tuomet atsiusime tau i AZ slaptazodi.
E-mail - laparoskopija@gmail.com

Aciu 4u.gif va issiunciau ir as savo vestuviu nuotraukytes, mano suknute buvo gana kukli blush2.gif nes as nesu is tu plonuju tai tiesiog nenorejau kad butu pusta nes tada buciau panasi i begemota lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiria @ 2009 04 01, 22:19)
Aciu  4u.gif  va issiunciau ir as savo vestuviu nuotraukytes, mano suknute buvo gana kukli  blush2.gif  nes as nesu is tu plonuju tai tiesiog nenorejau kad butu pusta nes tada buciau panasi i begemota  lotuliukas.gif

Issiunciau i AZ slaptazodi smile.gif gali jau akivaizdziai su mumis susipazinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 04 01, 22:24)
Issiunciau i AZ slaptazodi smile.gif gali jau akivaizdziai su mumis susipazinti smile.gif

Aciu ir begu jau i lovyte nes jau sunku darosi pavargau, dar bandysiu vyra prisikelti kad atliktu namu darbus lotuliukas.gif beje siandien vaziuojant namo ir as maciau du gandrus skrendancius, tikiuosi jie cia i musu namucius atskris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiria @ 2009 04 01, 22:28)
Aciu ir begu jau i lovyte nes jau sunku darosi pavargau, dar bandysiu vyra prisikelti kad atliktu namu darbus  lotuliukas.gif  beje siandien vaziuojant namo ir as maciau du gandrus skrendancius, tikiuosi jie cia i musu namucius atskris  biggrin.gif

Visur siandiena forume skaitau,kad mergiukes gandrus mato, nu as nie vieno blink.gif
beje, labai grazios nuotraukos 4u.gif ir neusupratau parasymo "nesu is tu plonuju" g.gif gal ne savo nuotraukas atsiuntei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duniu: 01 balandžio 2009 - 21:35
Aciu  4u.gif  va issiunciau ir as savo vestuviu nuotraukytes, mano suknute buvo gana kukli  blush2.gif  nes as nesu is tu plonuju tai tiesiog nenorejau kad butu pusta nes tada buciau panasi i begemota  lotuliukas.gif

Matau tavo nuotraukytes. Tai labai gerai, kad as zinau, jog tai tu, bet kitos panos nelabai supras, kad cia TIRIA smile.gif
Nepasirasei mail'e savo supermamu nick vardo ax.gif

P.S. As pridariu DUNIU

Ka reiskia: "neesu is tu plonuju"? aaa?
swoon.gif
Esi normali moteris, nieko as cia storo pas jus mergina nematau lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaites!

user posted image

Labai graziai atrodai ir fantastiskas skietis wub.gif
Nelabai supratau komentaro, as nieko panasaus nepastebejau wub.gif
Atsakyti
Labas ryyytas DRAUGES...
clap.gif gathering.gif group.gif

user posted image
Atsakyti
LaBaS RyTaS DRAUGES thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 04 02, 07:25)
Labas ryyytas DRAUGES...
clap.gif  gathering.gif  group.gif

user posted image

Liabs rytas mergytes 4u.gif

Vakar patempiau soniukai eidama greitai tai maude, siandien jau geriau..jumi taip nebuna sad.gif turbut ten vidui pradejo gyt o as patempiau...
Atsakyti
Labas rytelis merginukes, aciu uz komplimentus blush2.gif nepykit kad nepasirasiau savo niko tiesiog pamirsau doh.gif . As visa laika labai kompleksavau del savo svorio tai tiesiog taip ir parasiau, o nuotraukytes tai tikrai mano smile.gif
Beje siandien labai grazus oras pas mus Altyje tikrai jaukvepia pavarsariu... clap.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Oij kaip skaniai atrodo ta kavyte..oij oij...kaip noreciau wub.gif
Siandien man pramuso mmm kaip reikalas thumbup.gif
Tik tiek, kad savijauta belekas, skauda blink.gif

Uz lango paukstukai tik ciulba tik ciulba...na visdelto koks geris tas pavasaris blush2.gif
O pries kokias 2 savaites tos imones kur dirbu teritorijoj, pievoj kokias tris dienas vaiksciojo gandras, murzinas visas, kad net bendradarbiai gincijosi, ar tik cia ne juodasis gandras biggrin.gif
Bet as samoningai nejau jo ziuret,(mano kabineto langai kitoj pusej) nes man reikia skrendancio, arba lizde tupinciu dvieju biggrin.gif Kam jis man murzinas ir pavarges, leliukus juk nesat reikia buti tvirtam ax.gif
tai va....ir toliau laukiu savojo gandro flirt.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiria @ 2009 04 02, 07:56)
Labas rytelis merginukes, aciu uz komplimentus  blush2.gif  nepykit kad nepasirasiau savo niko tiesiog pamirsau  doh.gif  . As visa laika labai kompleksavau del savo svorio tai tiesiog taip ir parasiau, o nuotraukytes tai tikrai mano  smile.gif
Beje siandien labai grazus oras pas mus Altyje tikrai jaukvepia pavarsariu... clap.gif

Tu juokauji svorio? Tai tu nori but vejo nunesama? smile.gif nuostabi nuotaka! ir nuotraukos puikios!!! nereliai grazios... 4u.gif sketis taip pat...

Pas mus Kaune apsiniauke bet sausa... thumbup.gif
Atsakyti