Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

QUOTE(cyplius @ 2009 04 01, 16:39)
Apie suknele as ir kalbejau is VAMP puslapiuko, niu ta pirma man tokia labai miela wub.gif
Zinok ir as nemanau, kad jau cia pries keturis menesius reikia rezervuot suknia. Per ta laika gali dar kitos ja taip nudevet, kad vestuviu diena as net ziuret i ta suknia negalesiu g.gif reiks gal pabandyt savaitgaliais i kitus miestus is tikruju pavazinet g.gif ir i Panevezi, ir gal net i Klaipeda kai bus siltesni orai rolleyes.gif

Papildyta:

Niu turiu dar visus keturis menesius ir 7 dieneles iki musu sventes wub.gif , tai kazka dar tikrai rasiu drinks_cheers.gif

O as jau lekiu namucio po darbelio thumbup.gif varau gandru gaudyt thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Linkiu pagauti

user posted image
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 01, 16:11)
O del to, kad reikia eiti jau dabar rinktis, nes panos uzsirezervina, tai nelabai noriu tiketi. Tokiu salonu minimum, kurie laikytu suknele 5 menesius iki tavo vestuviu ir nenuomotu niekam. Cia kazkuri panelyte komentavo tau  smile.gif  Taip salonai nedaro, jiems neapsimoka tiesiog.

Na gal skirtinguose salonuose skirtingos taisykles, bet kai man teko rinktis suknele, tai ejo kalba apie tai kuri karta tu nori uzsideti suknele, nuo to priklause kaina.
Nezinau ar jie ten nemelavo, bet mano suknele pirma karta uzsidet kainavo 2000Lt, antra karta 1500Lt. Kai kurie sako tiesa kuri karta tu uzdedi suknele, kiti to nesako, ir negali zinot, gal tai dienai bus neaisku kokios formos. Bet mano suknele buvo superinej formoj, todel tam salonui as pasitikiu thumbup.gif
Atsakyti
Ir as linkiu visoms kuo greiciau gandrus prisikviesti thumbup.gif , norejau paklasuti ar man butu galima i jusu bureli isirasyti kur jus apie suknutes vestuvines diskutuojate ir nuotraukomis dalinates blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiria: 01 balandžio 2009 - 16:34
QUOTE(Lin4ia @ 2009 04 01, 13:11)
Sveika sugrizusi  clap.gif
Kaip saunu kad viskas pas tave gerai ir gerai praejo wub.gif
Linkiu kuo greiciau patapti  nestuke.gif
Sveik ir atstatinek jegas kad kuo greiciau imtis ND  4u.gif
Gal galetum biski placiau pakomentuot del tos zieves, kokia ji buna prie PKS?

dekui uz gerus palinkejimus 4u.gif stengsimes bigsmile.gif
kiek supratau is gydytojo komentaru, tai ta zieve kiausidziu buna kieta, bet pas mane ji tokia nebuvo ir tuo labai dziaugiuosi. placiau kazkaip nepaklausiau, tad daugiau nz ka ir pakomentuoti. cool.gif

Rota, Ineza dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nurija @ 2009 04 01, 17:38)
kiek supratau is gydytojo komentaru, tai ta zieve kiausidziu buna kieta, bet pas mane ji tokia nebuvo ir tuo labai dziaugiuosi. placiau kazkaip nepaklausiau, tad daugiau nz ka ir pakomentuoti.  cool.gif

g.gif nu reiskia pas mane ji greiciausiai kieta, kad niekaip neina ja pramusti isskyrus lapar. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin4ia @ 2009 04 01, 15:41)
g.gif nu reiskia pas mane ji greiciausiai kieta, kad niekaip neina ja pramusti isskyrus lapar.  g.gif

na man irgi neprasimuse, kad ir kokie butu greiti spermiukai, o jie tikrai greiti, per sermograma juos suskaiciavo ir ju daug lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites, labas vakaras gathering.gif

Koks puikus oras lauke.. Saule sviecia, o as prie mokslu sedziu... smartass.gif book.gif

Dabar tik koki tourist5.gif issikept.. good.gif
Atsakyti
Nurija, sveika sugryzusi cia pas mus su gerom ziniom. Linkiu kuo greiciau tau papulti i ta laimingaji 3 auksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 04 01, 18:53)
Mergaites, labas vakaras  gathering.gif 

Koks puikus oras lauke.. Saule sviecia, o as prie mokslu sedziu...    smartass.gif  book.gif

Dabar tik koki  tourist5.gif issikept..  good.gif

Aha, orelis grazus siandien buvo. As kai uzmigau, kokia 17.30, tai dabar tik atsikeliau sleep.gif yess.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2009 04 01, 19:54)
Nurija, sveika sugryzusi cia pas mus su gerom ziniom. Linkiu kuo greiciau tau papulti i ta laimingaji 3 auksta  mirksiukas.gif

...nu jo, linkiu, kad visas aukštas 3 čias tik nuo mūsų užsipildytų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiria @ 2009 04 01, 17:34)
Ir as linkiu visoms kuo greiciau gandrus prisikviesti  thumbup.gif , norejau paklasuti ar man butu galima i jusu bureli isirasyti kur jus apie suknutes vestuvines diskutuojate ir nuotraukomis dalinates  blush2.gif

Tai zinoma gali prisijungti. Mes cia visos CYPLIUI padedam vestuvine suknyte issirinkt. Siaip turim toki bendra el. pasta, i ji siunciam savo foto, kad bent jau taip galetume isivaizduoti su kuo benraujam smile.gif Juk smagu, kai matai pries akis zmogaus veida, kuriam rasai. Gali dar ir savo vestuviu foto ideti smile.gif
Kai atsiusi, tuomet atsiusime tau i AZ slaptazodi.
E-mail - laparoskopija@gmail.com
Atsakyti