Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

QUOTE(dendule @ 2009 04 01, 14:24)
Sveika sugryzus!!!!!!!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kaip gera skaityt kad nieko blogo tau nerado labai labai linkiu tau  nestuke.gif

Duniu ten toks ale masazuoklis paprastas tik su sviesa sildomas...

Beje merginos vakar vaziavom pas tevus i namus ir tiek gandru matem kad sakau tikrai turi atnesti...gera zenkla....vyras pirmas pastebejo sako ziurek koks gandras poto sako ziurek kiek dar ten daug smile.gif ...prisisvajojau  wub.gif

O man mociute visada sakydavo, jei pamatysiu skrendanti gandra, tai galiu laukt seimos pagausejimo, jei stovinti...tai dar metelius reiks palaukt unsure.gif
Tikiuosi kad tu skrendanti matei? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 04 01, 13:28)
Dendule ,Garas zenklas mirksiukas.gif  wub.gif

Et tikiuos wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(cyplius @ 2009 04 01, 13:30)
O man mociute visada sakydavo, jei pamatysiu skrendanti gandra, tai galiu laukt seimos pagausejimo, jei stovinti...tai dar metelius reiks palaukt unsure.gif

SKRIDO beveik virs masinos o sparnu dydis!!! ir kad visas pulkas salia skrido biggrin.gif

super kaip fainos zinios jei taip butu!!!! greiciau baigtusi mano dienos imciau tuos gandrus uz sparnu biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nurija @ 2009 04 01, 13:29)
Sveikos mergaites  4u.gif  as jau namie  biggrin.gif
galejau jau but namuose ir vakar po piet, bet ligoninej rubine dirba tik iki 14.30h, o mane daktaras aplanke tik po piet, nes is kitos klinikos vaziavo, tai teko dar paernakvot viena naktele ligoninej.
tai va ,o svarbiausia manau jums ir man rezultatai, ane?  rolleyes.gif
Isvados: kiausimtakiai praeinami, gimda be pakitimu, endometrijozes nera, kiausides polisistiskos, todel buvo darytas driliavimas - subadymas, sake zieve kiausidziu nebuvo kieta ar suragejusi. o visa kita tvarkoj  thumbup.gif  tai esu labai laiminga, pilna vilciu  ax.gif
Rekomendacijos: kuo greiciau pastoti  blush2.gif
o ligonines personalas sake laukia dabar manes 3 ligonines aukste  ( gulejau dabar 2a ) o ten yra akuserinis skyrius  mirksiukas.gif

Sveika sugrizusi clap.gif
Kaip saunu kad viskas pas tave gerai ir gerai praejo wub.gif
Linkiu kuo greiciau patapti nestuke.gif
Sveik ir atstatinek jegas kad kuo greiciau imtis ND 4u.gif
Gal galetum biski placiau pakomentuot del tos zieves, kokia ji buna prie PKS?
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2009 04 01, 12:00)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
idejau nuoroda su labai man nerealia suknele wub.gif  wub.gif  wub.gif

Papildyta:

Tu cia apie kuria kalbi is tos nuorodos? Nes kai paspaudziu, man nuo pat pirmos rodo. As cia apie "VAMP" Bet ten gali ir nuomotis, 5000 LT pirkomo gal kaina, ar ne?
Papildyta:
QUOTE(cyplius @ 2009 04 01, 14:30)

O as jums pasakysiu, jei jau apie gandrus snekat. Siais metais maciau gandra, bet labai anksti, gal kovo menesi. Ir jis skrido. Negalejau patiket, kad taip anksti gandras atskrido i LT. Parodziau net finansistui savo, tai tas sako: "Rimtai gandras"
Gal atnes vaikiuka man
clap.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 01, 14:16)
Tu cia apie kuria kalbi is tos nuorodos? Nes kai paspaudziu, man nuo pat pirmos rodo. As cia apie "VAMP" Bet ten gali ir nuomotis, 5000 LT pirkomo gal kaina, ar ne?
Papildyta:
O as jums pasakysiu, jei jau apie gandrus snekat. Siais metais maciau gandra, bet labai anksti, gal kovo menesi. Ir jis skrido. Negalejau patiket, kad taip anksti gandras atskrido i LT. Parodziau net finansistui savo, tai tas sako: "Rimtai gandras"
Gal atnes vaikiuka man
clap.gif

pamatysi atnes mums gandriukas po kleckiuka nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2009 04 01, 13:15)
Tai be abejo kad eisiu, bet supranti, gyvenu Vilniuje, tu salonu yra begalybe......laiko laisvo irgi ne marias turiu....Tai nutariau, kad bent jau internetu nuziursiu keleta salonu su man patinkanciom suknelem ir tada jau keliausiu matuotis, nes apeiti visus salonus beviltiska doh.gif
Ir dar reikia bent jau vaizduoteje tureti kazkoki varianta, nes dabar tai tarp tos aibes sukneliu pasimeciau doh.gif

Zinok Cypliau daug salonu Vilniuje, bet geru salonu mazai, kad tikrai grazios butu. Daugumoje salonu, jos tokios nuvalkiotos, nuciupinetos, tokios Amerikietisko tipo. As tai nusivyliau Vilniaus salonais, tai vaziavau i Panevezi nuomotis. Va ten tai kai maziau tu istekanciu, tai ir sukneles nenuvalkiotos, baltos, tokios naujos, naujos...

O del to, kad reikia eiti jau dabar rinktis, nes panos uzsirezervina, tai nelabai noriu tiketi. Tokiu salonu minimum, kurie laikytu suknele 5 menesius iki tavo vestuviu ir nenuomotu niekam. Cia kazkuri panelyte komentavo tau smile.gif Taip salonai nedaro, jiems neapsimoka tiesiog.
Atsakyti
Nurija, smagu, kad tau viskas gerai! smile.gif Linkiu kuo greiciau ta gandra uz uodegos pagauti! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 01, 17:11)
Zinok Cypliau daug salonu Vilniuje, bet geru salonu mazai, kad tikrai grazios butu. Daugumoje salonu, jos tokios nuvalkiotos, nuciupinetos, tokios Amerikietisko tipo. As tai nusivyliau Vilniaus salonais, tai vaziavau i Panevezi nuomotis. Va ten tai kai maziau tu istekanciu, tai ir sukneles nenuvalkiotos, baltos, tokios naujos, naujos...

O del to, kad reikia eiti jau dabar rinktis, nes panos uzsirezervina, tai nelabai noriu tiketi. Tokiu salonu minimum, kurie laikytu suknele 5 menesius iki tavo vestuviu ir nenuomotu niekam. Cia kazkuri panelyte komentavo tau  smile.gif  Taip salonai nedaro, jiems neapsimoka tiesiog.

manau siais laikais galima ir uzsirezervint , kad kas nuomotosi biggrin.gif o siaip uz papildoma mokesti tai tikrai galima uzsirezervuot? smile.gif
mano sese silutej nuomojosi suknele, bet ten pvz isklausineja visko ko pageidauja o jei neturi to kazko ko nori tai viska pasakoji dizainerei ir jie pasiuva suknele pagal tavo pageidavima smile.gif ir sumoki tik uz nuoma, nes suknele lieka salonui, tada ji buna nauja, bet tai irgi uz papildoma mokesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 01, 16:11)

O del to, kad reikia eiti jau dabar rinktis, nes panos uzsirezervina, tai nelabai noriu tiketi. Tokiu salonu minimum, kurie laikytu suknele 5 menesius iki tavo vestuviu ir nenuomotu niekam. Cia kazkuri panelyte komentavo tau  smile.gif  Taip salonai nedaro, jiems neapsimoka tiesiog.

Apie suknele as ir kalbejau is VAMP puslapiuko, niu ta pirma man tokia labai miela wub.gif
Zinok ir as nemanau, kad jau cia pries keturis menesius reikia rezervuot suknia. Per ta laika gali dar kitos ja taip nudevet, kad vestuviu diena as net ziuret i ta suknia negalesiu g.gif reiks gal pabandyt savaitgaliais i kitus miestus is tikruju pavazinet g.gif ir i Panevezi, ir gal net i Klaipeda kai bus siltesni orai rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(cyplius @ 2009 04 01, 16:37)
Apie suknele as ir kalbejau is VAMP puslapiuko, niu ta pirma man tokia labai miela wub.gif
Zinok ir as nemanau, kad jau cia pries keturis menesius reikia rezervuot suknia. Per ta laika gali dar kitos ja taip nudevet, kad vestuviu diena as net ziuret i ta suknia negalesiu g.gif reiks gal pabandyt savaitgaliais i kitus miestus is tikruju pavazinet g.gif ir i Panevezi, ir gal net i Klaipeda kai bus siltesni orai rolleyes.gif

Niu turiu dar visus keturis menesius ir 7 dieneles iki musu sventes wub.gif , tai kazka dar tikrai rasiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(nurija @ 2009 04 01, 13:43)
aciu visoms mergaitems uz palinkejimus  wub.gif  4u.gif
bandysim gaudyti gandrus  ax.gif

o kokios pas jus naujienos?
saulytes pas man nematyt, lyja uz lango  unsure.gif  nors anksti ryte tikrai sviete skaisti saulyte  smile.gif

clap.gif Nurija, zinios nerealios! clap.gif
Na ka manau, kad tikrai greitai galesi pasigirti nestuke.gif
Vaje, kaip dziugu, kai tokios puikios naujienos.. group.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2009 04 01, 17:39)

Papildyta:

Niu turiu dar visus keturis menesius ir 7 dieneles iki musu sventes wub.gif , tai kazka dar tikrai rasiu drinks_cheers.gif

klp nieko grazaus nera g.gif ieskojom sesei , visos tokios kazkokios nuvadalotos. maciau per tv rode kazkoki salona bet kainos sukneliu apie 10 000 lt uz nuoma, ten tokios paauksuotos, su perlais , pala atsiusiu suknele dar viena. drauge kur zenojosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2009 04 01, 16:37)

Jei sugalvosi i Panevezi, tai rekomenduoju salona "Pas Gabriele", cia senamiestyje. Salono savininkai bendrauja su musu Vilniaus "Madonna" salono savininkais, tai patys savininkai sako, kad isties sukneles dideliam mieste yra ir daugiau valytos ir apskritai, kainos nezmoniskos Vilniuj.

Del rezervavimo tai sutinku Vitalyte, yra salonu, kur rezervina ir jei dar pamoki, bet cia labai jau nedaug tokiu, todel tikrai neverta pries puse metu eit rezervint smile.gif
Atsakyti