As jau buvau ir vilti praradusi bet labai dekinga esu savo vyrui kuris neleidzia nuleisti ranku ir ikvepia optimizmo ir jusu foruma pasiskaicius daugiau vilties pasisemiau
QUOTE(dendule @ 2009 04 01, 11:51)
Uh pavalgiau
mergytes norejau paklausti jusu, tai kur yra randukas viduje jauciasi kieta irgi? as prisigalvoju kad man ten kazkas negerai
mergytes norejau paklausti jusu, tai kur yra randukas viduje jauciasi kieta irgi? as prisigalvoju kad man ten kazkas negerai
Viskas gerai :4u:Po kiekvienos operacijos, kurios metu perpjaunama pilvo sienele, susidaro randas, kuris nera toks stiprus kaip naturalus audiniai. Todel daznai gali susidaryti pooperacines isvarzos, butent todel ir nerekomenduoja per anksti sportuoti pradeti...ta randa ir jauti...
QUOTE(Tiria @ 2009 04 01, 11:06)
Jo man pries 8 metus buvo operuota cista ir dabar aplink kiauside yra susidare saaugos kurios trukdo pratekejimui (mantaip daktare aiskino)
oj kaip man baisu pasidare dabar na bet gal pries 8metus kazkaip ne taip kazka padare?
Pas mane dar matosi ir jauciasi nes net menuo nepraejo
Cypliau, o tu nebandei eiti i vestuvinius nuomos salonus matuotis?
Nes tada matysi kas tau tinka labiau, as taip dariau
QUOTE(dendule @ 2009 04 01, 12:51)
oj kaip man baisu pasidare dabar na bet gal pries 8metus kazkaip ne taip kazka padare?
mane tada operavo ne laporaskopija dare o pjove ir dar nepilnai pries menesi apendicita buvo isoperave todel dabar ir susidare tos nelemtos saaugos
QUOTE(Jolete @ 2009 04 01, 12:40)
puoliau pas save čiupinėt (opercija atlikta prie pusę metų) ogi nerandu net randelių
ka jau ten priciupinesi, kai jau puse metu praejo
Papildyta:
Man vakar vyras siulus iseme, taip atsargiai net nieko nepajutau...
dabar be tu siulu- svetimkuniu taip geri jauciuosi,lyg buciau perejus i kita sveikimo etapa
QUOTE(Heiress @ 2009 04 01, 12:52)
Pritariu kad reikia butinai nueit i salona, nes ten pas juos merginos pusmeciui i prieki ar net daugiau uzimineja sukneles tam tikrom datom ir paskui buna kad nelieka sukneliu, kol jos yra reikia kuo skubiau susirasti ir uzimti sau
QUOTE(Heiress @ 2009 04 01, 12:52)
Tai be abejo kad eisiu, bet supranti, gyvenu Vilniuje, tu salonu yra begalybe......laiko laisvo irgi ne marias turiu....Tai nutariau, kad bent jau internetu nuziursiu keleta salonu su man patinkanciom suknelem ir tada jau keliausiu matuotis, nes apeiti visus salonus beviltiska
Ir dar reikia bent jau vaizduoteje tureti kazkoki varianta, nes dabar tai tarp tos aibes sukneliu pasimeciau
QUOTE(cyplius @ 2009 04 01, 13:15)
Tai be abejo kad eisiu, bet supranti, gyvenu Vilniuje, tu salonu yra begalybe......laiko laisvo irgi ne marias turiu....Tai nutariau, kad bent jau internetu nuziursiu keleta salonu su man patinkanciom suknelem ir tada jau keliausiu matuotis, nes apeiti visus salonus beviltiska
Ir dar reikia bent jau vaizduoteje tureti kazkoki varianta, nes dabar tai tarp tos aibes sukneliu pasimeciau
As dar imeciau i maila nuoroda i prancuzisku sukneliu salona "Pronuptia".
Man ten labai grazios sukneles, as is ten ir emiau
QUOTE(Tiria @ 2009 04 01, 11:53)
mane tada operavo ne laporaskopija dare o pjove ir dar nepilnai pries menesi apendicita buvo isoperave todel dabar ir susidare tos nelemtos saaugos
Oj apraminai as prisigalvot spejau
Duniu, as tai pasiemiau aparaciuka toki su srovem pasisildau ta viena randuka kur jauciu ir tempia, na gal po menesiuko jau nesijaus... aciu uz apraminima as labai greita prisigalvot
QUOTE(dendule @ 2009 04 01, 13:18)
Oj apraminai as prisigalvot spejau
Duniu, as tai pasiemiau aparaciuka toki su srovem pasisildau ta viena randuka kur jauciu ir tempia, na gal po menesiuko jau nesijaus... aciu uz apraminima as labai greita prisigalvot :4u
Duniu, as tai pasiemiau aparaciuka toki su srovem pasisildau ta viena randuka kur jauciu ir tempia, na gal po menesiuko jau nesijaus... aciu uz apraminima as labai greita prisigalvot :4u
va imk balioneli ir vyk visokias neigiamas mintis salin
QUOTE(Lin4ia @ 2009 04 01, 13:17)
As dar imeciau i maila nuoroda i prancuzisku sukneliu salona "Pronuptia".
Aciu aciu
einu ziuret